Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Мнооо си зле
- vestel
- новобранец
Ми дадено ... обичам залозите ... даже и да успееш да ги вземеш - ще се радвам, че ще помогна на някой нуждаещ се от тях. Само едно не мога да схвана ... защо трябва да е до 1000лв. Уважавам басовете ... то били до 1000 лв. или до 1лв. ... ако нямаш $ за бензина то мога да те спонсорирам ... само и само да да се срешна в битка с теб ... та даже и ти да я спечелиш, то ще имам вече повод да науча аз от тебе нещо, а не да плюя без повод и причина по хората успели то даже и в късмета. Но имам аз едно условие ... мирни риби няма да броим ... костури, сулки и щуклета също ... единствено и само сом ще търсим ний и то поне над 3 кила да еTroli Rapala написа:Е,па ако се чувстваш повече мъж или си по-отворен на рибите,на тролинг от Жребеца,заложи 100лева ТУК пред цяла България и веднага тръгвам да те сгъна от към риби!vestel написа:
Според мен този клип не му е тука мястото, а някаде в разделите за мирни риби![]()
Ще те смачкам,само заложи колкото искаш до 1000лева!
![]()
Смееш ли,а?Давай да те видя,че как обичам да сгъвам такива...........,ти си знаеш кво пише на пунктуацията,ако не ще ти обясним,че обичам да го раздавам на...........!
![]()
Скачай,да те изям "центъро на булгаристан"!
![]()
Ще ти дам и "жълто паве" за армаган"!
![]()

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

1000лева трябва да седят у съдията.....щото ти 10лв не даваш,а просо сънуваш......заеби.
И не спами по темите с мирни риби на косене.Тия от Паничарево,много лош пример дават.
Споки пак си хвана голем на Жребеца.А кажи нещо де.
А па Вестела им разби трътките.Лови ги от най-борбените до 30 и за всеки случай от тия лесните над 60кг.
Когато ти си капо,хората правят броеници по 12 сома за ден.

Оня селяк Мънцата,ако те пипне за певеца,само с крачета ще риткаш у въздуха.
Ето за такива думи те махнаха от Манията(риболов от лодка).Той е мъж и може да признае,а ти никога не си признал нищо.Дълго те пазих в сомския,защото нема такъв клоун бате.Хората обичат зрелища.
Иначе нямаш никакъв дяволък....вкаменелост,която децата и жените бият.

И не спами по темите с мирни риби на косене.Тия от Паничарево,много лош пример дават.

Споки пак си хвана голем на Жребеца.А кажи нещо де.

А па Вестела им разби трътките.Лови ги от най-борбените до 30 и за всеки случай от тия лесните над 60кг.

Когато ти си капо,хората правят броеници по 12 сома за ден.

Ето за такива думи те махнаха от Манията(риболов от лодка).Той е мъж и може да признае,а ти никога не си признал нищо.Дълго те пазих в сомския,защото нема такъв клоун бате.Хората обичат зрелища.

- vestel
- новобранец
Хах размазал ... със един костурTroli Rapala написа:Спомням си миналата година оня селяк Мънцата как ми се озъби,колко е добър на тролинг и заради него Боабаба замина в коша,но пък го размазах в тролинга на състезанието,на Жребеца !Поне се оказа мъж и си призна за загубата,но кел-файда и вече нема Боабаби и ако треа да четат лузъри кат Мънцата,ще си умрат хората от скука!
Сега нека си четат платените от търгашите теми и да се набутвнат с безполезни воблери и такъми!При мен гарантирано скука нема и наблягам на Екшъна га троля,нищо повече!
![]()
![]()
Този и другия месец ще съм редовен на язовира,та клипове ще има,че много гладни се навъдиха тая година и треа да ги "нахраня",за да не си умрат с големите усти-пълни с глъч!
![]()

Добре че не фана някой главоч и да ги караш да чакат да извадиш товарния влак и ората да чакат награждаването

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Забравиvestel написа:... аз повече няма да се именувам "Троли"![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май с тоя костур и теб съм те бил,не само Мънцата!vestel написа:
Хах размазал ... със един костур![]()
![]()
... Вярно признавам Ти размаза всички Гоеми със този костур ... мене щеше да ме е срам да извикам Булстарите да си горят бензина
... кажи само как го натъпка с 2 тежести по 40гр. та да влезе у нормите
![]()
Добре че не фана някой главоч и да ги караш да чакат да извадиш товарния влак и ората да чакат награждаването![]()
![]()

-
- новобранец
Явно тази година трябва да има и детектор за метал 

- vestel
- новобранец
Не знаех, че знаеш езика на рибите и последното ми капо ... от към сом на жребеца се дължи на тебеTroli Rapala написа:Забравиvestel написа:... аз повече няма да се именувам "Троли"![]()
![]()
,ако треа ще заколя и трите си деца,но ЧЕСТА,ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО са над всичко на този свят!Името Троли,аз си го създадох и от мен зависи дали ще умре!Троли не е Калинукс,да си плюе на иметои реномето!
Хората ми оставят хиляди кинти на доверие и се заминават за далечни страни без притеснения,защото имам ИМЕ градено с десетки години,а ако го изгубя=умирам аз и всичко около мен!
И за една стотинка ще те изям,просто съм куче и преследвам докрай целта си!
А ти прекали и ще ми сърбаш попарата!
Обещано за 0,100 или 1000,няма значение,просто колкото е по-голяма сумата,повече ще те заболи!
![]()
Точно теб те бих с този Толстолоб,защото през този ден ти беше 00!
За това все в него се взираш!
![]()
![]()
![]()
Доста се надцени с едната риба и за това ще си плащаши с години=ОБЕЩАНО
![]()

казах ти и пак ти казвам, че мирни риби няма да броим, защото ще ти пусна един клип и снимки от тази пролет и твоя главоч каде си фанал на грапа ... бледнее, но не мисля че има място за хвалене със такива заграпени рибоци.
Виж ако беше налапал воблера и го беше снимал това ... то щеше да си уредиш веднага стипендия от NG и щяхме да те гледаме в новите епизоди на "Речни чудовища"

Вземи преглатни обидите каде ти се сипят по твой адрес от такива ... даже и от мене, но разбери едно - Тролинга е наука и ако си мислиш, че знаеш нещо за воблерите, то само се заблуждаваш, ако си мислиш, че познаваш сонара то си се объркал много

Ако все пак решиш да споделиш някой таина ... както тази със вирбели и карабинки ... то добре дошла ... форума е за споделяне, а не да си мерим п.....е

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бе,ти явно ще си умреш като говорителка на Мънцата,Вестел и още 1000незнайни бойци в тролинга и това е твоята трагедия=НЕМАШ НИЩО ЗАД ГЪРБА СИ В ТРОЛИНГА!Emo-83 написа:1000лева трябва да седят у съдията.....щото ти 10лв не даваш,а просо сънуваш......заеби.![]()
И не спами по темите с мирни риби на косене.Тия от Паничарево,много лош пример дават.![]()
Споки пак си хвана голем на Жребеца.А кажи нещо де.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А па Вестела им разби трътките.Лови ги от най-борбените до 30 и за всеки случай от тия лесните над 60кг.![]()
![]()
Когато ти си капо,хората правят броеници по 12 сома за ден.![]()

Изгонихте ме,защото ви казвам ИСТИНАТА в очите!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти си този,който иска да си ги мерим и за това не давай на задна,а давай кинтите или "честа" си за да те видим,колко струваш САМ на Жребеца срещу Страшния Троли без да включваш 100твои заместници!vestel написа:Не знаех, че знаеш езика на рибите и последното ми капо ... от към сом на жребеца се дължи на тебеTroli Rapala написа:Забравиvestel написа:... аз повече няма да се именувам "Троли"![]()
![]()
,ако треа ще заколя и трите си деца,но ЧЕСТА,ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО са над всичко на този свят!Името Троли,аз си го създадох и от мен зависи дали ще умре!Троли не е Калинукс,да си плюе на иметои реномето!
Хората ми оставят хиляди кинти на доверие и се заминават за далечни страни без притеснения,защото имам ИМЕ градено с десетки години,а ако го изгубя=умирам аз и всичко около мен!
И за една стотинка ще те изям,просто съм куче и преследвам докрай целта си!
А ти прекали и ще ми сърбаш попарата!
Обещано за 0,100 или 1000,няма значение,просто колкото е по-голяма сумата,повече ще те заболи!
![]()
Точно теб те бих с този Толстолоб,защото през този ден ти беше 00!
За това все в него се взираш!
![]()
![]()
![]()
Доста се надцени с едната риба и за това ще си плащаши с години=ОБЕЩАНО
![]()
![]()
![]()
![]()
казах ти и пак ти казвам, че мирни риби няма да броим, защото ще ти пусна един клип и снимки от тази пролет и твоя главоч каде си фанал на грапа ... бледнее, но не мисля че има място за хвалене със такива заграпени рибоци.
Виж ако беше налапал воблера и го беше снимал това ... то щеше да си уредиш веднага стипендия от NG и щяхме да те гледаме в новите епизоди на "Речни чудовища"![]()
![]()
![]()
Вземи преглатни обидите каде ти се сипят по твой адрес от такива ... даже и от мене, но разбери едно - Тролинга е наука и ако си мислиш, че знаеш нещо за воблерите, то само се заблуждаваш, ако си мислиш, че познаваш сонара то си се объркал много... Ако не знаеш, че мълчанието е злато ... то крайно време е да го разбереш. Защото ще те пусна на последните 2 ма каде почнаха да "Тролят" (беше думичката) и ща размажат ... но не беси и коли никого ... форума до някаде ще е ТЪП без тебе ... няма да има кой да ни разсмива
![]()
Ако все пак решиш да споделиш някой таина ... както тази със вирбели и карабинки ... то добре дошла ... форума е за споделяне, а не да си мерим п.....е

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Сеп 02, 2014 9:42 pm, променено общо 1 път.
- vestel
- новобранец
Тази седмица ще нагледам един друг дащен гьолTroli Rapala написа:Май с тоя костур и теб съм те бил,не само Мънцата!vestel написа:
Хах размазал ... със един костур![]()
![]()
... Вярно признавам Ти размаза всички Гоеми със този костур ... мене щеше да ме е срам да извикам Булстарите да си горят бензина
... кажи само как го натъпка с 2 тежести по 40гр. та да влезе у нормите
![]()
Добре че не фана някой главоч и да ги караш да чакат да извадиш товарния влак и ората да чакат награждаването![]()
![]()
![]()
За мен сте анонимници и абонати за бой на тролинг по Жребеца!
Слагай кинтите "смелчаго",па нека хората видят всичко!
Второто място миналата година беше взето от крадеца на воблери от Троли,с крадения воблер,та бел ден нема да видите вече!
Нека всеки,който се чувства много-силен в тролинга на Жребеца да го обяви тук и да ми скочи очи в очи,а не зад гърба!Това,че не ходя тази и миналата година,не означава,че съм "бита карта" или "умрелчо" в тролинга!Залагайте и ако спечелите,тогава се хвалете,че сте ме били лично!Щот аз да бачкам Събота и Неделя,па вие да ловите не е състезание=не е "феър плей"!
![]()
Нека всички да видят тук,кой-колко го бива и това е!

а ти почвай да пиеш сурови яйца да ти се оправи гласчето, че ще има камера и ще правим клип със трола Троли

- vestel
- новобранец
Извинявам се на всички за спама в темата...
Това повече няма да се повтори!!! ... от тук на сетне ... само репортажи със снимки,клипове и някой жокер от към тролинг на жребеца.
Това повече няма да се повтори!!! ... от тук на сетне ... само репортажи със снимки,клипове и някой жокер от към тролинг на жребеца.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
ОБЕЩАНО:На 11,12,13 и 14-ти зарязвам всичко колкото и да ми струва това и съм на Жребеца за да ви смачкам теб Вестел/Турския телевизор/ и Мънцата /Големия дюшек/!
Нека всички ви видят резила!
Ще ви изям!
За паричките нещо си траете,а?
Колко сте готови да загубите от Троли,а?
Кажете тук пред всички,защото ЗАЛОГЪТ прави интересна играта!
Без залог няма да дойда,защото 4дена риболов са ми 400лева разходи=чиста загуба!

- vestel
- новобранец
Казах ... край със спама в темата ... писал съм какво съм ти нагласил в момента ... до тогава колко ще станат ... не се знае ... може и в натураTroli Rapala написа:ОБЕЩАНО:На 11,12,13 и 14-ти зарязвам всичко колкото и да ми струва това и съм на Жребеца за да ви смачкам теб Вестел/Турския телевизор/ и Мънцата /Големия дюшек/!Нека всички ви видят резила!
![]()
Ще ви изям!
![]()
За паричките нещо си траете,а?
Колко сте готови да загубите от Троли,а?
Кажете тук пред всички,защото ЗАЛОГЪТ прави интересна играта!
![]()
Без залог няма да дойда,защото 4дена риболов са ми 400лева разходи=чиста загуба!
![]()

-
- новобранец
Скок в цените на бяла техника от 15.09.2014 прогнозират икономисти