Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от glarusa »

Днес разходка с колелото до Суходол...
Пълна мизерия. Едно кученце, гризеше от друго умряло такова...Абе пумия!
Иначе откъм риболов - за 1 час, 15 човека - 0 риби. Пробваха на дъно, плувки, директни.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Аз пък се чудя как може хора да ходя да ловят в този кенеф ( Суходол ) ..... Всичката смрад от сметището просмуква в него .... Ама е ... явно може :)
Изображение
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KOSIO669 »

Juniur86 написа:Аз пък се чудя как може хора да ходя да ловят в този кенеф ( Суходол ) ..... Всичката смрад от сметището просмуква в него .... Ама е ... явно може :)
Кенеф с измрежарена риба
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

mitkom написа:Вчера на Чепинци за около час риболов един костур колкото педя на цикада и още един удари и се откачи. Имаше места на стената, а с новият път е идеално сега. На Богров мизерия и никаква риба.
Къде па има стена на Чепинци :D
Valio_ribata
новобранец
новобранец

Мнение от Valio_ribata »

Това се чудя и аз колега.Предполагам,че брега от към околовръстен път го мисли за стена.
lazo65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lazo65 »

Valio_ribata написа:Това се чудя и аз колега.Предполагам,че брега от към околовръстен път го мисли за стена.
Брега с/у Чепинци ( където се влиза от околовръстното покрай автоморгата и двете мургави " каки") . Брега е прав, задигнат и наподобява стена. Просто нарицателно за по-кратко. :drinkers:
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

KOSIO669 написа:
Juniur86 написа:Аз пък се чудя как може хора да ходя да ловят в този кенеф ( Суходол ) ..... Всичката смрад от сметището просмуква в него .... Ама е ... явно може :)
Кенеф с измрежарена риба
:finga:
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

В събота бях на Враждебна. Първо ми тръгна на карък (сигурно щото си бях обул чорапите наопъки) та се сетих на половината път че съм забравил живарника, но си купих един ефтин за 6лв и продължих към гьол, където установих че и кепа е останал в другия калъф за въдици, ама викам квото такова ще ги тегля на брега ако скъсат здраве да е. Та риболова започна с една прикична червеноперка ана дъно после няколко прилични каракуди пак на дъно и завърши пак с перка към 3 часа. Всъчщности седях до 6 ама единственото което хванах от 3 до 6 беше един слънчак на дъно :)
На плувка само сутринта клъвна един слъчак и после нищо. Пробвах на какво ли не даже хвърлях и на рибе, понеже някакъв хищник постоянно гонеше рибките около брега ама не искаше да се хване на моя к*р капан :) Рапорт даден!
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Аватар
mi6kar
новобранец
новобранец

Мнение от mi6kar »

Вчера на Мърчаево към 40 бройки каракудки колкото дланта.
Риболовът е най-големия наркотик! :D
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

thunderboy написа:В събота бях на Враждебна. Първо ми тръгна на карък (сигурно щото си бях обул чорапите наопъки) та се сетих на половината път че съм забравил живарника, но си купих един ефтин за 6лв и продължих към гьол, където установих че и кепа е останал в другия калъф за въдици, ама викам квото такова ще ги тегля на брега ако скъсат здраве да е. Та риболова започна с една прикична червеноперка ана дъно после няколко прилични каракуди пак на дъно и завърши пак с перка към 3 часа. Всъчщности седях до 6 ама единственото което хванах от 3 до 6 беше един слънчак на дъно :)
На плувка само сутринта клъвна един слъчак и после нищо. Пробвах на какво ли не даже хвърлях и на рибе, понеже някакъв хищник постоянно гонеше рибките около брега ама не искаше да се хване на моя к*р капан :) Рапорт даден!
Колега за Враждебна 777 ли говориш ли за свободния.Ако е за 777 там кеп и живарник не ти трябват защото улова е нула по принцип освен ако не са спрели тока:)
mitkom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitkom »

lazo65 написа:
Valio_ribata написа:Това се чудя и аз колега.Предполагам,че брега от към околовръстен път го мисли за стена.
Брега с/у Чепинци ( където се влиза от околовръстното покрай автоморгата и двете мургави " каки") . Брега е прав, задигнат и наподобява стена. Просто нарицателно за по-кратко. :drinkers:
Който е ходил на Чепинци разбира бързо за каква "стена" става въпрос, който не е си се чуди къде има стена, шлюзове, кули, кранове и т.н.т. Благодаря на колегата Lazo65 за пояснението.
asencvetichev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от asencvetichev »

ogi_peugeot написа:
thunderboy написа:В събота бях на Враждебна. Първо ми тръгна на карък (сигурно щото си бях обул чорапите наопъки) та се сетих на половината път че съм забравил живарника, но си купих един ефтин за 6лв и продължих към гьол, където установих че и кепа е останал в другия калъф за въдици, ама викам квото такова ще ги тегля на брега ако скъсат здраве да е. Та риболова започна с една прикична червеноперка ана дъно после няколко прилични каракуди пак на дъно и завърши пак с перка към 3 часа. Всъчщности седях до 6 ама единственото което хванах от 3 до 6 беше един слънчак на дъно :)
Колега за Враждебна 777 ли говориш ли за свободния.Ако е за 777 там кеп и живарник не ти трябват защото улова е нула по принцип освен ако не са спрели тока:)
Хахаха Оги това беше много точно попадение...ще падна от смях!!!
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

asencvetichev написа:
ogi_peugeot написа:
Хахаха Оги това беше много точно попадение...ще падна от смях!!!
Да и е прав.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
ak101
новобранец
новобранец

Мнение от ak101 »

chirusa_bg написа:Събота приличен риболов на Веринско. Каракуди и бабушки.
Не съм ходил от 4-5 години. Още ли е платен, какви са условията?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

8лв на въдица. Рибата не се плаща.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”