Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесни за распер (арамия)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Блесни за распер (арамия)
Някой може ли да ми каже някакви блесни за распер
Re: Блесни за распер (арамия)
Mosca 3,4 номер , Мепс Аглия 3,4 номер , Мепс Лонг Каст 3,4 номер, Дам Ефзет 3 номер,поне тези при мен работят
Вземи си някоя и от тези : http://www.panthermartin-fishing.bg/bg/ ... punti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
... жълта със сини точки бе фаворит при мен - докато не я посях

днес мятах с дам ефзет 9 грама арамията гонеше но не ми хареса блесната 

Да тези са перфе и според мене,само къде нямат описано тегло,ако някои сподели равен няма да имаnafplio написа:Вземи си някоя и от тези : http://www.panthermartin-fishing.bg/bg/ ... punti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ако не се лъжаFishh написа: Да тези са перфе и според мене,само къде нямат описано тегло,ако някои сподели равен няма да има

Распера може би е най-капризния хищник особено екземплярите над 1.5кг,не е само да мяташ и да въртиш.Пробвай рано сутрин или вечер преди залез,гледай да не стърчиш много много по брега,в повечето пъти распера взема още с първите няколко подавания на примамката.Когато направиш десетина замятания и нямаш удар пробвай да смениш примамката или изчакай 4-5 минути и пробвай пак.Друго което мога да те посъветвам е сега през лятото когато подадеш примамката там където гони распера в момента на цопването и във водата да направиш 4-5 бързи оборота с макарата.Това е лично мое наблюдение не ангажирам никой с мнението си.Успех и Наслука
утре или други ден мисля с тези 2 блесни да хвърлям за распер или за някои друг хищник. ще хвърлям пак каквото излезе.
- Прикачени файлове
-
- images.jpg (1.8 KiB) Преглеждано 3209 пъти
-
- hrmironjz.jpg (8.92 KiB) Преглеждано 3209 пъти
-
- фен клуб-скобар
Според мен тия клатушки са по-добри за щука но не съм спец така ,че не казвам ,че не стават..
колега вземи си мепс циклоп 1 сребро тази блесна си струва всяка стотинка.
- stancom
- ще става разбирач
Тейл спинър, кастмастер, Pontoon21 Sinuoso, Мапсо Есла от старите, Мепс лонг каст
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.megafishing.bg/product/1416/ ... clops.html - малко извън темата, колеги, но вече се чувствам принуден да си купя от тези клатушки, тъй като вече започнах да чувам и случайни минувачи по улицата да ми ги хвалятwobler4o написа:колега вземи си мепс циклоп 1 сребро тази блесна си струва всяка стотинка.

catch a fish or die trying !!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като препоръчвате Mepps Syclops,кажете как се води това чудо.Аз риба не мога да хвана с него.Да не говорим ,че се върти като свредло.Сигурно съм си купил най- големия ментак,въпреки, че като цена и външен вид си е съвсем на ред.
Колега, ако си заприходиш такива блесни ти пожелавам многократно по-голям успех от моя!
Колега, ако си заприходиш такива блесни ти пожелавам многократно по-голям успех от моя!
Риболовът не е слука,а наука!
-
- научил се да хвърля
води се бавно,пробваи пред себеси да видиш с каква скорост трябва да я водиш.УСПЕХ