гилибово

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

mincho
новобранец
новобранец

гилибово

Мнение от mincho »

днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
mincho
новобранец
новобранец

Ре: гилибово

Мнение от mincho »

6 срекмета и хаъде на пазара продават рибата и мазно задоволени от стореното какво сте правим колеги :evil: :evil: :evil: :!:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: гилибово

Мнение от Николай Неделков »

mincho написа: 30 мин 410кг риба

бате , те морските рибари с мрежите за това се молят цял живот бе :lol: нещо съмнително ми се струва , виж 41кг по става :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

mincho написа:днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
Колега , не можеш да пишеш на български или се лигавиш , да не сме длъжни та ти търпим простотиите , другия път ще ти пиша на л.с къде си "биъилх" . нали се сещаш къде ще да си бил.
Изображение
mincho
новобранец
новобранец

Ре: гилибово

Мнение от mincho »

9 ПИТИ ВЛЕЗНА С СРЕКМЕТО И НАПИЛНИ ЛАДА НИВАТА С РИБА ЛО6ОТО Е 4Е НАМА С КВО ДА ГО СНИМАМ И СЛЕД ОКОЛО 1 4АС СЕ ВИРНА ТАМ И СЕ ХВАЛИ 410КГ ПРОДАДЕНИ ПО 80 СТОТИНКИ
mincho
новобранец
новобранец

Мнение от mincho »

IDA написа:
mincho написа:днес бъах на теcа осте ми се гади от видъаното 30 мин 410кг риба какво тръабва да се направи че тази скапана ИАРА да се сибуди
Колега , не можеш да пишеш на български или се лигавиш , да не сме длъжни та ти търпим простотиите , другия път ще ти пиша на л.с къде си "биъилх" . нали се сещаш къде ще да си бил.
NYAMAM KIRILITCA AMA NEME PRA6TAY NIKADE 4E TEMATA E DRUGA A TOVA AKO E PROSTOTIA IDI TAM I VIJ, AMA TO MOJE I TI DA SI BIL EDIN OT TIYA TAM S SREKMETATA
mincho
новобранец
новобранец

Мнение от mincho »

АЗ НЕ СМАТАМ ДА СЕ ПЕНА НА НАКОМУ ТУКА АМА АВНО ВИЕ НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ 4Е НЕСАМ НА ТИ С КОМПУТАРА ИСКАХ САМО ДА СПОДЕЛА НЕ6ТО КОЕТО НАКОИ ДРУГ ДА МИ ГО БЕ6Е КАЗАЛ НЕБИХ ПОВАРВАЛ АЗА ТЕЛЕФОНА ЗНАМ ТОЗИ 0887212999 В ХАСКОВО И НИКОИ НЕ ОТГОВАРА ИЗВИНАВАМ СЕ ЗА ГАФА A KATO NEJELAETE DA OBSIJDAM VIDYANOTO JIVI ZDRAVI DA STE USPESNI IZLETI VI JELAYA INE PLA4A NIKADE MARKO POLO BIDI TOLERANTEN
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Може и да е пунта. Ама така ако мисли момчето. Замислих се за моите първи постове във форумът, нека дадем шанс на всички младоци и ги научим на нещо добро. И ако е истина кво правим го ( Горно Оряховца се игнорирани нищо общо ) на сакрме да лови? Нека да възприем всички и взаиомно се учим. Нека всички новодошли
са добре дошли.

И нека се учат на рибърлък и не месарство оспорвано и,о и от мен.

Да им дадем насока, а не тайно да се съгласяваме може и така.

И без главни букви
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Що му се сърдите на колегата и вие сте били така в началото.

А каде да си излее душата, ако не тук във форумите! Поздрави от мен на всички колеги.
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

В Карлово няма проблем.Бракониерите след като изловиха рибата започнаха сами да зарибяват.Е трофейни риби няма ама поне има.Сега всички са доволни.Дано и за напред бъде така.
И на каквито ще контролни органи да се обажда все тая.Най големите бракониери са тъй наречените горски,защото никой неги контролира.С две думи ебана работа като всичко в България.И незнам дали някога нещо ще се промени.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
mincho
новобранец
новобранец

Мнение от mincho »

благодара на вси4ки за разбирането трабва да си помагаме а не да се упрекваме стъах осте да разправъам ама ...... незнам не6та да ми се смеат хора които са много добри на компутара
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Петък слетобеда с колегата от университета бяхме тръгнали по разходки из Търново. Дрън-лоп , тряс прас озовахме се във въпросния магазин на Марчо намиращ се в уличката между гимназията и спортна зала...влизаме огромен артикул от всякакви стоки заливат очите ни, да сме седели най-много 5 минути влизат двама стабилни господа с костюми на фирма "Алумина елит" и след кратък явно познайнически разговор с дебелия собственик започват поголовно да купуват тройки...
След кратка справка става ясно че предния път са били именно на гълъбово и се върнали с 120кг риба по 60 на човек, продали я за рекордната сума от 50 лв за всеки и сега имат нова заявка та потеглят пак.
Събота сутрин ...влизам в ловно-рибарския магазин в Дряново---> Неочаквано голяма опашка от народ масово дискутират ТЕЦА кой с по 30 кг кой с по 60 някои надуват и до 100 на човек, а един зрелостно описваше как колата му се навела от многото риба...аз поогледах поогледах взех си 5 кукички 10 номер за реката и айде...към реката...репортажа от реката по-късно вечерта...
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Колегата Минчо не лъже имам колеги от Гълъбово които ми разказаха същото. Имало хора които на ден вадели по 500 килограма и я търгували по 0.50 лв килото, който не е запознат по добре да не коментира, а който е свидетел на такова престъпление да търси ИАРА те и без това не зарибяват ами поне да прогонят бракониерите!
Много ги накъсвам... кордите!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

mincho написа:благодара на вси4ки за разбирането трабва да си помагаме а не да се упрекваме стъах осте да разправъам ама ...... незнам не6та да ми се смеат хора които са много добри на компутара
Минчо , по долу има един добър "кирилизатор" , пишеш отляво , после кирилизираш , копираш си поста и го пейставаш във форума.

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Най добре е Минчо да ползува опцията " Преглед " преди " Прати " ,компа му си има български,но трябва явно да се научи да си проверява постовете.Минчо,във карето което пишеш,мигащата чертичка я слагаш зад грешната буква и натискаш бутона "Backspase" и слагаш вярната буква.Не е сложно а е въпрос на желание. Никой не те упреква за нищо,но нали разбираш че за да асимилира човек нещо от рода на"да се упрекваме стъах осте да разправъам ама " аз го разконспирирах :lol: на половина,но ако ги поправяш грешните места,всичко ще е на ред.Така че,преди да натиснеш ПРАТИ,ползувай бутона "ПРЕГЛЕД" ,четеш,поправяш грешките и продължаваш да пишеш или натискаш "ПРАТИ" ако си доволен от правописа си.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”