Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Никаква мътилка няма, но и рибата също.lacho44 написа:Мен повече ме мъчи жегата. Бях предвидил утре да отскоча до острова и да хвърлям от лодката, но предвид жегата, нивото и мътилката, ще се пробвам в събота.kutinchev написа:Какво ще правим с тоя Дунав? Островите заляти, бреговете и те....

Сутринта на кашарна около 15 таранки всичките по 400-600 гр.
-
- вече хвърля и на тежко
ти излови всичката риба на Кошарна бе човекmurade написа:Сутринта на кашарна около 15 таранки всичките по 400-600 гр.

Не е вярно повечето пъти не хващам нищо аи колегите от русе и другите села пълнят гиварниците с маломерните
-
- новобранец
Здравейте
някой може ли да ми обясни как мога да стигна до мястото където Лома се влива в Дунава пеша .

Там спят големи черни майки 

-
- новобранец
Здравейте
Дайте някакво инфо за Баниска.
Има ли риби.шарани и амури
На какво взимат?
Каде да ги търся?
И телефон на арендатора.
Мисля да направя един риболов събота-неделя,но нямам никаква информация за водоема ,а и никога не съм стъпвал там.
Дайте някакво инфо за Баниска.
Има ли риби.шарани и амури
На какво взимат?
Каде да ги търся?
И телефон на арендатора.
Мисля да направя един риболов събота-неделя,но нямам никаква информация за водоема ,а и никога не съм стъпвал там.
Вчера на дунава мряня около кило няколко платики червеноперки и костур
Здравейте,колеги и аз да драсна няколко реда. Миналата седмица изкарах през ден на Дунава краи Мартен, та за тези три или четри дни риболова бе задоволителен . на ден около 4кг риба (таранка , платика , и разна там дето не я познавам скобарчета ли бяха муронажи ли са незнам) три сомчета около 1,5 или 1кг които си плават обратно хванати на торен едър червей.А, и да кажа , кът за първи ден 5 бр шаранчета ( 4бр си плуват обратно пак, а единия които бе над 2кг е изяден ве4е) които ме закратстиха . Но след този 1 ден шарковци немаше. А на последния ден пловинката ми две бели рибки по 1,5кг, на плувка и на торен
Риболова на ка4амак на тежеста с две куки под нея на едната топ4е стериопор а на другата ка4амак топ4енце

Влязоха от някъде тези шаранета калибър 1.5-2кг. И на други места ги има.sinbad написа:Здравейте,колеги и аз да драсна няколко реда. Миналата седмица изкарах през ден на Дунава краи Мартен, та за тези три или четри дни риболова бе задоволителен . на ден около 4кг риба (таранка , платика , и разна там дето не я познавам скобарчета ли бяха муронажи ли са незнам) три сомчета около 1,5 или 1кг които си плават обратно хванати на торен едър червей.А, и да кажа , кът за първи ден 5 бр шаранчета ( 4бр си плуват обратно пак, а единия които бе над 2кг е изяден ве4е) които ме закратстиха . Но след този 1 ден шарковци немаше. А на последния ден пловинката ми две бели рибки по 1,5кг, на плувка и на торенРиболова на ка4амак на тежеста с две куки под нея на едната топ4е стериопор а на другата ка4амак топ4енце

-
- вече хвърля и на тежко
Да драсна и аз някой ред. На 30.08 бях на Антимово(големия), не видях някой да вади толстолоб, вадеха се каракуди, аз лично извадих 20-тина някои от които 600-700 грама. На отсрещния бряг имаше едни момчета с 2 надуваеми лодки, вкарваха захранката с надуваемата лодка, нещото обаче което ме замисли е защо управляваха радиоуправляемата лодка от надуваемата лодка вътре във водоема????????????????. Същите тези момчета като си тръгнаха оставиха по брега може би два чувала боклуци, отвратителна гледка
.Иначе си изкарахме страхотно, децата се наиграха на чист въздух. Моля Ви почиствайте след Вас

На Антимово са извадили амурче около 13 кг. тези дни.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Миналата година вуйчо ми извади един 6кг., абе пази още свойте тайни тоя водоем и бяла риба държи и толстолопи има големи, само трябва да им знаеш местата.kutinchev написа:На Антимово са извадили амурче около 13 кг. тези дни.
Мишо къде бяхте застанали, от към гората или от към селото е как е пътя на стената?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- вече хвърля и на тежко
SBANKOV написа:Миналата година вуйчо ми извади един 6кг., абе пази още свойте тайни тоя водоем и бяла риба държи и толстолопи има големи, само трябва да им знаеш местата.kutinchev написа:На Антимово са извадили амурче около 13 кг. тези дни.
Мишо къде бяхте застанали, от към гората или от към селото е как е пътя на стената?
бяхме застанали от към селото, а пътя от Търновци до Антимово е нов асфалт