Бездействие-само приказки

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Krokibg написа:Зурнация,защо си мислиш че само ти знаеш как е в америка.Аз съм бил и знам много добре за какво става въпрос и на всичкото отгоре и го отнесох веднъж поради незнанието на тяхните правила.Кой ти каза че там може да си ловиш на поразия и да си взимаш колкото риба си искаш а ??? Колко им са годишните билети А ???

В Америка можеш да взимаш повече от 1-2 риби - това го знам със сигурност. Има някакви ограничения в килограмите и видовете риба. Ако е рядка - ще е по-проблемноп.
Ако те хванат със повече от определените две риби,над допустимото,направо ти разпорват лакомия задник,без възелин.И за какви вие ми говориш,аз да не съм ги измислил тези правила които са наложени и ще бъдат налагани след известно време.И още нещо,май ти се иска да си я кяряш както беше преди,да ти зарибява държавата водоемите,а ти да ходиш и да си пълниш хладилника.
Откъде реши, че съм си пълнил хладилника просто не знам! Аз не си спомням такова нещо. Просто е много тъпо да хванеш 5 кила риба, от която половината нема вече никога да е риба и да я изсипеш обратно във водата с обърнатите кореми. Естествено, че ще си вземеш каквото можеш да си хапнеш. А можеш да си пуснеш естествено по-младите и по-жизнени рибета, не умрели, живи - всичко - просто е тъпо.
Искаме,искаме,искаме,много работи,които да са във полза на любителите риболовци а не на месарите като тебе.Това го искаме 2000 човека,членове на Здружението на Любителите риболовци от "Св.Никола" - Пловдив и съм убеден че го искат и 90% от хората във този форум,като изключвам теб.Повече няма да се разправям със тебе,докато не се представиш кой си,да те видим тук във форума със кой имаме честа да разговаряме.Със скрити елементи,не разговарям повече.
Казвам се Ицо и съм от София и нямам нищо толкова скрито. Имам само един ник - и той е "зурнаджия" на български - само е написано с турски правопис. Говоря турски въпреки че не съм турчин.
Аиде сега със здрави и да не взимаш повече от две - три риби,когато ходиш за риба :lol: :lol: :lol:

И ти и според мен - ти си взимай колкото искаш, аз ще взимам по моето усмотрение, което ти изложих по-горе. Освен ако не съм на кеф и реша и аз да си пусна всичките рибета(стига да са живи) - както съм правил не един път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз съм си отял на риба и това ми е най,ама най-малкия проблем :lol: :lol: :lol: Даже имам табиет да давам рибата дето я хващам на приятели дето си нямат слука същия ден.А пък за езиците,и аз поназнайвам нещичко,ама ника ти ми хареса,много прилича на моя :lol: :lol: :lol: и много обичам бракониери !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Krokibg написа:Аз съм си отял на риба и това ми е най,ама най-малкия проблем :lol: :lol: :lol: Даже имам табиет да давам рибата дето я хващам на приятели дето си нямат слука същия ден.А пък за езиците,и аз поназнайвам нещичко,ама ника ти ми хареса,много прилича на моя :lol: :lol: :lol: и много обичам бракониери !!!
\
А пък от къде реши че съм бракониер - това пък направо си иска голямо въображение. Аз поне не си спомням да съм нарушавал закона по какъвто и да било начин. В момента имам две въдици... От това, което си говорите тука не се сещам да съм нарушавал нещо.
А между другото - годишният билет в щата Тексас беше някъде към 25-30$ за година за сладководен риболов. А за комбиниран беше 10$ отгоре. Така че - бих казал доста народни цени. Аз за съжаление още не съм имал шанса да се възползвам, но щом се върна в Хюстън, това ще ми е първата работа. А вие, колега, по-добре си намерете някой, който наистина е бракониер. Аз между другото дори не съм хващал повече от 1-2 кила риба през живота си. По-скоро съм аджамия в тоя занаят, но имам много мерак и само чакам да се пооправи времето.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кой е казал че си бракониер колега ???Копирай цитата,където съм казал чи ти си бракониер,не ми вменявайте,колега неща които не съм казал по ваш адрес.Това че необичам бракониери,го казвам за това че сме във под-форум "Бракониери"Хайде със здраве и много риби да се научите да ловите,там поне ги имате в изобилие и не се иска кой знае какъв майсторлък :lol: :lol: :lol:

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Krokibg написа:Кой е казал че си бракониер колега ???Копирай цитата,където съм казал чи ти си бракониер,не ми вменявайте,колега неща които не съм казал по ваш адрес.Това че необичам бракониери,го казвам за това че сме във под-форум "Бракониери"Хайде със здраве и много риби да се научите да ловите,там поне ги имате в изобилие и не се иска кой знае какъв майсторлък :lol: :lol: :lol:
Ама Браточка Той ще ни покани да го понаучим,лелеееееееееееееее Любо ква фотосесия ни чакаааааааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Божо,понякога се бъзикам по-малко със някой колеги,ама те много се впрягат.Ще има снимки,колкото искате и няма да уча никой на нищо,защото тук си има колеги който са си на ти със материята.Може да обменим мнения за това-онова относно методи и т.н.Каквото знам,винаги съм готов да го споделя със колега или приятел.От утре започвам да гоня бракониери-ловци.Онзи ден ме ангажираха срещу много висока заплата и приех но до май месец.Искам да им обуча екип от четири човека и да ги оставя те да я вършат тази работа,че на мене ми писна и си имам и мой проекти и плранове за изпълнение.И дано всичко да е на ред и да няма сакатлъци :lol: :lol: :lol: Чакам те когато имаш възможност да дойдеш,ако ли не,чак на пролет !!!

zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Krokibg написа:Кой е казал че си бракониер колега ???Копирай цитата,където съм казал чи ти си бракониер,не ми вменявайте,колега неща които не съм казал по ваш адрес.Това че необичам бракониери,го казвам за това че сме във под-форум "Бракониери"Хайде със здраве и много риби да се научите да ловите,там поне ги имате в изобилие и не се иска кой знае какъв майсторлък :lol: :lol: :lol:
Еми не сме се разбрали нещо. Аз самия не мога да ги разбера що за хора са - действително основно нещо не разбират. Пък и лично аз обичам всички животни - включая и рибите - и сега да тръгна да им унищожавам популациите. Знам, че с въдица не можеш да им навредиш много и затова ловя. И това което хвана или го ям или го пускам - никога не бих зяносвал риба. Всичко хубаво и успех и на вас във всичко - включително в лова на бракониери. Дано държавата ви подкрепи!(или там който ви подкрепя, че държавата е малко за бербат тука...) . Ама моето мнение е, че - не сме рекли, не сме си я оправили и наредили както ние искаме - не ЕС, не САЩ, не Русия. Ама се иска желание преди всичко.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тя наща,еба ти и държавата :twisted:

zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Krokibg написа:Тя наща,еба ти и държавата :twisted:
Трябва да се изхвърлят някои боклуци и ще стане екстра!:) Колега - тука ви поразгледах галерията - по рибарлък не мога да се меря с вас. Много ме изкефи че сте хванали много сомове - много съм и навит на тая риба. Досега съм хващал само американски - ама беше супер лесно. и бяха малки - в едно деренце. С един приятел отидохме и за нула време на червей наловихме по 2 кила някъде всеки. Ама никога не съм хващал от нашите. На Челопечене май ми клъвна един ама ми отнесе целия такъм барабар с влакното... ама това си беше моя грешка - не бях направил възлите като хората - аджамийска работа... както и да е! Аферин за рибите!!! На тебе и колегите ти!
Ицо
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ицо,там го няма много-много европейския сом,доколкото знам.Внесен е във някой техни ферми,мисля че четох някъде но изобщо незнам дали не греша.Сега,мой приятели са пуснали запитване до някаква Канадска организация за това,дали може да разрешат да се изнесат от там за България зарибител от Басове.Искат да ми пратят да пусна във моя язовир.Защо да не вкарват примерно те европейски сомове.Имат си и пари и възможности за това.Що не питаш къде там има от европейския сом и да отидеш да ловиш.Успех !!!

zurnacia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zurnacia »

Krokibg написа:Ицо,там го няма много-много европейския сом,доколкото знам.Внесен е във някой техни ферми,мисля че четох някъде но изобщо незнам дали не греша.Сега,мой приятели са пуснали запитване до някаква Канадска организация за това,дали може да разрешат да се изнесат от там за България зарибител от Басове.Искат да ми пратят да пусна във моя язовир.Защо да не вкарват примерно те европейски сомове.Имат си и пари и възможности за това.Що не питаш къде там има от европейския сом и да отидеш да ловиш.Успех !!!
Мерси - ще попитам непременно. Действително могат да си го позволят - сигурно трябва да е в малко по-умерен климат от Хюстън - но не виждам защо да не расте примерно в района на Остин - там не е такъв безбожен пек цялата година. Абе там риба има доколкото знам почти навсякъде. За съжаление човек трябва пак да внимава за замърсяване на водата. Това деренце, за което говоря, имаше сомчета колкото иска човек ама имаха нещо жълтичко по месцето и честно малко с неохота ги ядохме и после не сме ходили... Иначе и на вкус не беше лоша тая "кет фиш" - малки сомчета. Направо като квакане някакви звуци издаваха. А басовете са хубава риба нали?
Един рибар в района на Остин ловеше на реката такива. Тая река обаче беше чиста и беше много красиво наоколо - зелено и синьо колкото искаш - абе на места имат страхотна природа.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”