Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2014
Махни червената пластмаса от блесната и ще имаш по-добър резултат !
-
- вече хвърля и на тежко
И от къде е това сефте.... ако може ?Николай Ж написа:Сефтето за тази година
На Царево в събота, днес отидох да пробвам пак, но изобщо не ставаше.
Бреххх гледаи го кьде се хвьрлил желязо да яде,аз днеска на камьните в аспарухово две нокторезачки изкарах на бомбарда, че взех че ги пуснах обратно пред всички ,така сьс пиниз,небрежно(днеска бяха на два реда),абе направих се на от зелените,еко-гринпииис ,в краина сметка станах за ташак.
Хем си имам мои правила, сефтето за деня може барбуна да е пребирам в кофата и това е .По принцип за илария бях слязьл,и с празна кофа се прибрах, и изкарах едни кюфтета за скара ,пия си ракията и това е.

Аз бих те поздравил. Ако видиш някой да скубе и мята в тавата пиленца на 2 седмици, за какъв ще го помислишКаракаша написа:....абе направих се на от зелените,еко-гринпииис ,в краина сметка станах за ташак....

- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Един такъв искараха на канала до мен на такъма за платеринаНиколай Ж написа:Сефтето за тази година
- smel1968
- ще става разбирач
redovi555 написа:Един такъв искараха на канала до мен на такъма за платеринаНиколай Ж написа:Сефтето за тази година
Не е само един......
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- atanasov1589
- ще става разбирач
Един такъв искараха на канала до мен на такъма за платерина[/quote]redovi555 написа:
на такъм за платерина излезе и глава от барбуна
Проби трябва да се правят
-
- научил се да хвърля
Някой нещо за Несебър.Не ми е останало време да разуча.
Снощи на Морска гара (пилотите) за няколко часа проби - резултат 0 риби 0 удара
От 19 - 20 часа пробвах на блесна, а след това до към 22 часа на плувка с ем "граца".
Дано вече почне да се позавърта по-близко до брега, че цяла година го чакам този риболов

От 19 - 20 часа пробвах на блесна, а след това до към 22 часа на плувка с ем "граца".
Дано вече почне да се позавърта по-близко до брега, че цяла година го чакам този риболов

-
- вече хвърля и на тежко
ами научи нещо че и аз чакамBEAR12 написа:Някой нещо за Несебър.Не ми е останало време да разуча.

- orion30
- разбира нещата
Сега се връщам от вълнолома Варна от вътрешната страна, нищо освен други двама луди като мен на светеща плувка. И разбира се влюбени двойки и пияни безделници.
-
- научил се да хвърля
Първа проба капо никакъв удар за 3часа стоене от 6-9ч.В събота повече.XegouX написа:ами научи нещо че и аз чакамBEAR12 написа:Някой нещо за Несебър.Не ми е останало време да разуча.да се разкарат малко летовниците че да има спокойствие човек да има каде да си остави автомобила, в поморие имало лефери на воблер от лодка, наближава първа проба
-
- вече хвърля и на тежко
BEAR12 написа:Първа проба капо никакъв удар за 3часа стоене от 6-9ч.В събота повече.XegouX написа:ами научи нещо че и аз чакамBEAR12 написа:Някой нещо за Несебър.Не ми е останало време да разуча.да се разкарат малко летовниците че да има спокойствие човек да има каде да си остави автомобила, в поморие имало лефери на воблер от лодка, наближава първа проба
ре/ке-тата нещо бяха ли извадили?