Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Търся мнение за лодка vena 370
Модератор: bobopeli
Търся мнение за лодка vena 370
Здравейте колеги.
От известно време наблюдавам ето този модел лодки http://olx.bg/lodka-370-model-2014g-i32795801" onclick="window.open(this.href);return false; и нещо много се надъхвам да си взема една
.. Някой може ли да ми каже дали са качествени? Едър човек съм и затова съм се спрял на 3,70м. Гледах да не е V образно дъното, защото съм чувам, че много се клатушка ли във водата 
Та.. Заслужават ли си парите за тази лодка? Мисля да я ползвам само по язовири.
И още нещо.. ако си взема тази лодка.. по язовирите пак ли ще ми се иска капитанско право?
От известно време наблюдавам ето този модел лодки http://olx.bg/lodka-370-model-2014g-i32795801" onclick="window.open(this.href);return false; и нещо много се надъхвам да си взема една

Та.. Заслужават ли си парите за тази лодка? Мисля да я ползвам само по язовири.
И още нещо.. ако си взема тази лодка.. по язовирите пак ли ще ми се иска капитанско право?
Re: Търся мнение за лодка vena 370
Като форма и данни е добра.Цената също.Но ме притеснява това,че е стъклопласт.Ако питаш мен,вземи си подобна,но от дуралуминий.Не мога да ти дам сайт,но знам,че руските са добри,на цена също.Това е само мое мнение.Последното решение е твое.Наслука.
Благодаря за бързия отговор! 

- valensio
- вече хвърля и на тежко
имам я на 3,30 и мисля че за размерите си е много стабилна.модела които е на 3,70 е за дълъг ботуш така че ако имаш ще се наложи да го смениш
Ако искаш неклатеща се лодка - взимаш надуваемаGADA2001 написа:Гледах да не е V образно дъното, защото съм чувам, че много се клатушкали във водата

Всичко твърдо си има клатене. Та ако ще и 4.50 да е.
Просто или го приемаш, съобразяваш се и свикваш, или..

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"