Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Аз съм абсолютно доволен от язовира,точно заради това падане шараните май си не кълваха.А за какво гребане беше не искам да коментирам.В неделя заради дъжда носих палатки лодки на гръб да си хвана място,че на бялата пръст всичко беше пренаселено с хора.Колегите на бялата пръст които на насяха не изкараха май нито една риба .Доста от тях си тръгнаха в сряда сутринта заради жегите.Водораслите са ад ,но пък и рибата е там.И като развие и въдичката и е забие водораслите и с 0.40 няма вадене.От към лодки само последния ден си имах проблеми с едни келеши.Каква е тая работа да се котвят на шамандурата на която храниш и да мяташ ,да ти съберат пръчките
е тая работа не е разбирам.Ти викаш махаш ,3 дена храниш и да дойде да ти бръмчи отгоре.Извън равновесие ме изкараха.Лодки клюнкаха от към 5 вечер до към 12 през нощта.Риби не съм видял дали изкарват,но в сряда броих 12 лодки.Репортажа като сваля снимките
.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чакам с нетърпение репортажа 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
Събота бях на Воденския,към 10 кг червенопера доста едра на фидера на царевица,на дъно без пипане и една щука 2кг на спининга 

Ribarche
- Menkata
- фен клуб-скобар
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 7#p1277937mita4eto написа:Чакам с нетърпение репортажа
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря ти от сърце и огромен РЕСПЕКТ!!! Думите избягаха от простата ми кратуна ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Здравейте на всички. 
Тъй като съм нов във форума, но пък селото ми е с. Горска Поляна и не съм си ходил скоро, да попитам яз. Малко Шарково пълен ли е, и до къде?
Поздрави

Тъй като съм нов във форума, но пък селото ми е с. Горска Поляна и не съм си ходил скоро, да попитам яз. Малко Шарково пълен ли е, и до къде?
Поздрави

- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Водата пада бързо, но щом си решил, отивай 
Няма да съжаляваш.

Няма да съжаляваш.
- Прикачени файлове
-
- Bai sharo.jpg (110.4 KiB) Преглеждано 1993 пъти
В търсена на трофейната риба ...
- Menkata
- фен клуб-скобар
Founder написа:Водата пада бързо, но щом си решил, отивай
Няма да съжаляваш.
Водораслите на сухо ли са вече колега?Щом казваш че пада много бързо.Още преди 2 седмици го бяха надули да спада яко.
- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
За да излезнат водораслите на сухо трябва а падне с 20 метра тоя язовир.
Просто са много навътре и трябва лодка.
Пак зависи на кое място си , но 80% от язовира е така.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Тя лодката си е лодка.Ама като бях аз като бяха пуснали язовира и плувнаха отгоре водораслите виждаше се огромен килим от тях и чат пат някоя дупка.Та мисълта ми е дали сега първите водорасли от тоя килим не са вече на сухо и да се образували по големи петна дупки за вкарване на въдици.Мъка си е това да драща лодката през водораслите а за риба като се хакне е немислимо вадането.Мерси за информациятаFounder написа:За да излезнат водораслите на сухо трябва а падне с 20 метра тоя язовир.

Здравейте, аз ходих тази събота дето мина. Видях за какво става въпрос, и мисля че язовира е изхабен. Водорасли навсякъде него ден е имало и земетресение, рибата не клъвна хич, чак вечерта и не знам какво ще става с гьола..
- Founder
- новобранец
- Обратна връзка:
Всеки , който ходи на Шарково е наясно, че днес може да я утрепеш - след тва една седмица капоbruno86 написа:Здравейте, аз ходих тази събота дето мина. Видях за какво става въпрос, и мисля че язовира е изхабен. Водорасли навсякъде него ден е имало и земетресение, рибата не клъвна хич, чак вечерта и не знам какво ще става с гьола..

Язовира че е изхабен до някъде - спор няма, но да се надяваме, че ще успее да се възстанови до няколко години.
Просто тия капути с мрежите трябва да са по затворите и проблема ще се реши много лесно.

Успех следващия път!

Founder написа:bruno86 написа:Всеки , който ходи на Шарково е наясно, че днес може да я утрепеш - след тва една седмица капо
Язовира че е изхабен до някъде - спор няма, но да се надяваме, че ще успее да се възстанови до няколко години.
Просто тия капути с мрежите трябва да са по затворите и проблема ще се реши много лесно.![]()
Успех следващия път!
Благодаря, аз по принцип почти всяка година ходя по едно и също време, като например миналата, на 2-ва пъти, тогава беше добре и добра червеноперка и каракуда излезнаха, на Горскополянския ръкав, от страната на селото. Но тази сменихме мястото и почти нищо не хванахме..

Последно промяна от bruno86 на Чет Сеп 04, 2014 8:58 pm, променено общо 1 път.
Бруно,прав си
Там риба няма,кажи на цяла Бълария,че там РИБА НЯМА
Отивайте на Огоста
Монтана също дава...и то добри сомве,яз.Камчия... 

Отивайте на Огоста

Здравейте колеги , някой да сподели ходел скоро на водоема как е положението . Чух , че на ружица много трева , има ли смисъл да се ходи ? На горска поляна как е ? Ще се търсят мирни риби от брега .