Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Кефал и платерина 2014
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Кефал и платерина 2014
Понеже не открих такава тема, отварям нова. От няколко дни знам че има голяма сеч на платерина в района на новия канал и реших тая сутрин да опитам и аз. Влизане около 07.20 от Фанагория. Аз бях с баща ми с моята лодка и великия Шампион Тодор Чонов с неговата. Тошко веднага намери рибата в района на КРЗ срещу Руския пазар и ме извика, беше вземане на всяко хвърляне. Ама аз съм с ремарке на което трябва да оправя обърканата корда или някаква закачка или нещо подобно с рибар на 78 години с теб. От време на време се местихме, но основно рибата бе в канала. По брега от към Аспарухово беше пълно с рибари и около обед брега се изчисти. Двамата с баща ми имахме по една доза червей и стигна до към 13 часа. После оттук оттам останало по някое парченце да залъгваме рибетата. Риболова бе основно на бавно потапяща бомбарда. Аз приключих с 46 риби, а баща ми с 14. Тодор чонов имаше според мен поне над 80, колегата Краси Бойчев и той поне към 60 риби. Това до около 14 час и ги оставих да ловят още.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пашата обича смелите.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Re: Кефал и платерина 2014
браво,добър улов!доста бира ще се лее
-
- научил се да хвърля
Браво! Отдавна се чака такава тема! От тази риба става много добра маринована консерва- филе! 40 бр за 1 буркан. Колегите са я ловили на бавнопотъващи, значи 4-5 м. дълбочина над шкарпа. Дано да даде време през уикенда да помятаме бомбарди от лодка!
Тази сутрин влязохме с баща ми с лодката от Фанагория, сонара пропищя на няколко пъти пред Петрол ама не кълве. Оттам малко по надолу пред Руския пазар, сонара пак църка, хванах две риби и толкоз. Трудна работа. Оттам отивам на хлебарницата, гледам комшията самичък във водата. Каза че нямал удар. Похвърляхме в дълбокото и ни почна якия дъжд. Бяхме екипирани , ама като не кълве. Спрях пак пред Руския пазар и пак нищо. Вълната беше станала вече голяма, и оттам пайдос дет вика Киро. Излязохме към 10 часа. Прибрах лодката в гаража и кат пекна едно слънце, ама не ми се връщаше вече. Вдругиден пак.
Пашата обича смелите.
Браво, разбили сте ги, ама като отвори рибите забеляза ли какво има в коремите им, щото е добра информация.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- live_game999999999
- новобранец
Златко поздрави за добрия улов
. Дали под вода или над нея, все ги набарваш рибите 

хвани, пусни, дари живот,......... и те така
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:

Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
По важен аксесоар е от котвата даже 

Ей да бе, сега забелязах. Той ме пита дали искам да ударя едно, ама нали съм шАфиор на кораба не пожелах.
Пашата обича смелите.