Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
За това не мога да стигна до Жребеца!maria88999 написа:Скок в цените на бяла техника от 15.09.2014 прогнозират икономисти![]()
![]()

А ето го и КРАДЕЦЪТ на воблери от Троли в Ибей,да го знае всеки за Историята в тролинга на Жребеца,че там го крият нали се плаща!А от истината по-силно нема,Вервайте ми!

Tomahawk
Заглавие: Re: Състезание по тролинг - Mercury open IVМнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 17:51
Аватар
Статус: Offline
Второто място на Nils Master Invincible F 12 цвят 66 3м.
И да му припомня на Вестела думите от миналата година-41-ва страница да се види кво мишле беше

:"По принцип винаги вземам 1 ако има хваната, разбира се"

И на една риба се радва,а сега излете в космоса с кривата ракета!

То и моя Тролчо на 1-на риба се радва всеки ден!

Тролинка-1 и тя!

Някой ми е сложил 20кила труп в багажника=Коза Ностра!

Намерих и една 20-ка във ваната за сплашване!

Я,па Троли да ви отвори как ги кове 24-ките от край-докрай сам с въдицата и канджата,че никой го не може и има нужда от обслужване и чужда намеса=не мерси мога и сам!

От ерата без цифрови апарати една 28-ца на 10лбр. плетеняк!

Я,па две 15-ки къде са кацнали до обяд преди Бурята?

Некои хора не знаят къде се намират и с кого си имат закачка,че всичките риби са хванати на 10-15либри линия=нема друг тарикат с такива сомове на тия линии по правилата на IGFA,като до една са канджосани без чужда помощ!10-ката и 18-ката за час от тази година не ги качвам,че са прекалено месарски!Та успех с рибите и дано го биете Троли!

П.П.Рибите са хванати от малката лодка,дет всекакви льольовци се обръщат,но не и аз!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Миналата и по-миналата година на два пъти изтървах влака
първата година със 0.17 на Спайдър (червеното) ... ми той си прави кот си иска с мене и взе Юзурито ... на Монтана - дали го изплю или си оди още с него ... кой да ти обади
на другата година отново същия филм но със малко по дебело ... Е вече такъв филм няма .... плетено 40lb, флоро 0.60 минимум 1м., че прекара ли го през страничните перки ... край със мача ... дузпи няма
Не виждам някаква разлика от лайт такъма и баят такъма
... фсе зи зема - с единия взема и не знаеш ко те е взело със другия взема и те вижда от близо кой го е фанал
Научих нещо от "учителите" каде ме учиха на тролинг ... напъваш здраво до предела на скъсване и е твой ... лигавиш ли си с него и той да те владей ... няма вадене и те болят кокалите после
. Като видях изправените тройки на Понтона и едно жило по-малко на едната ... вече знам, че шега с такъма не трябва да има. Или си тръгнал да печелиш битки или ... както някой други каде стърчат по лодките кепове с който пеперуди да ловиш
и се молят дано да ги удари нещо каде 4-5 кила ... че иначе ... режат влакното

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Честно,на такива смотльовци не знам как им идват по толкова много едри риби=явно спят с месеци на гьола,но факт е че не могат да се справят и освен да напъват зверски без грам чувство и финес е показателен,колко са далеч от смисъла на риболова,който е всичко друго но не е месарско тармъчене,до откат и скъсване на линията!
Но не се учудвам,щот "учителят" им с по-голям от 6 килца не може да се справи и му дай да ръси фантазии!
Жалка гледка,като оня дет удря 2метра сом по тиквата със шише уиски и му скъса!
Та после са царе на високото псувание до 100километра от гьола!
Това наричам селяния,а не риболов!

Миналата и по-миналата година на два пъти изтървах влака

Не виждам някаква разлика от лайт такъма и баят такъма

Научих нещо от "учителите" каде ме учиха на тролинг ... напъваш здраво до предела на скъсване и е твой ... лигавиш ли си с него и той да те владей ... няма вадене и те болят кокалите после

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Честно,на такива смотльовци не знам как им идват по толкова много едри риби=явно спят с месеци на гьола,но факт е че не могат да се справят и освен да напъват зверски без грам чувство и финес е показателен,колко са далеч от смисъла на риболова,който е всичко друго но не е месарско тармъчене,до откат и скъсване на линията!

Не е лесно да си луд! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я,па гледай ти!jackpot написа:Не е лесно да си луд!

Та "докторче",става въпрос ей за тоя сом 24кила на тролинг:

Та ми се обажда Спокимиро в Петък и ми вика:"От 5дена сме на Жребеца 4-ри лодки и имаме общо една бяла риба в Понеделник,която изядохме веднага и ми реве!

- spookymiro
- ще става разбирач
Отново в разказа ти има доста неистини.
Не отричам, че имаше време когато знаеше повече от мен и хващаше повече от мен. Всеки е бил новобранец. От известно време обаче нещата не стоят така. Дали ще го приемеш или не си е твой проблем и ама хич не ме интересува.
Нямам намерения да влизам в дискусии/спорове, в които аргументите са злоба, жлъч, неистини и огромна доза нарцисизъм. Тук е твоето ниво, ти имаш много опит и най-вероятно ще ме победиш.
Обаче и аз ще ти разкажа една история:
Имало едно време един голям, дебел хипопотам и един зъл и злобен крокодил. Хипопотамът се радвал на много приятели и на живота като цяло а крокодилът бил самотен и мразел всичко около себе си, включително и слънцето на което се препичал.
Виждал крокодила как хипото ходел за риба, постоянно си хващал и от ден на ден ставал все по зъл, злобен и зелен (ЗЗЗ). Малкият му мозък постоянно кроял планове как да го унижи. Та замислил ЗЗЗ-то пъклен план - ще отиде до хипопотама и ще го попита как се чувства днес. И както и да отговорил че се чувства хипото, после щял да го закопае - ми то днес всички лайна се чувстват така.
На другата сутрин, ЗЗЗ-то видял хипото да отива за риба, доплувал до него и го попитал:
- Ей, хипопотаме, как се чувстваш днес?
А хипото му отговорил:
- Плувай бе, лайно....
Не отричам, че имаше време когато знаеше повече от мен и хващаше повече от мен. Всеки е бил новобранец. От известно време обаче нещата не стоят така. Дали ще го приемеш или не си е твой проблем и ама хич не ме интересува.
Нямам намерения да влизам в дискусии/спорове, в които аргументите са злоба, жлъч, неистини и огромна доза нарцисизъм. Тук е твоето ниво, ти имаш много опит и най-вероятно ще ме победиш.
Обаче и аз ще ти разкажа една история:
Имало едно време един голям, дебел хипопотам и един зъл и злобен крокодил. Хипопотамът се радвал на много приятели и на живота като цяло а крокодилът бил самотен и мразел всичко около себе си, включително и слънцето на което се препичал.
Виждал крокодила как хипото ходел за риба, постоянно си хващал и от ден на ден ставал все по зъл, злобен и зелен (ЗЗЗ). Малкият му мозък постоянно кроял планове как да го унижи. Та замислил ЗЗЗ-то пъклен план - ще отиде до хипопотама и ще го попита как се чувства днес. И както и да отговорил че се чувства хипото, после щял да го закопае - ми то днес всички лайна се чувстват така.
На другата сутрин, ЗЗЗ-то видял хипото да отива за риба, доплувал до него и го попитал:
- Ей, хипопотаме, как се чувстваш днес?
А хипото му отговорил:
- Плувай бе, лайно....
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Много хубава история не можах да се здържа ха ха ха

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кажи "МИЛО" дете,кое е неистината защото е грозно да петниш ИМЕТО МИ без причина!spookymiro написа:Отново в разказа ти има доста неистини.

Разказът е от 24-09-2011 година и си доста заблуден ако наистина си вярваш,че за 2 години си станал толкова голям спец,че да се зъбиш на Троли.

ПП-Сомът от снимката е преборен на моно-линия 0.275мм на Рапала с тест 5.5кг.,пръчле 210см с акция 10-30грама и макара Ахаб-8лбр.!
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Сеп 04, 2014 11:38 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Човека явно няма разкази от риболова на тролинж от Жребеца и за това ни пробутва пуберски вицове,кат на Слави Трифонов!РИЗОВ-70 написа:Много хубава история не можах да се здържа ха ха ха![]()

-
- фен клуб-скобар
Абе вие за кво се карате бе доколкото разбрах от прочетеното троли и спокиморо май сте си били дружки едно време па паржолки сте хапвали сте си копунясвали помагали па ся за кво се карате...неразбрах
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не се караме,а уточняваме истината,че тия сомове са размътили тиквите на бая хора и почват да летят с фалшиви крила!N.Dimitrov написа:Абе вие за кво се карате бе доколкото разбрах от прочетеното троли и спокиморо май сте си били дружки едно време па паржолки сте хапвали сте си копунясвали помагали па ся за кво се карате...неразбрах

Я пак обясни на хората какво съм ти откраднал че никой не разбра истината.
Изкупих ти акциите от фирмата Nils Master ли какво ?
Проста глава си , спор няма. Ама и си лъжец долен. Случайно влизам и какво да видя нашето психо пак се изсрало неподготвено.

Проста глава си , спор няма. Ама и си лъжец долен. Случайно влизам и какво да видя нашето психо пак се изсрало неподготвено.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Леко с тона,че на живо не си толкова смел!tomahawk написа:Я пак обясни на хората какво съм ти откраднал че никой не разбра истината.![]()

За тона каквото почукало такова... знаеш. За воблерите какво искаш да чуеш и да докажеш, чудя се.
Троли ПЪРВИ ОТКРИ ВОБЛЕРИТЕ Nils Master. Което е оспоримо защото имаше колеги, които в последствие показаха по стари воблери дори на които пише Nilso Master ( справка другия форум). А за "КРАЖБАТА" : Видях че си си купил от ebay такива воблери, лесно се вижда от feedback-а на даден потребител. И така споделих с Емо и реши че има хляб в тях и с Джидров ги внесаха.
Троли ПЪРВИ ОТКРИ ВОБЛЕРИТЕ Nils Master. Което е оспоримо защото имаше колеги, които в последствие показаха по стари воблери дори на които пише Nilso Master ( справка другия форум). А за "КРАЖБАТА" : Видях че си си купил от ebay такива воблери, лесно се вижда от feedback-а на даден потребител. И така споделих с Емо и реши че има хляб в тях и с Джидров ги внесаха.
- vestel
- новобранец
Аз до сега си мислех, че си му свил воблераtomahawk написа:За тона каквото почукало такова... знаеш. За воблерите какво искаш да чуеш и да докажеш, чудя се.

А то било друга работа ... купил си си нещо от някаде ... каде си мисли, че само той можеда пазарува.
Грешка ... "мисли" ... та той няма със какво да извършва такива сложни неща

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

И аз се чудя толкова време за какво е тази злоба. Храни ме по форумите, ето това е истината.