Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Shimano STRADIC S81M Да или не.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Shimano STRADIC S81M Да или не.
Здравейте,колеги.
Смятам да практикувам спинингов риболов,като за целта си купих следната сопичка:
Shimano STRADIC S81M
C.W. 10-35g
LENGTH:8'1''/2.46m
Моля да си дадете мнението,дали е подходяща за начинаеш спинингист като мен,и с какви примамки ще е удачно да работи.
Благодаря предварително
Смятам да практикувам спинингов риболов,като за целта си купих следната сопичка:
Shimano STRADIC S81M
C.W. 10-35g
LENGTH:8'1''/2.46m
Моля да си дадете мнението,дали е подходяща за начинаеш спинингист като мен,и с какви примамки ще е удачно да работи.
Благодаря предварително
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Shimano STRADIC S81M Да или не.
подходяща е за улов на по едри хищници щука и бяла риба.
най добре се справя с примамки в диапазона 10-35 гр. не че няма да хвърля и по малки но няма да постигаш дистанция и при ваденето на по дребна риба няма кеф.
най добре се справя с примамки в диапазона 10-35 гр. не че няма да хвърля и по малки но няма да постигаш дистанция и при ваденето на по дребна риба няма кеф.
-
- ще става разбирач
За мен има две марки макари,и едната от тях е Шимано,ако отговаря на риболова който ще практикуваш взимай без да се замисляш.
Здравей,колега.maverini написа:За мен има две марки макари,и едната от тях е Шимано,ако отговаря на риболова който ще практикуваш взимай без да се замисляш.
Става въпрос за спининг страдик,а не за макара.Макарата е ясна,също е страдик(японски).