Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидери на марката Mistrall?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Фидери на марката Mistrall?
Привет Колега , вчера пробвах "мистрал-а" и не мога да се оплача като за първи излет. Държа се много добре като закачих шаран 9 кг и също така друг 2 кг. Усещането бе невероятно но искам да го тествам и на Искъра за да видя колко е чувствителен при леката категория на платиките и средно-тежката на каракудите. За сега наистина съм доволен .gusto написа:Аз бях писал и назад в темата, че фидера го взех и не съм доволен от качеството на дръжката(корка не е залепен добре).
Иначе в събота направих целодневен риболов с него и като изключим проблема с дръжката, съм доволен.
Хвърля добре, с най-мекия и средния връх си усещам кълването на дребна каракуда.
Закачих един шаран, но след 10 секунди се откачи, пръчката се сгъна много и ме накара да се накефя, е верно, че изпуснахме шаранчето, но все пак.
Общо взето, като си оправя проблема с корка на дръжката(може би ще го залепя някак), мисля да си я оставя за шарански фидер и риболов на река, а да си купя един light feeder за каракуди/платики/бабушки.
хубавото е, че започвам да се насочвам само към риболов на фидер и другият вид риболов не ми прави кеф.
пп. За дръжката от корк по вероятно е да има някакъв дефект .
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
За всички колеги които се колебаят дали да си купят този "фидер" : след няколко излета на Боров и тежки битки с шарани и амури резултата е леко счупване на макародържача и смяна с шимано аливио. Разликата е голяма . Не се лъжете , търговците ще ви свалят звезди за да го купите , поне мен така ме излъгаха. Във форума има колеги с опит и техните мнения ще ви предпазят от такива грешки така че четете и не купувайте въдици с марката Мистрал. Сега си имам фидер паметник , който няма да мога дори да продам 

Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- Port_Royal
- разбира нещата
Проба-грешка са казали хората колега.Та за това по-добре е да си купиш фидер който да е качествен отколкото да вземеш такъв,който след време да не ползваш.Поздрави за избора на Шимано Аливиоatanasko написа:За всички колеги които се колебаят дали да си купят този "фидер" : след няколко излета на Боров и тежки битки с шарани и амури резултата е леко счупване на макародържача и смяна с шимано аливио. Разликата е голяма . Не се лъжете , търговците ще ви свалят звезди за да го купите , поне мен така ме излъгаха. Във форума има колеги с опит и техните мнения ще ви предпазят от такива грешки така че четете и не купувайте въдици с марката Мистрал. Сега си имам фидер паметник , който няма да мога дори да продам

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!