Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа: Тая година си ми абонат на Жребеца,още от толстолоба!Видех те отдалече,че си Гринго в тролинга и ти личи по алогичните трасета=не знаеш къде се намираш и кво става под теб,щот глеаш само картинки без да усетиш интелектуално съдържанието на сонара!
Нещо не вързвам нещата със този толстолоб ... нямам никаква вина, че ловиш такива твари, да не съм аз ти го закачил за воблера :lol: :lol: :lol:
И какво толкова лошо видя у мен незнам ... а това че ме следиш каде влача ... говори зле за тебе, че се интересуваш от новобранци като мене в тролинга ...
А логично е да се замисли човек че щом ме наблюдаваш то има какво да нучиш от мене :finga:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа: Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Троли ... ти капо не си ли бил :?:
Аз от капо не се срамувам ... много пъти съм бил капо, а също и ти си бил много пъти ама много пъти повече от мен ...
и за да не си пълно капо одиш да си наловиш костуретки.
Виж ... почвай да ловиш червеноперки и платики ... остави Тролинга - той не е за бавноразвиващи :axe:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако не си хванал сом,значи Троли е ПОБЕДИТЕЛЯТ,точно защото не дойде залуду! :idea: :wink:
Аз ти казах, че ти загуби служебно и си п....а щото не дойде .... но за да престанеш да си мислиш че си победител и не си виждал скоро сом 4 кила
то приеми загубата и реално и напиши тук че си ПОБЕДЕН

Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

И ако ти се вижда малка загубата със 1:0 ще ти я подплатя със една гарнитура от 6.800

със служебното ... ще ти ги заведа 5:0 :ANAL: :ANAL: :ANAL:

Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

4 ката я хапнахме на бивака в твоя чест за загубата, а 7 цата е жива и здрава у дома в шадравана :finga:
Ако искаш скочи до Павликени да я видиш на живо ... че тез дни мисля да я пускам на Стамболийски, че на Жребеца са много, а тука взеха да намаляват.

И вземи си смени ника във форума или вземи се изтрий най добре ....
Препоръчвам ти да престанеш във форума да плюеш по хората и да се заяждаш със тях ... защото попадна на майстор и ако продължаваш по същия начин .... следващия рунд ще те размажа :rolleyes:
Аватар
мечока
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от мечока »

Леле, леле Сашо много са го нагъзили тук бре.Емо голем партер си му спретнал :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:А като си толкова отворен то ти кажи защо някога "Троля" със него а друг път не :finga:
Да спестиш некой лев от бензин,че си скръндза! :mrgreen: Иначе първите 4години в тролинга ги минах на Жребеца с ел.двигател,но не знам защо и чекам некой "тарикат" от Павликени да ме отвори! :rolleyes: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:
Препоръчвам ти да престанеш във форума да плюеш по хората и да се заяждаш със тях ... защото попадна на майстор и ако продължаваш по същия начин .... следващия рунд ще те размажа :rolleyes:
Уау,много Страшен Майстор се оказа тролейки с 5 въдици,4-ри дена за две рибета! :shock: Не казвай хоп,преди да скочиш в тъмната дълбочина! :idea: Остави Времето да покаже,кой е Размазания! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа: и не си виждал скоро сом 4 кила

А защо при мен тези сомета тежат по 2 кила,а при Емовците е двойно? :rolleyes: :ANAL:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
vestel написа:
Уау,много Страшен Майстор се оказа тролейки с 5 въдици,4-ри дена за две рибета! :shock: Не казвай хоп,преди да скочиш в тъмната дълбочина! :idea: Остави Времето да покаже,кой е Размазания! 8)
Аз ти казах да спреш да се изказваш неподготвен ... това бяха клипчетата от събота ... домързя ме да снимам и да ти показвам, мисля че и 2:0 ти беше достатъчно за загубата ... Но щом си го търсиш и не падаш по гръб ... ей гледай и терзай ....
Изображение

Бяха доста лодки във събота и неделя ... може да питааш някой друг колко пъти бях прав във лодката ... но не съм си вдигал ръцете нагоре ... там ко беше но стик ли ... немога да запомня твойте глупости .... ако продължиш да настояваш ще продължа да те наказвам :finga:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
vestel написа: и не си виждал скоро сом 4 кила

А защо при мен тези сомета тежат по 2 кила,а при Емовците е двойно? :rolleyes: :ANAL:
Големия е 17 ка ... ако виждаш 2 кила на снимката .... :ANAL:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Хванал 2-а,па снимал 4-ри да се праи на "мъж"! :rolleyes: Кво означава-"дерзая",че не съм комунист и не ти разбирам? :oops: :mrgreen:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:Хванал 2-а,па снимал 4-ри да се праи на "мъж"! :rolleyes: Кво означава-"дерзая",че не съм комунист и не ти разбирам? :oops: :mrgreen:
Троли Троли ... ти си Лъв във тролинга ... който вече го подритват и умрелите магарета :lol: :lol: :lol:
Няма какво да ти се доказвам на тебе ... ти си бита карта ако беше дошъл да се състезаваме и клип щях да ти направя къв си мушморок ... и за да няма туй онуи и съмнения щях да ти предложа да ловим 2 мата с мойта лодка ти със 3 пръчки и аз със 3 ... даже щях да ти дам ти да караш, че мойте трасета не ловят :wink: само щеше да си земеш твойте биячи, и въдици щях да ти дам, че с твойте я го извадим я не :rolleyes: и щях да ти дам да доизядеш наденичката Изображение
и сом щях да ти дам да пипнеш .... ама на като не доде загуби ... отърва купона :ANAL:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Казвам само едно Вестела спечели облога и доказа на Троли как се ловят риби на Жребеца.Доказа го и със заснимането на клипове,и не се скри.Точка по спора .
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Krasi-ribata написа:Казвам само едно Вестела спечели облога и доказа на Троли как се ловят риби на Жребеца.Доказа го и със заснимането на клипове,и не се скри.Точка по спора .
Верно е,заслужихте си по един Тиквен медал! :mrgreen: :ANAL: :finga:Само дет Вестела се уплаши и нищо не заложи от шубе! :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”