Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Биэнес в интернет
Модератор: dantho.mihov
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Биэнес в интернет
Днес се рових их нета и эабеляэах статия свърэана с печалба от интернет !!! Стори ми се странно но после намелих и специален български форум направен с такава цел !!! Ако някой се эанимава с такова животно да раэясни малко да видим и ние ниэнающите има ли далаверка или не !!! 

Re: Биэнес в интернет
Убеден съм, че има далаверка, но не в твоя ползаСпец-костур написа: да видим и ние ниэнающите има ли далаверка или не !!!![]()

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
- Моряка
- кандидат преподавател
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
Тука се писа за нещо подобно.Ако е това на мен не ми вдъхва доверие.
Тука се писа за нещо подобно.Ако е това на мен не ми вдъхва доверие.

- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Това то энам - мамят тия и то бая эдраво !!! Били пращали чекове по пощата а то накрая пращат чек на един от хиляда човека !!! Било на далавера дрън дрън !!! Аэ сега попаднах на някакав сайт и се регистрирах да видя какво представлява има копия от интернет иэплащанията дето са направили и ще го опитам - http://bux.to/?r=vladkata !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Биэнес в интернет
asini написа:Убеден съм, че има далаверка, но не в твоя ползаСпец-костур написа: да видим и ние ниэнающите има ли далаверка или не !!!![]()
Сядайте, чететете, учете и един ден като се сетите за какво става на въпрос .... http://www.darikfinance.bg/

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Е това е на братото първата печалба от тоя сайт дето споменах - не е много но като да си плащаш нета стига

Последно промяна от Спец-костур на Нед Фев 10, 2008 5:35 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Гледайте телевизия и четете пресата.Ще разберете че от сто такива оферти,само две-три са реални,другото е измама или престъпление,в което те набъркват порадипростата причина че разчитат на човешката алчност за пари.Бая изгоряха и е хубаво човек да си помисли,преди да се захваща с такива неща.Лошото е че когато изгори,не казва на никои,като си вика ....Е,аз идгорях,нека и други да изгорят,защо да ги предпазя !!! Хубаво четете и проверявайте по сто пъти,какво ви се предлага и четете и между редовете на написаното,защото между редовете е истинската оферта и ако не я видиш,гориш.Хайде късмет ссъс бизнеса в нета !!! 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!