Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Тролинг на Жребеца
Ти малоумен ли си?
-
- ще става разбирач
Прави се на луд.Вестела ти даваше пари,чака те само където теб те нямаше за Баса.Троли изложи се пред всички от Форума мислех ,че имаш смелост ама уви.........силен само на думи и приказки в форума на живо те няма.
- vestel
- новобранец
Не знам защо говориш в множествено число - за кой какво си е заслужил и кой от какво се е уплашил и че нищо не съм заложил ... въпреки, че банкнотата беше с номинал 100 ... беше от сърце, а че на тебе ти се видяха малко ... то е защото си ненаситен.Troli Rapala написа:Верно е,заслужихте си по един Тиквен медал!Krasi-ribata написа:Казвам само едно Вестела спечели облога и доказа на Троли как се ловят риби на Жребеца.Доказа го и със заснимането на клипове,и не се скри.Точка по спора .![]()
![]()
Само дет Вестела се уплаши и нищо не заложи от шубе!
Но мисля, че вече не трябва да чета постове от теб във този форум със този НИК Троли Рапала и ако си мъж а не п...а до сега трябваше да си го сменил със нещо различно от Троли, че петниш Троллинга и не само него

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

Е аз отдавна казах, че Троли идва от ТРОЛ, а не от тролинг
. Тролииииии, падна в очите на всички. Ежи се, ежи се, на мъж се прави, а накрая се покри.. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
ILEGAL написа:Е аз отдавна казах, че Троли идва от ТРОЛ, а не от тролинг. Тролииииии, падна в очите на всички. Ежи се, ежи се, на мъж се прави, а накрая се покри..
ILEGAL
Заглавие: Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки.... Публикувано на: Сря Авг 14, 2013 9:32 pm
"""""""Така, колеги, хайде и аз да споделя моя скромен излет. Вчера с един приятел решихме да отскочим до Враждебна. Речено - сторено. Към 7 часа бяхме хвърлили въдиците във водата и захранихме със Филстар Универсал и малко кюспе. И като се почна един гол след гол, ама на слънчаци.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ма нормално е да злобееш по мой адрес,като треа да си сравняваш кирливият улов на слънчевки с риболовец от класа!

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Сеп 16, 2014 11:54 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спокойно,ще си го сменя името,когато ти разрешат евтаназията!vestel написа:Троли Рапала и ако си мъж а не п...а до сега трябваше да си го сменил със нещо различно от Троли, че петниш Троллинга и не само него

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изобщо не се правя на луд,даже съм те набелязал и луднах по теб от първия път!Krasi-ribata написа:Прави се на луд.Вестела ти даваше пари,чака те само където теб те нямаше за Баса.Троли изложи се пред всички от Форума мислех ,че имаш смелост ама уви.........силен само на думи и приказки в форума на живо те няма.

- vestel
- новобранец
Предполагам защо злобееш и си ме "набелязал" .... може би заради това ....Troli Rapala написа:Спокойно,ще си го сменя името,когато ти разрешат евтаназията!vestel написа:Троли Рапала и ако си мъж а не п...а до сега трябваше да си го сменил със нещо различно от Троли, че петниш Троллинга и не само него![]()

Тогава имах 4-5 тролинга зад гърба си и се писах за емоциите ....
От тогава - нямам пропусната седмица по язовирите и то само тролинг ... но всяко нещо си има край - скоро идва края на тролинга за тази година и почва времето на джига ...
Мислех да ти дам един шанс за реванш да не си петниш името, но като се замисля то тази година няма много време.
Като начало ... нали си голям разбирач ... би ли обяснил според теб какво се вижда на тази снимка

Тъй като другата седмица е състезанието на жребеца аз отново ще съм там, а като гледам последния списък теб те няма във него - явно не можеш да преглъщаш загуби от колеги ... то четвъртък и петък преди състезанието, ще ти дам шанс на поправителен... Но за да няма спекулации ще ти пратя мой представител във твойта лодка да се вози, а ти прати твоя малкия при мен та да му дам да извади една класна риба

- dido ov4arica
- новобранец
Ама ви се чудя на всички и на теб Вестел, защо въобще му отговаряте на постовете на тоз лай...ар.
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец
ИГНОРИРАЙТЕ ГО. Той е толкоз прост че само злобни напатки маже да пише.Страхливец
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо му се връзвате,Той самият като си гледа изображението във водата .......сам си бий шамари и си признава коооооолко е по назад от Вестела!Аз съм съгласен да съберем парички и да Му гледаме сеира на прехваленият Троли!!!!!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- dido ov4arica
- новобранец
От мен една стотинка ама пробита
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно това ти е селското,че преди 3 години си се класирал 2 места пред Троли и си се помислил за Господ в Тролинга!vestel написа:
Предполагам защо злобееш и си ме "набелязал" .... може би заради това ....
Тогава имах 4-5 тролинга зад гърба си и се писах за емоциите ....
От тогава - нямам пропусната седмица по язовирите

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като са ви толкова важни резултатите от Състезанието,защо Троли се класира миналата година на 10-то,а разбирача Вестел на 210-то място?
Как ви е изгодно и така ги поднасяте нещата,а ИСТИНАТА И ОБЕКТИВНОСТТА са лоши и бегате като попарени от нея!
Нема къде да се скриете,вервайте ми!

- vestel
- новобранец
Ха ха ха .... тей си и знаех, че ша клъвнеш за класиранетоTroli Rapala написа:Като са ви толкова важни резултатите от Състезанието,защо Троли се класира миналата година на 10-то,а разбирача Вестел на 210-то място?![]()
![]()
![]()
Как ви е изгодно и така ги поднасяте нещата,а ИСТИНАТА И ОБЕКТИВНОСТТА са лоши и бегате като попарени от нея!
Нема къде да се скриете,вервайте ми!
![]()

Не каза какво виждаш на снимката бе разбирачо

Ако отговориш ... във четвъртък и петък ела на поправителен да ти скъсам трътката

Чета от доста време тази тема, като и други свързани с риболова на тролинг, нали и аз пълен лаик в тази област
, съм се насочил натам. Чета и вместо да науча нещо полезно
се сблъсквам с простотиите на някои колеги. Може някой от Вас да е голям майстор, корифей или там както се сеща, но същия този, който се определя, като такъв с постовете си показва колко жалки сме голяма част от Българите. Този егоцентризъм и егоизъм, породени от завист или не знам как да го нарека, просто убива и най-детските ми мечти. Има една приказка "Бий глупака с мълчание" и друга "Прекаления светец и богу не е драг"... та замислете се малко колеги, не обръщайте форума на кавгаджийница, вместо това споделете някой трик, тактика, възел или как си пиете ракията например, та белким научим нещо полезно, вместо да четем простотии... 

По-голям шаран от рибаря няма...