Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
- vestel
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Нещо не вързвам нещата със този толстолоб ... нямам никаква вина, че ловиш такива твари, да не съм аз ти го закачил за воблераTroli Rapala написа: Тая година си ми абонат на Жребеца,още от толстолоба!Видех те отдалече,че си Гринго в тролинга и ти личи по алогичните трасета=не знаеш къде се намираш и кво става под теб,щот глеаш само картинки без да усетиш интелектуално съдържанието на сонара!

И какво толкова лошо видя у мен незнам ... а това че ме следиш каде влача ... говори зле за тебе, че се интересуваш от новобранци като мене в тролинга ...
А логично е да се замисли човек че щом ме наблюдаваш то има какво да нучиш от мене

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

- vestel
- новобранец
Троли ... ти капо не си ли билTroli Rapala написа: Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо?![]()
![]()
![]()

Аз от капо не се срамувам ... много пъти съм бил капо, а също и ти си бил много пъти ама много пъти повече от мен ...
и за да не си пълно капо одиш да си наловиш костуретки.
Виж ... почвай да ловиш червеноперки и платики ... остави Тролинга - той не е за бавноразвиващи

- vestel
- новобранец
Аз ти казах, че ти загуби служебно и си п....а щото не дойде .... но за да престанеш да си мислиш че си победител и не си виждал скоро сом 4 килаTroli Rapala написа:
Нещо изнервен ми се видиш,да не си капо?![]()
![]()
Ако не си хванал сом,значи Троли е ПОБЕДИТЕЛЯТ,точно защото не дойде залуду!
![]()
то приеми загубата и реално и напиши тук че си ПОБЕДЕН

- vestel
- новобранец
И ако ти се вижда малка загубата със 1:0 ще ти я подплатя със една гарнитура от 6.800
със служебното ... ще ти ги заведа 5:0
със служебното ... ще ти ги заведа 5:0

- vestel
- новобранец
4 ката я хапнахме на бивака в твоя чест за загубата, а 7 цата е жива и здрава у дома в шадравана
Ако искаш скочи до Павликени да я видиш на живо ... че тез дни мисля да я пускам на Стамболийски, че на Жребеца са много, а тука взеха да намаляват.
И вземи си смени ника във форума или вземи се изтрий най добре ....
Препоръчвам ти да престанеш във форума да плюеш по хората и да се заяждаш със тях ... защото попадна на майстор и ако продължаваш по същия начин .... следващия рунд ще те размажа

Ако искаш скочи до Павликени да я видиш на живо ... че тез дни мисля да я пускам на Стамболийски, че на Жребеца са много, а тука взеха да намаляват.
Препоръчвам ти да престанеш във форума да плюеш по хората и да се заяждаш със тях ... защото попадна на майстор и ако продължаваш по същия начин .... следващия рунд ще те размажа

- мечока
- научил се да хвърля
Леле, леле Сашо много са го нагъзили тук бре.Емо голем партер си му спретнал 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да спестиш некой лев от бензин,че си скръндза!vestel написа:А като си толкова отворен то ти кажи защо някога "Троля" със него а друг път не![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Уау,много Страшен Майстор се оказа тролейки с 5 въдици,4-ри дена за две рибета!vestel написа:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А защо при мен тези сомета тежат по 2 кила,а при Емовците е двойно?vestel написа: и не си виждал скоро сом 4 кила

- vestel
- новобранец
Аз ти казах да спреш да се изказваш неподготвен ... това бяха клипчетата от събота ... домързя ме да снимам и да ти показвам, мисля че и 2:0 ти беше достатъчно за загубата ... Но щом си го търсиш и не падаш по гръб ... ей гледай и терзай ....Troli Rapala написа:Уау,много Страшен Майстор се оказа тролейки с 5 въдици,4-ри дена за две рибета!vestel написа:
Препоръчвам ти да престанеш във форума да плюеш по хората и да се заяждаш със тях ... защото попадна на майстор и ако продължаваш по същия начин .... следващия рунд ще те размажаНе казвай хоп,преди да скочиш в тъмната дълбочина!
Остави Времето да покаже,кой е Размазания!

Бяха доста лодки във събота и неделя ... може да питааш някой друг колко пъти бях прав във лодката ... но не съм си вдигал ръцете нагоре ... там ко беше но стик ли ... немога да запомня твойте глупости .... ако продължиш да настояваш ще продължа да те наказвам

- vestel
- новобранец
Големия е 17 ка ... ако виждаш 2 кила на снимката ....Troli Rapala написа:А защо при мен тези сомета тежат по 2 кила,а при Емовците е двойно?vestel написа: и не си виждал скоро сом 4 кила
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хванал 2-а,па снимал 4-ри да се праи на "мъж"!
Кво означава-"дерзая",че не съм комунист и не ти разбирам?

- vestel
- новобранец
Троли Троли ... ти си Лъв във тролинга ... който вече го подритват и умрелите магаретаTroli Rapala написа:Хванал 2-а,па снимал 4-ри да се праи на "мъж"!Кво означава-"дерзая",че не съм комунист и не ти разбирам?
![]()

Няма какво да ти се доказвам на тебе ... ти си бита карта ако беше дошъл да се състезаваме и клип щях да ти направя къв си мушморок ... и за да няма туй онуи и съмнения щях да ти предложа да ловим 2 мата с мойта лодка ти със 3 пръчки и аз със 3 ... даже щях да ти дам ти да караш, че мойте трасета не ловят

и сом щях да ти дам да пипнеш .... ама на като не доде загуби ... отърва купона

-
- ще става разбирач
Казвам само едно Вестела спечели облога и доказа на Троли как се ловят риби на Жребеца.Доказа го и със заснимането на клипове,и не се скри.Точка по спора .
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Верно е,заслужихте си по един Тиквен медал!Krasi-ribata написа:Казвам само едно Вестела спечели облога и доказа на Троли как се ловят риби на Жребеца.Доказа го и със заснимането на клипове,и не се скри.Точка по спора .