Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Проект-хавайско копие
Модератор: nkolev66
Re: Проект-хавайско копие
Вземи стара джапанка и бой,без тренировка няма да стане.
-
- новобранец
От каде го намери този ластик аз немога да намеря 11мм намирам 14,5.Голям е 14,5 ластик за хаваец нали.
Във Варна под у-ще Дебелянов има магазин за подводен риболов,там дават ластик на метър и е 8 мм.
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Това зеленото тяло, не е ли кол за растения от Практикер? Има ги в различна дебелина и дължина, цена от 2-5 лева. Отдавна се каня да взема едно и да го срежа да видя кухо ли е или плътно. Много са леки и може и да се получи чудна хавайка. 

Абе що си губите времето с тея мушипопчешки истории
. Така и така ще гмуркате, снаряжете се така, че да имате възможност да вземете всяка риба, която ви се появи, пък тогава ако искате си избирайте какво да вземете.

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Юри, то да има готови хавайки, пък един ден като дойдат внуците... и направо с дядо в морето. 

Дядо да знае, че много по-весело, забавно и в полза на междуличностните контактиValyo68 написа:Юри, то да има готови хавайки, пък един ден като дойдат внуците... и направо с дядо в морето.

Аааа и аз си подготвям един на 6 лазарника,вече плува 2 дължини на басейна от раз
Абе, не знам, ама наблюденията ми са такива, че внуците ги виждам в бъдеще по скоро да гмуркат само в глобалната мрежа.
Това лято работих с едни млади момчета, ами те са като зомбита, ден и нощ са се вторачели в интернет телефоните си и като ги попитам за нещо, ме гледат с празен поглед поне минута, докато се върнат в действителността..
Това лято работих с едни млади момчета, ами те са като зомбита, ден и нощ са се вторачели в интернет телефоните си и като ги попитам за нещо, ме гледат с празен поглед поне минута, докато се върнат в действителността..
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ьз не бързам с изводите,омаята от морето е незаменима,тилифоните са просто играчки,а тъпунгерите ще си останат такива.