Спининг по р.Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Спининг по р.Искър

Мнение от SBANKOV »

Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

SBANKOV написа:Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Аз лично не, но и не съм чувал като че ли отзиви от там.
Заприхождавай 1 пръчка и малко такъми и може да направим един излет уикенда, или понеделник - нали е почивен ден. За момента мисля поне един от 3-те почивни дни да го пиша риболовен :lol: 8)
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

mblagoev написа:
SBANKOV написа:Оф, как ми се ходи по реката, само да заприходя една нова пръчка за спининг че предната се скърши. Пробвали ли се те от Реброво до ВЕЦа как е положението или няма смисъл?
Заприхождавай 1 пръчка и малко такъми и може да направим един излет уикенда, или понеделник - нали е почивен ден. За момента мисля поне един от 3-те почивни дни да го пиша риболовен :lol: 8)
И аз не съм пробвал там. За следващите почивни свирнете и на мен!!! Може да направим заедно едно яко въртене Бов - Елисейна!
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

d.n.mihaylov написа:
mblagoev написа:
И аз не съм пробвал там. За следващите почивни свирнете и на мен!!! Може да направим заедно едно яко въртене Бов - Елисейна!
Ще се съберем доста народ - не и завиждам на рибата в такъв случай :D Нека изчакаме до сряда-четвъртък, да видим какво ще е положението с времето и да се организираме
:rolleyes:
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

Съгласен. Вече ми се иска да е Петък :D
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

За съжаление в петък потеглям за Делиормана, да се водим на бабино отглеждане. А пръчка в края на месеца, подарък за свети паралей :mrgreen: , но като гледам днес реката май и вие ще пропуснете.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

Надявам се да не си прав. Дано пък да спре да вали днес и за уикенда да се оправи нивото :)
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

Аз заприходих още малко блеснички и воблери. Готов съм, само чакам хубавото време :) :)
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

SBANKOV написа:За съжаление в петък потеглям за Делиормана, да се водим на бабино отглеждане. А пръчка в края на месеца, подарък за свети паралей :mrgreen: , но като гледам днес реката май и вие ще пропуснете.
Да май го дават много лошо времето. Ако не става за спининг ще се ходи на плувка, дъно, все нещо ще измисла аз не може така да и се размине :D
mblagoev написа:Аз заприходих още малко блеснички и воблери. Готов съм, само чакам хубавото време :) :)
И аз ще си поръчвам утре, че в Петък да са при мен. А днес / докато бях на работа/ си направих две клатушки от лЪжици :lol: и нямам търпение да ги изстрелям :rolleyes:
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

Това ли работиш - изработваш клатушки? :mrgreen: Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо :)
Днес като към работата, огледах реката - мноого е голяма и кална в момента наистина, а и дават да има още валежи до края на седмицата. Дано да не познаят :)
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Забравете за спининг в близките 4-5 дена.Реката е боза,кал и каквото се сетите.
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

mblagoev написа:Това ли работиш - изработваш клатушки? :mrgreen: Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо :)
Днес като към работата, огледах реката - мноого е голяма и кална в момента наистина, а и дават да има още валежи до края на седмицата. Дано да не познаят :)
За първи път ги правя. Ще ти ги покажа и пробваме, може да се наложи да ги коригираме. Ама като гледам май няма да е тези почивни дни.
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

d.n.mihaylov написа:
mblagoev написа:Това ли работиш - изработваш клатушки? :mrgreen: Трябва да ми ги покажеш и ако са успешни, да взема да си направя и аз - не съм ловил на такова чудо :)
За първи път ги правя. Ще ти ги покажа и пробваме, може да се наложи да ги коригираме. Ама като гледам май няма да е тези почивни дни.
Супер :) Дано са сполучливи :)
А ето и актуална снимка от реката, от района на Своге:
IMG_20140917_185624.jpg
IMG_20140917_185624.jpg (2.38 MiB) Преглеждано 1311 пъти
Не е никак добре положението за момента
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

Не зная дали ще са сполучливи, нямам опит в това ще видим. Реката е много голяма и аз всеки ден я следя пътувам Лакатник- Дупница и обратно всеки ден. Имам нещо на предвид за почивните дни и мисля, че там няма да е толкова мътно за спининг.
Аватар
mblagoev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mblagoev »

d.n.mihaylov написа:Не зная дали ще са сполучливи, нямам опит в това ще видим. Реката е много голяма и аз всеки ден я следя пътувам Лакатник- Дупница и обратно всеки ден. Имам нещо на предвид за почивните дни и мисля, че там няма да е толкова мътно за спининг.
Аз също следя положението всеки ден. Имам някаква надежда, че ако няма валежи, до понеделник реката ще е ОК за спининг.. :rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”