Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Re: Сафрид 2014
Ти да не смяташ , че съм дал 1 шапка с пари да ловя сафриди ???Просто изказах мнение , че с генератора не се лови сафрид - а едни други риби.smel1968 - аз не съм открил топлата вода , просто поговорих с 2-3 ма на Аспарухово които ползват - да разбера какво да закупя.Благодаря.Иначе тролинга го практикувам отдавна - както и спининг с блесна и воблер.С туй нЯщу на едно друго място ще се виждаме с теб,за едни по интересни риби и методи за риболов
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
.smel1968 - аз не съм открил топлата вода , просто поговорих с 2-3 ма на Аспарухово които ползват - да разбера какво да закупя.Благодаря.Иначе тролинга го практикувам отдавна - както и спининг с блесна и воблер.[/quote]
Ахаа-правилните хора си питал
-тез от Аспарухово наистина му разбират много на този вид риболов.Май трябва и аз да отида малко на уроци при тях.Дано имаш много успехи и после да споделиш някоя тайна.
Ахаа-правилните хора си питал

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- dim-dim
- научил се да хвърля
На железния мост във Варна обаждали се нещо!?
Вече му е време или поне наближава.

днес преди обед минах от там с кола имаше трима колеги .единия беше искарал няколко дребосъка на чепарето ,ми се стори че е грацаdim-dim написа:На железния мост във Варна обаждали се нещо!?
А може пък 1 от тези 2-3 да е бил точно smel1968paynera написа:аз не съм открил топлата вода , просто поговорих с 2-3 ма на Аспарухово които ползват - да разбера какво да закупя

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- dim-dim
- научил се да хвърля
Сутрин рано има хора там но вечер към 10-11ч почти винаги като минава е пълно с рибари с фенерico059 написа:днес преди обед минах от там с кола имаше трима колеги .единия беше искарал няколко дребосъка на чепарето ,ми се стори че е грацаdim-dim написа:На железния мост във Варна обаждали се нещо!?
чета на главите и затова попитах.
Принципно щом има рибари има и риба вече зависи в какви количества.
Може би тези дни ще го проверя вечерта мястото.

- dim-dim
- научил се да хвърля
Днес на железния мост освен гюмюш и илария друго няма. Пробите продължават 

-
- новобранец
Късно споделям но все пак е информация. Преди десетина дни ходих на нощен риболов на Германката, съответно подготвен за риболов на плувка със чип 7м. Хванах 2 сафрида. Колегата мяташе навътре и хвана около 20 бр.Дойдоха колеги, които ловяха на чепаре, без клатене, както и на чепаре с плувка на дистанция. Имаха доста по-голям успех.Защо на скаридата не отива, а на чепарето?
Според мен така се е случило в момента. Сега е сезона на новоизлюпените рибки и съответно е на такава вълна, а чепарето какво имитира... малки рибки! Знаеш,че понякога пък кльопа скарида като луд , а чепарето не пипа колкото и да се пънеш ... Лично мое мнение, не ангажирам никой с него..
Е това искам да го видя ,щото още не ми се е случвало.Не казвам ,че е невъзможно де .zx9r написа: Знаеш,че понякога пък кльопа скарида като луд , а чепарето не пипа колкото и да се пънеш ...

Последно промяна от Дядо Иван на Чет Сеп 04, 2014 11:06 pm, променено общо 1 път.
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да има много риба на скарида и на генератор 

Тая риба на генератор скъпа излиза - 2-3 литра безинец значи ако си под кило си жив зян.Ribarina написа:Да има много риба на скарида и на генератор

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Кеф цена нямаlefera1 написа: Тая риба на генератор скъпа излиза![]()
![]()

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Че кои ти гледа разходите бе ???Моя генератор не може да изгори повече от 2 литра бензин - щото вечерта ще свърши.lefera1 написа:Тая риба на генератор скъпа излиза - 2-3 литра безинец значи ако си под кило си жив зян.Ribarina написа:Да има много риба на скарида и на генератор![]()
![]()
![]()
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Разходи?
Лодка -2000+лв
Моторче - 2000+лв
Такъми - незнайно колко лв
Закупена риба от магазина - незнайно колко лв
Бензин - бензиностанцията да работи само за рибари, няма да фалира.
И както съпругата ми казва, за тези пари от магазина ще носят риба по желание в къщи.
Може на година 5-10 пъти да вляза, но си е кеф.
Например, преди няколко дни в Царево излязох. Напълних кофичката с риба, навсякъде така се хваля. Но никъде не споменавам пред колегите, че това беше кофичка от кисело мляко. Не съм ги излъгал, спокоен съм! Кофичка ли е? Кофичка е! Точка. Без уточнение.