Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Любимия воблер!

Мнение от Troli Rapala »

Ashmodean8004 написа:Ще цитирам моя приятел Емо " Смея се яко"!!! Хахаха хохохо
Бъдете щастливи заедно вовеки в невежеството! :mrgreen: Аз па не се смея,че знам много-добре кои се смеят без причина! :finga:
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Човек се смее като му е весело, Троли искрено ме забавлява с постовете си, как се пънеш само да раждаш бисери, които дразнят Емо и как се дракате, на това се смея! Баща ми я се кефя на Ивито и не гледай филми с тролове!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ashmodean8004 написа:Човек се смее като му е весело, Троли искрено ме забавлява с постовете си, как се пънеш само да раждаш бисери, които дразнят Емо и как се дракате, на това се смея! Баща ми я се кефя на Ивито и не гледай филми с тролове!
А,твоя смях какво общо има с воблерите? :rolleyes: Аз не се дракам с никой,просто твоите приятелчета са обикновенни крадци,което не е смешно! :wink: Но техните кражби нема как да ме спрат в познанието за воблерите,вервай ми!Но внимавай,че с какъвто се събереш-такъв ставаш! :idea: :wink: В момента си един от тях,но постепенно ще ви оредеят редиците,че много хитреци на едно място не е на добре! :wink: :mrgreen: Не съм изненадан,че вместо мерси поднасяйки ви на готово как се прави ловящ воблер ме посрещате с присмех!Това е защото сте необразовани по темата и прикривате недъзите си чрез смях! :wink: Ако знаеше какво правя със знанията си на тема воблери,нямаше да ти е до смях! :mrgreen: Защото работя с Любимите воблери по целия свят и там съм осребрен за знанията си прескъпо и заслужено,но не и у нас!Та ако знаехте за любимия воблер,немаше да се смеете а да ревете на висок глас! :idea: :drinkers: Дано приятелството ви да иляди до другата година,дорде се усетиш! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

... и след като проверих че рибата на един много куц язовир са държи на петия-шестия метър, при извъртени около 5-6 марки и по 3-4 цвята от модел, то пак любимият извади бялата ;)
Както казва моят кумир в риболова - "ТЕЛ денсър" :D
Това, щото телта му танцува, а не му рипа гъзо.. На воблера, де.. :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

capetano написа:... и след като проверих че рибата на един много куц язовир са държи на петия-шестия метър, при извъртени около 5-6 марки и по 3-4 цвята от модел, то пак любимият извади бялата ;)
Трай бабо за хубост,че Троли добре се е запасил и знае кога да затвори Големите селски усти завинаги! :wink: :twisted: :evil: Въиж ми ръизервите бааааа,дъ въ ивъъъъъъъ! :rolleyes: Много съм грозен,дъъъъъъъъъъъъъъъъъ гъ миня тоз Шъипчинскщи проход,бааа! :mrgreen: :rolleyes:
Изображение

Изображение

--------------------------------------------------------------
Да го духат бедните духом! :idea: :mrgreen:
Аватар
freeman.bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от freeman.bg »

Troli Rapala написа:
capetano написа:... и след като проверих че рибата на един много куц язовир са държи на петия-шестия метър, при извъртени около 5-6 марки и по 3-4 цвята от модел, то пак любимият извади бялата ;)
Трай бабо за хубост,че Троли добре се е запасил и знае кога да затвори Големите селски усти завинаги! :wink: :twisted: :evil: Въиж ми ръизервите бааааа,дъ въ ивъъъъъъъ! :rolleyes: Много съм грозен,дъъъъъъъъъъъъъъъъъ гъ миня тоз Шъипчинскщи проход,бааа! :mrgreen: :rolleyes:
Изображение

Изображение

--------------------------------------------------------------
Да го духат бедните духом! :idea: :mrgreen:

На тая сган няма ли кой да и даде БАН?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

freeman.bg написа:
Troli Rapala написа: Да го духат бедните духом! :idea: :mrgreen:

На тая сган няма ли кой да и даде БАН?
freeman.bg:"не издържах психически и отпраших към Вита. "

Разбрах,че ви е слаба психиката гражданино,но внимавайте какво си пожелавате,защото сте извън темата с вашия грубиянски пост! :wink: Но не се учудвам,защото целия ваш проблем не са "Любимите воблери",а в неграмотното изказване отрупано с правописни грешки!

Пояснявам:Сган се използува за множествено число,а аз съм сам самичък и не мога да заместя цял протест! :rolleyes:
Вита=най-вероятно е реката Вит! :rolleyes:
БАН си е БАН,демек Булгаришен Академи Науков! :mrgreen:
freeman.bg=интелигентния човек знае,че името се пише с главна буква=Freeman.bg! :rolleyes:
Дано поне знаеш как си се кръстил и какво означава freeman във Бруклин,че ше те засърби отзад! :mrgreen: :drinkers:
Сега дойде и моментът да ти го покажа целия огромен и твърдо-дървен любим воблер,който ще те настигне рано или късно във фантазиите ти през нощта! :twisted:

[img]-----------------------------------------------------------------------[/img]
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа:
Изображение
Изображение

Поздрави!

vestel:Правилно съм ги продал :tup:

spookymiro:Жалко, че съм ги изпуснал...

Звучи,като разговор между идиоти защото единият ги събира от години,че знае на кво ги лови рибите Троли,а другия ги отрича защото не знае на кой свят се намира! :rolleyes: Който иска да се смее,който иска да плаче,но това е положението! :mrgreen: Междувременно пратих за Малайзия 8бр. Шад-рапове срещу 200$ нищо,че тук са по 14-16лева,там хората са "адски тъпи и богати" за разлика от тук и ще се избият да колекционират най-дефицитните! :rolleyes: :mrgreen: :finga: :drinkers:

--------------------------------------------------------------------------------------

Да го духат бедните духом! :finga:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Първата риба хваната на Нилс Мастер във България е тази! :idea: :idea: :idea: :wink:

Изображение

После е пусната,че то не мое само да се яде до пръсване! :mrgreen:

Изображение

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Да го духат бедните духом!
djeky
новобранец
новобранец

Мнение от djeky »

Troli Rapala написа:Междувременно пратих за Малайзия 8бр. Шад-рапове срещу 200$ нищо,че тук са по 14-16лева,там хората са "адски тъпи и богати" за разлика от тук и ще се избият да колекционират най-дефицитните!
Това е твоята аудитория :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

djeky написа:
Troli Rapala написа:Междувременно пратих за Малайзия 8бр. Шад-рапове срещу 200$ нищо,че тук са по 14-16лева,там хората са "адски тъпи и богати" за разлика от тук и ще се избият да колекционират най-дефицитните!
Това е твоята аудитория :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Не завиждай! :mrgreen: Просто на тема воблери ще си останеш неук! :cry: :rolleyes: Предпогам,че нямаш и Шад Рап-и,които да ти хванат по 100-200риби преди да се предадат на безсмъртието? :rolleyes: :mrgreen: Е,други пък ги имат и са предоволни! :drinkers: Някои неща при воблерите са твърде далеч от вас за да си помислите за тях! :cry: :drinkers: Карма,кво да праиш! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Та приятен смях,а междувременно получих запитване и оферта от най-големия колекционер на Рапала в Италия! :wink:

Dear troliando,alexbeka has sent a message
From: alexbeka
Sent: Aug-18-14 09:31 AM

Hi is possible for you find a CDJ 11 PH-1? If you find i pay 300$ for one new in box ;-)

- alexbeka

Изображение

Човека ми предлага 450лева за един воблер,ма да видим дали ще го огрее! :rolleyes: Та има Светове и цели Планети в областа на воблерите за които и не подозирате! :mrgreen: Смейте се на воля,не ми пречите на контактите и развитието! :wink: :drinkers: Това,че некое селянче е откраднал Нилсовете от Троли и ги е дал за търговийка на грешните човечета,не ме бърка грам,защото знам да си ги купя по 10лева,а не по 24лева! :mrgreen: Та прекомерния смях понякога води до горчиви сълзи след известно време! :idea: :twisted:
Последно промяна от Troli Rapala на Пет Авг 29, 2014 11:24 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

alessandro becattini > Troli Rapala

HALLO THESE ARE MY RAPALA FOR SALE OR TRADE

Понеделник, 2011, Май 16 11:40:10 EEST

hallo my friend :-) these are my rapala for trade (or sale but i prefer trade). i only look for CDJ and some SFR (only new in box with hangtag perfect condition because are for my personal collection). if you are interest i have also some SFR-7 for sale or trade. i trade one lure for one lure but: H-13-RH, FR-7 special color, CDJ-9-PW and CDJ-11-BRH i trade only with: CDJ-7/9/11 in CG and CDJ-7/11 in PH. let me know have a good day

Това,че не се хваля не значи,че нема с кво! :wink: Човека вече трета година ме преследва за ценни воблери и е сериозен,като само един от тези воблери от неговата необятна колекция струва 150лева,а тия са му от излишните бройки! :rolleyes: :mrgreen: :cry:

Изображение

Това са неща от моята кухня и повече никога няма да обеля дума за нея! :idea: :bear: Приятен смях! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Troli Rapala написа:Първата риба хваната на Нилс Мастер във България е тази! :idea: :idea: :idea: :wink:
Само да попитам, това как точно го констатира :roll: :roll: :roll:
ПП. Не, че го оспорвам, просто ми е интересно :wink:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

ЗабелезАл съм че на няколко пишещи по няколко форума думата е 'закон божи'.
Щом те казват, значи е така..
Свиквай..
:lol:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”