Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
sinbad написа: и разна там дето не я познавам скобарчета ли бяха муронажи ли са незнам
А трябва да се знаят.Как ще ловиш без да познаваш рибата и знаеш ли кой вид до колко см. е разрешен ? Едно време за риболовен билет съм се явявал на изпит .Трябва да въведат изпитите наново.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
djoko - нищо не пишеш напоследък, не ходиш ли за риба? 

Това на Корабната ли е?
Не колега,Мартен след КТМ-тоkutinchev написа:Това на Корабната ли е?
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравей kutinchev,както всяка година си извадих билета,но за риболов време няма, ангажиран съм със грижите около сина си .А когато жената почива или е дъждовно или имам друга неотложна работа която не мога да свърша през седмицата.За това лято само веднъж ходихме със семейството на Дунава при Мартен и то повечето заради сина да е малко в друга обстановка.Ходи ми се много,мислех да направя излет на яз.Бели Лом но с тези дъждове не ми се рискува.Да е живот и здраве и синковеца да се оправи ще ходим пак за риба.kutinchev написа:djoko - нищо не пишеш напоследък, не ходиш ли за риба?
С това ниво на Дунава, все повече се замислям да не направя ли един излет на Кастел.
Ще ми е за първи път. Някой може ли да се включи със съвети за:
1. Към кое бунгало да се ориентирам?
2. Стръви и размери риби, кълвящи на съответните стръви?
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
Някакви други водоеми освен до Николово?
Баниска, Пет Кладенци, Тетово, Кошарна.IcEcReaM написа:Някакви други водоеми освен до Николово?

kutinchev написа:С това ниво на Дунава, все повече се замислям да не направя ли един излет на Кастел.
Предварително благодаря.
Колега, според мен най-добрите бунгала са 4-то и 2-ро, като последно бях на 2-ро в периода 25-28.08.14г . Относно стръвта аз последно използвах 20мм топчета на Dynamit Baits слива, банан и ананас, както и рибните The source. Общо взето всички се отчетоха, но сливата малко се открои над другите

Дано съм бил полезен!
Благодаря ти Десо 

na 7.09.14hodih na tetovo dobri taranki izlizat vsi4ki okolo mene hva6taha i na dano dori no na sledva6tata sedmica info imam 4e palna su6a ot 18 godini hodq tam no vse pak koiti moje moje i da si hvane na jitce uspeh ribari pi6eta kade i kak kakvo moje da se lovi
- djokoriboloveca
- разбира нещата
alf02 написа:na 7.09.14hodih na tetovo dobri taranki izlizat vsi4ki okolo mene hva6taha i na dano dori no na sledva6tata sedmica info imam 4e palna su6a ot 18 godini hodq tam no vse pak koiti moje moje i da si hvane na jitce uspeh ribari pi6eta kade i kak kakvo moje da se lovi
alf02 пиши на Кирилица защото модовете може да не ти дадат възможност за трето мнение.
Ново село 600 +103
И тоя уикенд май ще пропуснем...........
- SBANKOV
- ще става разбирач
kutinchev написа:Ново село 600 +103
Пролетта прогнозирах че ще носим вода с кофи при откриването на сезона, да се надявам че реката ще спадне преди черешовите води. От една страна е добре че ще извади рибата от румънските блата, обаче рибата ще се набие в гъсталаците по нашя бряг и там ще и се разкаже играта с вили и парашути.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...