Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте, случайно някаква информация за яз.Искър да има, как върви риболова там? Благодаря.
- StaAnt
- ще става разбирач
Колега има цяла тема за язовир Искър в този раздел.Успех.kikocrx написа:Здравейте, случайно някаква информация за яз.Искър да има, как върви риболова там? Благодаря.
- kostura_24
- ще става разбирач
http://www.prikachi.com/images/648/7572648s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; колеги това е гьола Смърдана днеска отидох за 2 часа там колкото да не съм в нас и гледам насипите над него продължават (това е нерегламентирано сметище) и се чудя дали държавата ще вземе мерки или след 3 до 10 години този гьол ще е зарит от НЕрегламентираното сметище.Изкажете мнение колеги. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- kostura_24
- ще става разбирач
http://www.prikachi.com/images/657/7572657e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ето и още една снимка от въпросното блато.

- BACARDI
- научил се да хвърля
Няма да е нито първото нито последното заринато гьолче.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Здравейте!
търся място отдалечено от София на до 150км, където да прекарам уикенда с приятели.
Мястото трябва да има условия за палатки и да има дръвца за огрев.
Друго условие според което избирам мястото за излета е да има все някаква активност на рибата.
Не съм толкова запален рибар,че да се прехранвам с това което уловя,така че отивам само за кефа-хвани-пусни.
Ще се лови от брега.А ако има и място където да излиза нещо хищно от брега ще е супер.
Обмислям вариантите Искър или Батак.
Някакви предложения да дадете за подходящо място ?
търся място отдалечено от София на до 150км, където да прекарам уикенда с приятели.
Мястото трябва да има условия за палатки и да има дръвца за огрев.
Друго условие според което избирам мястото за излета е да има все някаква активност на рибата.
Не съм толкова запален рибар,че да се прехранвам с това което уловя,така че отивам само за кефа-хвани-пусни.
Ще се лови от брега.А ако има и място където да излиза нещо хищно от брега ще е супер.

Обмислям вариантите Искър или Батак.
Някакви предложения да дадете за подходящо място ?

- kostura_24
- ще става разбирач
Лобош - Радибош.

Здр колеги.Интересувам се от канала на с.Гниляне ( Нови Искър) преди години имаше всякакъв вид риба , но след наводненията 2005 година остана малко , след това беше изтровена и накрая за едно лято се излови.От 2 години рибар по канала не съм виждал , понеже аз ходя понякога на село и минавам по околовръстното.Някой има ли информация към днешна дата какво е положението има ли популация на риба и заслужава ли си човек да си пробва късмета там...Наслука и поздрави!
Ако ли не .... кажете някъде около Н.Искър да става за чешане на краста.

Риболовът е най-големия наркотик! 

-
- научил се да хвърля
В събота бях на Шипока... Шипоченски залив.. шарен риболов. 1 каракуда на дъно, николко средни платики пак на дъното и на плувка уклей, костур, и бабушка предимно за 12 часа риболов около 3кг. риба.kikocrx написа:Здравейте, случайно някаква информация за яз.Искър да има, как върви риболова там? Благодаря.
На дъното кълвеше до 13ч. после спря. Имаше и вятър.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Събота приличен риболов на Веринско. Каракуди и бабушки.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- StaAnt
- ще става разбирач
Събота от 18 часа до 04 в неделя на Пожарево много слабо.1сомче,шаран-не,а раци много
-
- вече хвърля и на тежко
Колега,mi6kar написа:Здр колеги.Интересувам се от канала на с.Гниляне ( Нови Искър) преди години имаше всякакъв вид риба , но след наводненията 2005 година остана малко , след това беше изтровена и накрая за едно лято се излови.От 2 години рибар по канала не съм виждал , понеже аз ходя понякога на село и минавам по околовръстното.Някой има ли информация към днешна дата какво е положението има ли популация на риба и заслужава ли си човек да си пробва късмета там...Наслука и поздрави!![]()
Бих препоръчал душанци. Риболова не е много силен, но е красиво място на около 110 километра от София. Има превъзходни условия за лагеруване. Риба излиза всякаква , но иска захранка и фини такъми. Основно се лови дребна каракуда, костур, платика, излиза от време на време по някой лин, а ако имаш късмет можеш да закачиш и някой шаран. За място бих препоръчал срещу хотела на полегатото до шаварите, но там рядко може да се вреди човек, защото има много лагеруващи хора.
- koko_alfata
- новобранец
Къде са тези мелници колега?
Колкото повече набира,толкова повече набира........
- SBANKOV
- ще става разбирач
Забрави за там, всеки ден минавам от там и водата просто свършва, тази сутрин видяхче от страната на болницата вече се показват дъното и купища автомобилни гуми. Ако ти се ходи по реката, ти препоръчвам да е след Владо Тричков до Своге и Лакатник.mi6kar написа:Здр колеги.Интересувам се от канала на с.Гниляне ( Нови Искър) преди години имаше всякакъв вид риба , но след наводненията 2005 година остана малко , след това беше изтровена и накрая за едно лято се излови.От 2 години рибар по канала не съм виждал , понеже аз ходя понякога на село и минавам по околовръстното.Някой има ли информация към днешна дата какво е положението има ли популация на риба и заслужава ли си човек да си пробва късмета там...Наслука и поздрави!![]()
В събота бях на Орландо, само небезизвестния Боби лови риба, изтреска 10-на шарана на мач, миналата събота един младеж бил извадил Амур 8-9 кила/ мир над люспите му/, реката зад езерото е пълна с кефал и кефалчета.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- научил се да хвърля
Вчера на Чепинци за около час риболов един костур колкото педя на цикада и още един удари и се откачи. Имаше места на стената, а с новият път е идеално сега. На Богров мизерия и никаква риба.