Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

гилибово
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
Минчо , по долу има един добър "кирилизатор" , пишеш отляво , после кирилизираш , копираш си поста и го пейставаш във форума.mincho написа:благодара на вси4ки за разбирането трабва да си помагаме а не да се упрекваме стъах осте да разправъам ама ...... незнам не6та да ми се смеат хора които са много добри на компутара
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
- krokibg
- учете се от него
Най добре е Минчо да ползува опцията " Преглед " преди " Прати " ,компа му си има български,но трябва явно да се научи да си проверява постовете.Минчо,във карето което пишеш,мигащата чертичка я слагаш зад грешната буква и натискаш бутона "Backspase" и слагаш вярната буква.Не е сложно а е въпрос на желание. Никой не те упреква за нищо,но нали разбираш че за да асимилира човек нещо от рода на"да се упрекваме стъах осте да разправъам ама " аз го разконспирирах
на половина,но ако ги поправяш грешните места,всичко ще е на ред.Така че,преди да натиснеш ПРАТИ,ползувай бутона "ПРЕГЛЕД" ,четеш,поправяш грешките и продължаваш да пишеш или натискаш "ПРАТИ" ако си доволен от правописа си.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
относно Гълъбово
Здравей Колега! Прав си за бакониерите-но сметни-на минута по рибе-/по 100 грама парчето/-на час -6 кила-100кила за 16 часа непрекъснато вадене!!! Доволен ли си!?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
относно Гълъбово
Здравей Колега! Прав си за бакониерите-но сметни-на минута по рибе-/по 100 грама парчето/-на час -6 кила-100кила за 16 часа непрекъснато вадене!!! Доволен ли си!?
-
- и господ не е толокова добър
Re: относно Гълъбово
Момчето говори за 6 серкмета,така,че стига с тези 1000 коча 2000 м....petar_jekon написа:Здравей Колега! Прав си за бакониерите-но сметни-на минута по рибе-/по 100 грама парчето/-на час -6 кила-100кила за 16 часа непрекъснато вадене!!! Доволен ли си!?
-
- ще става разбирач
Има и опция "промени" горе в дясноKrokibg написа:Най добре е Минчо да ползува опцията " Преглед " преди " Прати " ,компа му си има български,но трябва явно да се научи да си проверява постовете.Минчо,във карето което пишеш,мигащата чертичка я слагаш зад грешната буква и натискаш бутона "Backspase" и слагаш вярната буква.Не е сложно а е въпрос на желание. Никой не те упреква за нищо,но нали разбираш че за да асимилира човек нещо от рода на"да се упрекваме стъах осте да разправъам ама " аз го разконспирирахна половина,но ако ги поправяш грешните места,всичко ще е на ред.Така че,преди да натиснеш ПРАТИ,ползувай бутона "ПРЕГЛЕД" ,четеш,поправяш грешките и продължаваш да пишеш или натискаш "ПРАТИ" ако си доволен от правописа си.

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Абе Докторе, - ти кво знаеш за серкмето та се исцепваш така! То като има риба -има, а като няма и гриб да пуснеш е се тая.Д-р Дулитъл написа:На тия със серкметата ръчичките им трябва да се изпотрошат...Явно рибата се е събрала много здраво и серкмето не може да потъне от риба-гадовете и един тон може да хванат,мамичката им....а местното звено на ИАРА трябва да е там нон стоп,тази риба ще се появи и в магазините.

Гледал съм Манговците с желзни вили да товарят каруцата със задушена каракуда - но това са единични случаи - не всеки ден.

-
- ще става разбирач
Прочети предпоследния пост ето тука:http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 2&start=15 и предположи...Абе Докторе, - ти кво знаеш за серкмето та се исцепваш така!
Д-р Дулитъл написа:Прочети предпоследния пост ето тука:http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 2&start=15 и предположи...Абе Докторе, - ти кво знаеш за серкмето та се исцепваш така!