Кефал и платерина 2014

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Кефал и платерина 2014

Мнение от baretata »

Понеже не открих такава тема, отварям нова. От няколко дни знам че има голяма сеч на платерина в района на новия канал и реших тая сутрин да опитам и аз. Влизане около 07.20 от Фанагория. Аз бях с баща ми с моята лодка и великия Шампион Тодор Чонов с неговата. Тошко веднага намери рибата в района на КРЗ срещу Руския пазар и ме извика, беше вземане на всяко хвърляне. Ама аз съм с ремарке на което трябва да оправя обърканата корда или някаква закачка или нещо подобно с рибар на 78 години с теб. От време на време се местихме, но основно рибата бе в канала. По брега от към Аспарухово беше пълно с рибари и около обед брега се изчисти. Двамата с баща ми имахме по една доза червей и стигна до към 13 часа. После оттук оттам останало по някое парченце да залъгваме рибетата. Риболова бе основно на бавно потапяща бомбарда. Аз приключих с 46 риби, а баща ми с 14. Тодор чонов имаше според мен поне над 80, колегата Краси Бойчев и той поне към 60 риби. Това до около 14 час и ги оставих да ловят още.
Снимка0160.jpg
Снимка0161.jpg
Снимка0162.jpg
Снимка0163.jpg
Снимка0164.jpg
Снимка0165.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пашата обича смелите.
Аватар
fishmaster_M
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Кефал и платерина 2014

Мнение от fishmaster_M »

браво,добър улов!доста бира ще се лее
kuka70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kuka70 »

Браво! Отдавна се чака такава тема! От тази риба става много добра маринована консерва- филе! 40 бр за 1 буркан. Колегите са я ловили на бавнопотъващи, значи 4-5 м. дълбочина над шкарпа. Дано да даде време през уикенда да помятаме бомбарди от лодка!
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Тази сутрин влязохме с баща ми с лодката от Фанагория, сонара пропищя на няколко пъти пред Петрол ама не кълве. Оттам малко по надолу пред Руския пазар, сонара пак църка, хванах две риби и толкоз. Трудна работа. Оттам отивам на хлебарницата, гледам комшията самичък във водата. Каза че нямал удар. Похвърляхме в дълбокото и ни почна якия дъжд. Бяхме екипирани , ама като не кълве. Спрях пак пред Руския пазар и пак нищо. Вълната беше станала вече голяма, и оттам пайдос дет вика Киро. Излязохме към 10 часа. Прибрах лодката в гаража и кат пекна едно слънце, ама не ми се връщаше вече. Вдругиден пак.
Пашата обича смелите.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Браво, разбили сте ги, ама като отвори рибите забеляза ли какво има в коремите им, щото е добра информация.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
live_game999999999
новобранец
новобранец

Мнение от live_game999999999 »

Златко поздрави за добрия улов :drinkers: . Дали под вода или над нея, все ги набарваш рибите :smt023
хвани, пусни, дари живот,......... и те така
VRABCHO1974
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от VRABCHO1974 »

:partyman: браво ама гледам Баща ти крие най важния коз във чорапа браво на него /снимка №3 /
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
Каракаша
новобранец
новобранец

Мнение от Каракаша »

По важен аксесоар е от котвата даже :mrgreen:
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Ей да бе, сега забелязах. Той ме пита дали искам да ударя едно, ама нали съм шАфиор на кораба не пожелах.
Пашата обича смелите.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”