Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
ruci_bo
новобранец
новобранец

Re: Любимия воблер!

Мнение от ruci_bo »

Това,че некое селянче е откраднал Нилсовете от Троли и ги е дал за търговийка на грешните човечета,не ме бърка грам,защото знам да си ги купя по 10лева,а не по 24лева!

Младо момче /отнася се за Троли/, много се извинявам, но има хора които са тролили /тога му се викаше влачка/ много преди теб, говорим за около 15 -16 години, пък може би и повече, тогава в БГ имаше само няколко воблера - за 2 си спомням чешки бяха. Та един приятел тогава - пак повтарям преди петнадесетина години, беше донесъл твоите НИЛС МАСТЕР - бяха му фаворити и много риби имаше на тях - но пък избор нямаше толкоз кат сега - купил ги беше от гр. Луганск - Украйна - дет сега се пуцат. Човека дет говоря за него, някой от спортния риболов може би си го спомнят - вече не е между живите - но е съосновател на отбор СВЕТОСЛАВ - и се казва СВЕТОСЛАВ СОТИРОВ - старите състезатели - трябва да си го спомнят. Та някои от такъмите му дойдоха при мен - включая - воблерите. Така че имам риби и аз на НИЛСОВЕ - говорим за преди поне 10 години.

За Емо /не го познавам лично - пък той изобщо не е чувал за мене/- само мога да кажа - че го виждам да пише и в евросом.де и в някой руски сатове - там за нилсовете има изписано много страници. Интересно ми е как някой може да ти е откраднал нещо - за което са изписани десетки страници - другаде. За мен евала му, че ги направи достъпни и за нас. Иначе щяхме да си ги купуваме от ибеята или подобни сайтове. Между другото намам закупен воблер от него - това само за протокола.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

capetano написа:ЗабелезАл съм че на няколко пишещи по няколко форума думата е 'закон божи'.
Щом те казват, значи е така..
Свиквай..
:lol:
Няма нужда да свиквам, твърде дълго съм във форумите и съм наясно със ситуацията в темите, които следя. Ама някой път ми става просто много....меко казано забавно. Не, че и аз не можех да поспоря, ама стават излишни препирни, затова не го направих, ама той колегата, написал горния пост го е казал достатъцно добре :wink:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

А, аз се забавлявам :lol:
Мисля че и повечето от четящите тук. Ама още се връзват някои.
Но си е голям смях! Толкова неща стават ясни!
:lol: :lol:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

горан написа:
Troli Rapala написа:Първата риба хваната на Нилс Мастер във България е тази! :idea: :idea: :idea: :wink:
Само да попитам, това как точно го констатира :roll: :roll: :roll:
ПП. Не, че го оспорвам, просто ми е интересно :wink:
Със снимка,бе пич! :wink:
Изображение

Ако някой друг може да докаже противното,давайте фактите,че от празни приказки файда нема! :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ruci_bo написа:Това,че некое селянче е откраднал Нилсовете от Троли и ги е дал за търговийка на грешните човечета,не ме бърка грам,защото знам да си ги купя по 10лева,а не по 24лева!

Младо момче /отнася се за Троли/, много се извинявам, но има хора които са тролили /тога му се викаше влачка/ много преди теб, говорим за около 15 -16 години, пък може би и повече, тогава в БГ имаше само няколко воблера - за 2 си спомням чешки бяха. Та един приятел тогава - пак повтарям преди петнадесетина години, беше донесъл твоите НИЛС МАСТЕР - бяха му фаворити и много риби имаше на тях - но пък избор нямаше толкоз кат сега - купил ги беше от гр. Луганск - Украйна - дет сега се пуцат. Човека дет говоря за него, някой от спортния риболов може би си го спомнят - вече не е между живите - но е съосновател на отбор СВЕТОСЛАВ - и се казва СВЕТОСЛАВ СОТИРОВ - старите състезатели - трябва да си го спомнят. Та някои от такъмите му дойдоха при мен - включая - воблерите. Така че имам риби и аз на НИЛСОВЕ - говорим за преди поне 10 години.

За Емо /не го познавам лично - пък той изобщо не е чувал за мене/- само мога да кажа - че го виждам да пише и в евросом.де и в някой руски сатове - там за нилсовете има изписано много страници. Интересно ми е как някой може да ти е откраднал нещо - за което са изписани десетки страници - другаде. За мен евала му, че ги направи достъпни и за нас. Иначе щяхме да си ги купуваме от ибеята или подобни сайтове. Между другото намам закупен воблер от него - това само за протокола.
Време ти е да си закупиш воблери от него щом си му фен,само дето не той ги вкарва Нилсовете а оня дет го уволни! :wink: :mrgreen: Пак нищо не сте разбрали,но обичате да се изказвате неподготвени! :oops: :cry: Та мило мое дете,ако Светослав Сотиров е вкарал някой единичен Нилс от Украйна=нема лошо и лека му пръст,но никой друг във България не е разбрал
за това,защото нито има снимки,нито друг фактически материал,още повече твърдението,че е бил СЪСТЕЗАТЕЛ,но не казваш по какъв риболов! :rolleyes: Може да е бил на плувка или дъно,защото моя приятел Ники Йовчев-Никулдена който е спинингист №1 у нас дълги години,не му е споменавал иметоІлека му пръст на Светослав!Та дай мило дете,да не ровим по гробищата за аргументи и факти,ако имаш нещо свързано с Нилсовете,дай да го видим и нека бъде лято! :drinkers: И в други неща съм първи,ако тука се окажа втори! :mrgreen: :wink:Истината е,че за разлика от сладкодумците,аз се аргументирам на ниво снимки,но ако треа и стари вестници мога да извадя-приложа! :wink: Та така мило ми дете в тролинга! 8) Дано си тролил някога поне,преди да спориш за воблери с Троли! :cry: :rolleyes:

ruci_bo
новобранец
новобранец

Мнение от ruci_bo »

Да отговоря малко:
Първо - подразни ме че имаш претенции за първа риба с НИЛС - е има хора преди теб. За внасяне на воблери - човека просто си е купил от там - не е търгувал с рибарски стоки - с друго е търгувал!
Както ти казах такъмите му дойдоха при мен - нямам снимков материал, а воблерите съм ги укъсал - поне това дето дойде при мен! Мога да ти снимам много клатушки - тогава се влачеше повече на тях - аз не ги ползвам и за това са се запазили! Имам и воблер - и понеже темата е любимият воблер - на Сотко - това му беше любимия - но не знам да качвам снимки - на лични някой ако ми прати мейл - ще му пратя за да ги качи тук - в темата няма снимка на такъв. Ще ми е интересно да разбера марката му. Воблера е поне на 15 години - най-голяма риба 35 килограма - последната е преди 3 седмици - около 8-10 килограма - мерено с окомер, за твой ужас, влача го с 0,50 плетено и ваденето бързо приключи. Може би Споки видя ваденето - беше с 3 чадъра в лодката и юнга с бинокъл.
За това дали съм тролил по тез времена - началото на 90-те - по някой път съм се качвал като куфар да ме возят - нямам претенции за тролингист. В последните години вече си троля самостоятелно - но пак казвам нямам никакви претенции за специалист.
Никъде не съм написъл, че Сотко е бил състезател - написъл съм - съосновател на отбор Севотослав - самия той не се състезаваше - щеката му също е при мен - мога да я снимам. Е щом написах щека - ясно е и за кой риболов говорим.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ruci_bo написа:Да отговоря малко:
Първо - подразни ме че имаш претенции за първа риба с НИЛС - е има хора преди теб. За внасяне на воблери - човека просто си е купил от там - не е търгувал с рибарски стоки - с друго е търгувал!
Както ти казах такъмите му дойдоха при мен - нямам снимков материал, а воблерите съм ги укъсал - поне това дето дойде при мен! Мога да ти снимам много клатушки - тогава се влачеше повече на тях - аз не ги ползвам и за това са се запазили! Имам и воблер - и понеже темата е любимият воблер - на Сотко - това му беше любимия - но не знам да качвам снимки - на лични някой ако ми прати мейл - ще му пратя за да ги качи тук - в темата няма снимка на такъв. Ще ми е интересно да разбера марката му. Воблера е поне на 15 години - най-голяма риба 35 килограма - последната е преди 3 седмици - около 8-10 килограма - мерено с окомер, за твой ужас, влача го с 0,50 плетено и ваденето бързо приключи. Може би Споки видя ваденето - беше с 3 чадъра в лодката и юнга с бинокъл.
За това дали съм тролил по тез времена - началото на 90-те - по някой път съм се качвал като куфар да ме возят - нямам претенции за тролингист. В последните години вече си троля самостоятелно - но пак казвам нямам никакви претенции за специалист.
Никъде не съм написъл, че Сотко е бил състезател - написъл съм - съосновател на отбор Севотослав - самия той не се състезаваше - щеката му също е при мен - мога да я снимам. Е щом написах щека - ясно е и за кой риболов говорим.
Пич,предупредих те да не спориш с мен за воблери и тролинг,точно защото съм СПЕЦ в тази област и мога да ти го докажа по 100 различни начина! :idea: Фактите са на моя страна,та за това и Боговете и Покойниците /Мир на праха им/ МЪЛЧАТ=ТОЧКА ПО ВЪПРОСА,защото става скрита реклама! :cry: :oops: По твоя маниер могат да имат претенции още 1000души,но нямат най-важното=ФАКТИ!ТОЧКА.СОМ! :wink: Поздравявам те за твоята "ВЕЛИКА" битка да пребориш сом 10кила на 0.50мм плетеняк,който реално отговаря на 0.80мм дебелина! :rolleyes: Та не изпадам в ужас,а ми е жал за вас,че не знаете да си доставите удоволствие и този уж дребен сом да го вадите на 0.20-0.25мм монофил=РЕАЛНИ показатели,за да му видиш тогава истинската сила на това "соме"! :wink: Ето ти още нещо в което съм ПЪРВИ и мога да го докажа:Първия Голям Пролетен сом-30кила на тролинг е хванат от Троли на 16-ти Април,лето Господне 2005-то на Устието на яз.Жребчево! :wink: Тук можеш ли да ме обориш или да продължавам нататък,но не преди ти или твоя приятел Спокимиро да ми споделите къде сте първи или сте измислили нещо ново=споделено с други хора на обществено място! :rolleyes: Виж как налучках интуитивно,че твоя приятел е плувкар-щекар/мир на праха му/ без да съм чувал името му или спортния клуб,преди да го споменеш! :rolleyes: Задай си въпроса как го правя и ще разбереш много за сомовете! :wink: :drinkers: Не съм питал Ники Йовчев за него,а блъфирах защото усещах,че нема нищо общо с воблерите и виждаш,че ми се получиха нещата и спечелих битката от нашия спор=НЯМАШ НИЩО=само голи думи без кожух! :cry: Подготви се повече и пак заповядай,моля! 8) :drinkers:
ruci_bo
новобранец
новобранец

Мнение от ruci_bo »

Първо Спокомиро не ми е приятел - не се познаваме лично. Просто е “ОТЧУВАНО ДЕТЕ” и си личи в язовира, и предположих, че може би е видял нещо. За тоз ден тук се написа, че е хванал 5 риби от вида сом. За влакната - моето мнение е коренно различно от твоето - за мен влакното трябва да отговаря на очаквания резмер риба. За мен е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да тролиш с някакво мижаво влакънце за голяма риба. Какво джентълменско има в това - уж и даваш шанс да скъса - е какъв е тоз шанс - със зашита уста от пластмаси, дървета и железа. Не е ли по добре по най-бързия начин да я прибереш в лодката /минимум стрес за хайванчето/ - от тук нататък - ако искаш - дай и живот - ако искаш я прибирай. Но това с лайт такъм да бориш голяма риба - за мен е ГАВРА с животинката.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ruci_bo написа:Първо Спокомиро не ми е приятел - не се познаваме лично. Просто е “ОТЧУВАНО ДЕТЕ” и си личи в язовира, и предположих, че може би е видял нещо. За тоз ден тук се написа, че е хванал 5 риби от вида сом. За влакната - моето мнение е коренно различно от твоето - за мен влакното трябва да отговаря на очаквания резмер риба. За мен е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да тролиш с някакво мижаво влакънце за голяма риба. Какво джентълменско има в това - уж и даваш шанс да скъса - е какъв е тоз шанс - със зашита уста от пластмаси, дървета и железа. Не е ли по добре по най-бързия начин да я прибереш в лодката /минимум стрес за хайванчето/ - от тук нататък - ако искаш - дай и живот - ако искаш я прибирай. Но това с лайт такъм да бориш голяма риба - за мен е ГАВРА с животинката.
Пич,много си зле и по-добре си трай да не се излагаш ПОВЕЧЕ! :wink: Влез в каякарския форум и виж как се вади 566-килограмова акула и на какви такъми е станало,но предполагам че живееш още в пещера и си далеч от Световното развитие в риболова!Никой отдавна не ти гледа кирливите кила на рибата,а с каква линия е хваната=това са елементарни неща от А и Б-то на спортния риболов,но ти явно си облъчен и не възприемаш! :cry: :oops: Съжалявам ви и дано има надежда да прогледнете извън вашето село! :drinkers:Правилата на IGFA са определени точно заради такива умници,като теб дето бълват своите си правила в милионен тираж заради невежеството си!Моли се тия 5сомета по кило да не ги е изял твоя приятел,щот ще му минат само през един път,за да стане толко кила! :mrgreen: :axe:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ruci_bo написа:Първо Спокомиро не ми е приятел - не се познаваме лично. Просто е “ОТЧУВАНО ДЕТЕ” и си личи в язовира
Съгласен съм,че е "мамино синче" и некой треа да го заведе до сомовете за ръчичка! :mrgreen: А,ако искаш да видиш истински мъжаги в тролинга,ето ти Гуджо и снимащия Троли на Жребеца миналата година,а твоето "ОТЧУВАНО ДЕТЕ" нещо го нема на снимките,щот ........той си знае,па дано и другите се светнат,ма беше там по това време зрител на моите подвизи! :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: Беше се лепнал за Краси-112,ма и това не му донесе късмет,докато всека сутрин Троли беше изпращан с почести към Битките,точно от Краси-112,ма то и бъзик може да е! :wink: :mrgreen: Фанах едно 6кила,ма ето че ти и още 100 облъчени не сте разбрали и сваляте шапка на отритнатия от Троли слабичък ученик!Голямата маса,не винаги е голямо качество,изключая Славе! :idea: :drinkers:Вижте Истински Психо-Тролингист! :rolleyes:

Изображение
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:
ruci_bo написа:Първо Спокомиро не ми е приятел - не се познаваме лично. Просто е “ОТЧУВАНО ДЕТЕ” и си личи в язовира
Съгласен съм,че е "мамино синче" и некой треа да го заведе до сомовете за ръчичка! :mrgreen: А,ако искаш да видиш истински мъжаги в тролинга,ето ти Гуджо и снимащия Троли на Жребеца миналата година,а твоето "ОТЧУВАНО ДЕТЕ" нещо го нема на снимките,щот ........той си знае,па дано и другите се светнат,ма беше там по това време зрител на моите подвизи! :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: Беше се лепнал за Краси-112,ма и това не му донесе късмет,докато всека сутрин Троли беше изпращан с почести към Битките,точно от Краси-112,ма то и бъзик може да е! :wink: :mrgreen: Фанах едно 6кила,ма ето че ти и още 100 облъчени не сте разбрали и сваляте шапка на отритнатия от Троли слабичък ученик!Голямата маса,не винаги е голямо качество,изключая Славе! :idea: :drinkers:Вижте Истински Психо-Тролингист! :rolleyes:
Алооу, зеления.....
Нещо все съм ти в устата, като трън в гащите.
Щом седнеш на компа и започвам да те боцкам.

Не спираш да лъжеш, плюеш и да злословиш по мен!
Сега ще обясня по повод отритването:
Пролетта на 2012-та. Беше си турил тайно газова уредба и реши, че вече си фанал бога за шлифера и нямаш нужда от партии за риболовите, защото парите ще ти стигат да ходиш сам. И като истински Мъж, Боец и Велик Тролингист не се обади да го кажеш а се скри зад полита на жена си и я накара да лъже, че си с децата навън и ще ми звъннеш като се прибереш. А всъщност беше отишъл сам за риба, въпреки уговорката ни с теб и още един колега да ходим тримата заедно. Да ама видиш ли, колегата имал път и минал през вас, щото не вдигаш телефона, за да се разберете за риболова и кво да види - няма лодка, няма кола.
Това беше хем Жалко, хем Смешно и оттук нататък никой на никого не се обади.

И така, ти излезе от кръга на доверието и вече нямах причина да ти трая щуротиите, дето пишеше по форумите. То не че и преди много ги траех, ама поне част от споровете сме ги водили на живо. И така започнаха нашите противоречия из форумите, които към днешна дата за теб са преминали в сляпа злоба и желание да ме злепоставиш, породени от завистта ти че напоследък се справям доста по-добре от теб в риболова. Не можеш да го преглътнеш и затова и постоянно размахваш разни истории от нафталина, в които послъгваш, удобно премълчаваш или изопачаваш нещата.

Прочети внимателно това, което ще ти напиша:
Това, че имаш проблеми с нарцистичното си его не ме засяга. Няма да те оставя да си развяваш коня за моя сметка.
Спри да се занимаваш с мен и аз ще ти отвърна със същото. Ти ще си геройстваш във форума, аз ще си се смея пред компютъра.
Ако продължиш, няма да те оставя да злословиш и да ме очерняш и ще ти отговарям със същото. Естественият резултат от това най-вероятно ще е БАН и за двамата - нещо, което аз определено ще преживея по-лесно.
Капиш? :mrgreen: :drinkers: :finga:
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

Прекалено голямо внимание му се обръща на това психо самонарекъл се "Troli Rapala". Голям спец в тролинга, а на всички преминали състезания го няма в спечелилите. Голям майстор бе! Няма да се учудя, ако се изкара, че той измислил тази дисциплина в риболова, а възможностите му през последните години са до костури, та били и по кило. Отново се измъква от мъжка игра предложена му от "Vestel". Дотам ти стиска бе "пич", както се изразяваш в последните си постове бе психо. Покажи една свястна риба /сом/ от последните 3 години уловена от теб. :lol: :lol: :lol:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Troli Rapala написа: спечелих битката от нашия спор=НЯМАШ НИЩО=само голи думи без кожух! :cry: Подготви се повече и пак заповядай,моля! 8) :drinkers:
Много ми се ще да видя тазгодишни и миналогодишни сомове на снимка :D
Че видях доста и чух за още повече, ама не хванати от теб :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Искам да попитам каква е оптималната дебелина на влакното за риболов на костур, за да е максимално удоволствието? 0.10?
Сомът обича смелите!
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

.......не,не.....и пак не.....отималното е 0,06 при размер 0.08 вече си жалък страхливец,защото употребяваш прекалено груба линия,удоволствието се губи,пък и от ИГФА няма да ти признаят рекорда.
валатът не най-лошото нещо на света
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”