Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Огоста-някакво инфо за там?
Модератор: sapuna
Яз.Огоста-някакво инфо за там?
нищо актуално немога да намеря за яз.Огоста- някои колега може ли да сподели дори преди зимата ако е ходил как стоят нещата?
Също за яз.Рабиша- мисля да направя едно излетче скоро в тази посока?
Също за яз.Рабиша- мисля да направя едно излетче скоро в тази посока?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Яз.Огоста-труден риболов.Бабушка , дребни костури и уклей.Нивото на водата се мени непрекъснато.Може би затова и не кълве постояно.Там където кълве се събират много хора.Края на февруари и март са по удачни за риболов.Преди 2 дни ходих на разузнаване.
За Рабиша - бабушка .Информацията е от колега.
Наслука
За Рабиша - бабушка .Информацията е от колега.
Наслука

и на мен така ми разказаха за скобара, че преди е излизал доста в язовира , но сега заради разни тъпаци с бомби и мрежи или не е останало нищо за ловене или се е наплашила здраво рибата!
Значи там кадето се влива река Огоста в язовира мисля да се пробвам, а каде е по удачно да се пробвам, виждам един мост има и островче точно преди да се влее в язовира, някаде там наоколо - и на каква стръв си ги изкарал да те питам:)?
а пастърва илиза ли, или трябва да я търся по нагоре по рекатa?

Значи там кадето се влива река Огоста в язовира мисля да се пробвам, а каде е по удачно да се пробвам, виждам един мост има и островче точно преди да се влее в язовира, някаде там наоколо - и на каква стръв си ги изкарал да те питам:)?
а пастърва илиза ли, или трябва да я търся по нагоре по рекатa?