Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

По това време на годината около Варна?Къде и за какво?
Модератор: Paublo_Eskobar
25 лв. за една година. Важи от дата до дата. Ако го вземеш утре 06.02.08 ще важи до 05.02.09. Ваденето става за 10 минути. Трябва ти само лична карта. Предполагам, че може и от някой ловно рибарски магазини, но аз моя го вадих директно в ИАРА. Помещават се в сградата на морска администрация долу до жп гарата. Като застанеш срещу входа на сградата в дясно. Има табелка. Чакаме инфо от Одринци.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- pigov
- новобранец
Таксата на Одринци е 5лв,беше 3 ама тоя дето събира парите последно твърдеше че са зарибили язовира с шаранчета и амурчета,колко е вярно не се знае.А ограничение за въдиците няма.
На Одринци риба има много, аз лично никога не сам се връщал с празни ръце от там,проблема е че има много дребна риба.Основно излиза бабушка,костур и таранка,на стената и сомчета,като най голямата таранка която съм хващал там е около 800гр.Така че недей да очакваш че там ще хванеш 10кг шаран,но поне ще потренираш малко.
Рибата кълве като луда на бял червей,на друго почти не пипа.Излиза и на плувка и на пружина на дъно.Ако захраниш с някаква захранка резултата е още по добър
На Одринци риба има много, аз лично никога не сам се връщал с празни ръце от там,проблема е че има много дребна риба.Основно излиза бабушка,костур и таранка,на стената и сомчета,като най голямата таранка която съм хващал там е около 800гр.Така че недей да очакваш че там ще хванеш 10кг шаран,но поне ще потренираш малко.
Рибата кълве като луда на бял червей,на друго почти не пипа.Излиза и на плувка и на пружина на дъно.Ако захраниш с някаква захранка резултата е още по добър

Последно промяна от pigov на Нед Фев 10, 2008 9:23 pm, променено общо 6 пъти.
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
- Petar Enchev
- новобранец
- radoadvokat
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
колеги преди няколко години имаше бяла риба на язовира до село ботево и на язовира до село звънец.после източиха този до ботево.там даваше сулка.отивам аз един ден малко преди никулден беше май преди 2 или 3 години,бях си купил живи рибки въобще бях се наточил да ловя.какво да видя.те заградили с мрежите събират рибата и я товарят за някакъв ресторант или за пазара.че тогава ми казаха че след 2 години пак ще го пуснат този язовир.този до звънец пък чух че сащо го изтраляли.ако някой има по прясна информация да пише.
- ribarshe
- ще става разбирач
Re: По това време на годината около Варна?Къде и за какво?
Птеди то4но 4 години по това време се скъса стената на Ботевския язовири и всичката риба отиде в реката.През пролетта спряха да пазят и яз.Звънец.От тогава не съм ходил на тези водоеми.До тогава имаше там много сулка,извадил съм над 50
-
- научил се да хвърля
Re: По това време на годината около Варна?Къде и за какво?
аз скоро ще заминавам на рейс , но като се върна към август , септември смятам да ги пообиколя всичките около варна. живот и здраве на есен дано да е по добра картината.