Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: Зарган 2014
Относно: споделяне мнения за полугащеризон.
С малко закъснение/поради командировка/ изказвам благодарност към колегите, споделили своите мнения по въпроса. Естествено, нямам намерение да дърпам дявола за опашката: от дългогодишен опит и премеждия със се убедил, че с морето шега не бива.
Все пак есента, при вълнение до 2 бала от “морския” смятам, че ще върши работа да се прецапват
заливаните участъци и да се спипингова от някоя плоча/ на разстояние 1-2 м от края/.
Няма как: това е реалността.
С малко закъснение/поради командировка/ изказвам благодарност към колегите, споделили своите мнения по въпроса. Естествено, нямам намерение да дърпам дявола за опашката: от дългогодишен опит и премеждия със се убедил, че с морето шега не бива.
Все пак есента, при вълнение до 2 бала от “морския” смятам, че ще върши работа да се прецапват
заливаните участъци и да се спипингова от някоя плоча/ на разстояние 1-2 м от края/.
Няма как: това е реалността.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Утре сутринта пак ще пробвам за 2-3 часа да видя как е положението.Мисля да отида на м.Агалина .. до колкото чувам от колеги - излизали по 10-тина риби, което знаете че от уста на уста от един стават по 10 ... така,че очаквайте инфо до края на деня
))

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес с едно аверче Иво (zagorka_73) решихме да откриваме зарганския риболов след малко мислене решихме това да е в района на Созопол в 05:30 кацнахме на скалите взехме да я търсим аз заложих на плуваща защото си бях сложил такава от вечерта авереа заложи на бавно потъваща и избора му беше по добър според вълната в която ловяхме а аз поради мързел докато сложа такава като неговата мача беше свършил и се играеха продълженията в 11:30 ни писна и си бихме камшика.Рибата взимаше на различна дистанция един път с падането на бобмбардата дръг път почти в краката ти и кълванетата бяха много вяли имаме по някоя изпусната риби при ваденето и по няколко не реализирани кълванета но важното е че открихме сезона

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Браво Пешо, начесали сте крастата! Да се оправя морето и времето и най-важното много риба в морето всеки да си хване доволно и още безброй да има.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Е има и такива моменти
ако все аз хващам най много то накрая ще трябва да си ходя сам и за тва пускам по малко гювеч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Добре е!

"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
- shturetc
- ще става разбирач
....а на Агалина само платерини,чернокопи-ембриони,лапини и дракончета...на потъваща и полупотъваща.
- vesofr
- научил се да хвърля
Ето го и сефтето за годината на Агалина.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес на Агалина същия улов от 5.30 до 11.Е малко повече и зарганите ми са два но жената ми помагаше.
Извинявам се малко за забавянето .. ама ми се наложи да пътувам
В Понеделник на м.агалина нито 1 човек .. викам ще се пробвам.Морето беше огледало .. но рибата никаква е нямаше.Нито дребни чернокопчета,нито платерини, нито заргани .. викам си "Махам се от тука" и отидох на Ченоморец.Както и предположих имаше 4 човека от който 2-ма бяха хванали по 1 зарган.Похвърлях 2 часа някъде - не успях нито 1 бройка да бодна.Другите изкараха още по 1 рибка и тва беше.Аз завърших с 2 едри платерини и доста дребни чернокопчета,който си пуснах с надеждата до година да хвана някой
))) Рано е още общо взето, дано повече хора да имат късмета на Пешо
))

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес на север от 4та буна 30 заргани някоя друга илария.
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Привет, Днес от Дружба от 15,00 до 18,00 ч - 3 броя заргани. Риболова бе от 15,30 до 16,00 ц при мен. Бях с двама колеги, но друго нямаше при нас.
-
- новобранец
днес от 9 до 12.30 без пипване на дружба и с този южен ветрец не знам колегата къде ги е взел тези 30 заргани. предните дни съм взел по 3-4 риби просто е много топла водата още.
-
- вече хвърля и на тежко
Колегата е прав за 30 те заргани но не се е уточнил колко на север така