яз.Мърчаево?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
kefala87
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз.Мърчаево?

Мнение от kefala87 »

Здр колеги.Какво стана с този язовир , има ли риба , заслужава ли си да се ходи?Ходихме преди 2 месеца само на разходка и се загледахме във водата и имаше някакви дребосъци.Питам понеже преди 2 години го източиха и сега не знам каква риба има , а мислим тези дни да си пробваме късмета там.Всякаква информация ще ми е полезна. :drinkers:
Ако има риба и на бастун че се фане.
BIGVAS13
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Мърчаево?

Мнение от BIGVAS13 »

Здравей колега. Рибки в езерото има благодарение на няколко човека които ги пренасят от други водоеми.Ако ходите там занесете някоя рибка а не се опитвайте да ловите дребосъците с които колегите се опитват да зарибят наново езерото.
Поздрави :)
Аватар
kefala87
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kefala87 »

Аха добре колега мерси за информацията.Значи ние ще се пренесем на Рударци и навръщане ще оставим по някое рибе. :)
Ако има риба и на бастун че се фане.
az ribara
новобранец
новобранец

Мнение от az ribara »

Пуснал съм доста риби в Мърчаевския гьол,200 малки шаранчета от който половината голи,хванати от мен и баща ми в един утайник в Перник и още много риба сме пускали там,обаче идват рибари и ловят дребосъци,каракуда колкото показалец и ги прибират ,какво мога да им направя?Сега даже и не спирам да видя какво става.Чух,че някой от съседното село е хванал шаран над 5кг.
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

Аз и един приятел пуснахме 2 кофи каракуди колкото шамарче преди 2-3 месеца :)
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”