Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Здравейте! Планирам, ако времето не се развали през идните почивни дни да си пробвам късмета на реката за пръв път. До сега не съм ходил в участъка от София до към Елисейна. Споделете малко освен за къде как върви и за къде да се оглеждам за място. Най-вероятно ще съм с кола за това трябва да има и нея къде да оставя, а аз нямам никаква представа изобщо къде достъпни места по реката. Мерси!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Бих ти препоръчал района след Своге, надолу. А щом си с кола, още по-добре - спираш и оглеждаш. Общо взето реката се движи заедно с пътя, така че където сметнеш за добре - пробвайleetz0rr написа:Здравейте! Планирам, ако времето не се развали през идните почивни дни да си пробвам късмета на реката за пръв път. До сега не съм ходил в участъка от София до към Елисейна. Споделете малко освен за къде как върви и за къде да се оглеждам за място. Най-вероятно ще съм с кола за това трябва да има и нея къде да оставя, а аз нямам никаква представа изобщо къде достъпни места по реката. Мерси!

Да, горе долу и аз мисля да не е преди Своге. Иначе заслужава ли си търсенето около бентове (на Лакатник или Церово примерно) или по-добре естествени места?mblagoev написа:Бих ти препоръчал района след Своге, надолу. А щом си с кола, още по-добре - спираш и оглеждаш. Общо взето реката се движи заедно с пътя, така че където сметнеш за добре - пробвайleetz0rr написа:Здравейте! Планирам, ако времето не се развали през идните почивни дни да си пробвам късмета на реката за пръв път. До сега не съм ходил в участъка от София до към Елисейна. Споделете малко освен за къде как върви и за къде да се оглеждам за място. Най-вероятно ще съм с кола за това трябва да има и нея къде да оставя, а аз нямам никаква представа изобщо къде достъпни места по реката. Мерси!![]()
- mblagoev
- научил се да хвърля
Лично аз предпочитам естествените места, плюс това на ВЕЦ-овете винаги има народ.leetz0rr написа:Да, горе долу и аз мисля да не е преди Своге. Иначе заслужава ли си търсенето около бентове (на Лакатник или Церово примерно) или по-добре естествени места?mblagoev написа:Бих ти препоръчал района след Своге, надолу. А щом си с кола, още по-добре - спираш и оглеждаш. Общо взето реката се движи заедно с пътя, така че където сметнеш за добре - пробвайleetz0rr написа:Здравейте! Планирам, ако времето не се развали през идните почивни дни да си пробвам късмета на реката за пръв път. До сега не съм ходил в участъка от София до към Елисейна. Споделете малко освен за къде как върви и за къде да се оглеждам за място. Най-вероятно ще съм с кола за това трябва да има и нея къде да оставя, а аз нямам никаква представа изобщо къде достъпни места по реката. Мерси!![]()
Зависи и на какво ще ловиш де, може би за дъно и плувка е ОК там.
-
- вече хвърля и на тежко
Хубави места за дъно и плувка и удобни с кола има на езерата на Лакатник, Свражен и Оплетня, но трябва да отидеш по-рано!!
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Аре бе никой ли не е минавал покрай реката...Не питам къде ги ловите а за нивото....Menkata написа:Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси
Menkata написа:Аре бе никой ли не е минавал покрай реката...Не питам къде ги ловите а за нивото....Menkata написа:Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси
минах днес по моста при гр.Искър (Пелово) и е мътен, качил е малко по моя преценка
- Menkata
- фен клуб-скобар
Жив и здрав това е отговорMirotg1 написа:Menkata написа:Аре бе никой ли не е минавал покрай реката...Не питам къде ги ловите а за нивото....Menkata написа:Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси
минах днес по моста при гр.Искър (Пелово) и е мътен, качил е малко по моя преценка

Няма да става за тоя уикенд, бая поваля по врачанско, пък и за утре пак го дават да вали доста.
Пазете природата!
-
- научил се да хвърля
Колеги вчера бях на реката и скоро няма да става за риболов,направо е огромна и яко кална
- Menkata
- фен клуб-скобар
Какво имаш предвид скоро?Вчера не спря да вали нормално е да е била огромна.Да разбирам ,че за 2 дена тази кал няма да се оттечеKiril Hristov написа:Колеги вчера бях на реката и скоро няма да става за риболов,направо е огромна и яко кална

- daniel defoe
- разбира нещата
Високо ниво.Буйна и много мътна река.Влачи дънери и клони.Района на село Реселец и гр.Червен Бряг.Бях на 05.09 и 06.09.Menkata написа:Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси