Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от metodid »

Благодаря за инфото, неделя мисля да ги тествам.
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

а студена ли е водата около Лехчево. Дава ли в този район или си трябва към Хайредин
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

niki23 написа:а студена ли е водата около Лехчево. Дава ли в този район или си трябва към Хайредин
В Лехчево,Михайлово,Хайредин,Громшин,Кобиляк ,Владимирово и пропуснатите селища между изброените дава много добре.Бях на Марица пълна скръб.Хванах две маломерни кефалчета подхвърлих едно още по-малко и два пъти ми чукна.Все пак Маришките кефали целуваха ,,къца-кълве'' :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:
niki23 написа:а студена ли е водата около Лехчево. Дава ли в този район или си трябва към Хайредин
В Лехчево,Михайлово,Хайредин,Громшин,Кобиляк ,Владимирово и пропуснатите селища между изброените дава много добре.Бях на Марица пълна скръб.Хванах две маломерни кефалчета подхвърлих едно още по-малко и два пъти ми чукна.Все пак Маришките кефали целуваха ,,къца-кълве'' :D
Днес Къцата ни бе на гости на мен и Гендо за риболов по Марица. При нас положението на всеизвестно е трагично, ама той реши да се пробва... При все обиколихме все дестинации около и под Димитровград...
Воблерите на къца-кълве отново се представиха на ниво и колегата успя да дръпне 2 кефала..., макар и маломерки, ама то други в реката така и няма...., за разлика от нас де си врътнахме кефалско капо, че и изгоряхме на това слънце- сега место у къщи не мога си намеря..., че вратът ми е кат "шамарен" цел ден :lol: :lol: :lol:
Изображение
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Здравей Къца :D
Воблерите ти са вече при мен и съвсем спокойно можеш да казваш,че продаваш и извън EU :lol: :lol: :lol:
Едвам днес успях да ги тествам,че то тук небето се продъни. И 3те рибки играят различно :shock: но пък в това им е чара :D На жабата се наложи да и сменя задната тройка с по-къса защото старата се закачаше между краката и. Най-важното обаче е,че са уловисти :D :D :D На черния гръб с белия корем ударих един 47см кефал и имах още 2почуквания. Изключително съм радостен,че в България има такъв производител на качествени и евтини примамки.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

dancho.danev написа:Здравей Къца :D
Воблерите ти са вече при мен и съвсем спокойно можеш да казваш,че продаваш и извън EU :lol: :lol: :lol:
Едвам днес успях да ги тествам,че то тук небето се продъни. И 3те рибки играят различно :shock: но пък в това им е чара :D На жабата се наложи да и сменя задната тройка с по-къса защото старата се закачаше между краката и. Най-важното обаче е,че са уловисти :D :D :D На черния гръб с белия корем ударих един 47см кефал и имах още 2почуквания. Изключително съм радостен,че в България има такъв производител на качествени и евтини примамки.
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛЮ !
Добре сте си вие в чужбина.Бъдете живи и здрави ! :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

[quote="къца - кълве"][quote="dancho.danev"]Здравей Къца :D
Едвам днес успях да ги тествам,че то тук небето се продъни.

Не можеш да си представиш каква радост си ми доставил.Хванал си от ония кефали дето на нищо не бутат? !!!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

stefan4etoo написа:
stefan4etoo написа:
къца - кълве написа:Stefan4etoo хвърли малко дърва в огъня,че угасна. :D
Не съм ходил много ,че скубах иларии по морето Ама имах малко време и за къца кълве по реката,не мога да кача нищо от моя тел не знам що така .Сега ще ги пратя на тела на жената след това на компа и ще постна някое друго клипче :drinkers: :drinkers:
http://vbox7.com/play:70197fddbe" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:f553b5a69d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:3c28ab406b" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:0eaab6821c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:45059237fb" onclick="window.open(this.href);return false;
stefan4etoo Чак сега изгледах до края клиповете.Има и звук.Благодаря за пожеланията! Най много се радвам,че се забавляваш.Желая ти здраве!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

За съжаление не можах да отида на Тунджа.Проблеми с мама.Добрата новина е,че поръчах инструмента за три сантиметровите воблери.Живот и здраве на пролет очаквайте осичка,щурче и рибка всички по три сантиметра.Не знам колко грама ще станат,но това на пролет.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Я ви малко от Съботния ни риболов с колегата. Снимахме само три кефала дето си заслужават, дребосъци пълно ама тия ни напълниха душите. И една мрежа извадихме

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 2592 x 1456)WP_20140913_020.jpg
WP_20140913_020.jpg [ 1.69 MiB | Прегледано 172 пъти ]

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 2592 x 1456)WP_20140913_021.jpg
WP_20140913_021.jpg [ 2.05 MiB | Прегледано 172 пъти ]

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 2592 x 1456)WP_20140913_023.jpg
WP_20140913_023.jpg [ 1.45 MiB | Прегледано 172 пъти ]
Направо с приводняването гътна 5 см воблер кат циганче бонбонче Линд
Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 1456 x 2592)WP_20140913_024.jpg
WP_20140913_024.jpg [ 1.53 MiB | Прегледано 172 пъти ]

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 1456 x 2592)WP_20140913_026.jpg
WP_20140913_026.jpg [ 1.67 MiB | Прегледано 172 пъти ]

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 1456 x 2592)WP_20140913_028.jpg
WP_20140913_028.jpg [ 1.51 MiB | Прегледано 172 пъти ]

https://www.youtube.com/watch?v=TlyuUQA ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; Видеото с рилийза малко разкривена изтория ама се вижда.

Прикачени файлове:

Zoom in (real dimensions: 1456 x 2592)WP_20140913_030.jpg
WP_20140913_030.jpg [ 1.45 MiB | Прегледано 172 пъти ]
И тоя го Думна колегата веднага след мен на воблер Къца-Кълве ама преди клипа се саморелийзна

Здравейте !
Извадих този цитат от темата за Струма.Като виждам какво прави dancho.danev на езеро в Швейцария и Stefan4etoo на Янтра,не може да не се почуствам горд.Някой хора твърдят,че "къца-кълве"ловят само на Огоста. :lol:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Даааа, отделно имаше още поне 7-8 дребосъка на рибката и на жабката, ама за тях камера не вадя :D .
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Къца ловят ти воблерите,днес хванах още един,но лопатките са от кофти материал. Много лесно се чупят,а не съм ги удрял в нещо твърдо само във водата когато забравя да отворя скобата :oops:
Изображение
Подобрил съм ти и разцветката :lol: :lol: :lol:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

dancho.danev написа:Къца ловят ти воблерите,днес хванах още един,но лопатките са от кофти материал. Много лесно се чупят,а не съм ги удрял в нещо твърдо само във водата когато забравя да отворя скобата :oops:
Изображение
Подобрил съм ти и разцветката :lol: :lol: :lol:
Много голяма радост ми носиш !!!
Май не съм сложил резервни лопатки защото стана много на бързо като ги изпратих.Няма ли на кой да изпратя малко воблери и лопатки за моя сметка да изловиш тия Швейцарски кефали. :D :D :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Имам такова предложение към Данчо защото той е видял кефалите и е опитвал да ги хване с Мегакранкбасвидрогрозноголдипатемепсоюзуримозуриитн ако разбирате тази сложна Китайска дума и на края вместо с тия красоти ги хвана с моите недоносчета. :lol:
Аватар
dancho.danev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dancho.danev »

Благодаря за предложението,но не смятам да се възползвам.Това,че си пращал резервни лопатки за мен означава,че ти сам знаеш за кофти материала с който работиш.Смени го ! Този е подходящ за бъркалки за кафе,не за лопатки на воблери. Следващия път когато си дойда ще купя още няколко,че моите свършиха,тогава ще ми пратиш и лопатки. Не ми е ясно обаче как ще извадя парченцето останало във воблера. Виждам че бъзикаш радиото на тема японски воблери,но не си прав. С такъмите които имам не мога да хвърля 2гр. японче на 20м.затова твоите имат предимство. Планирал съм за пролет една нова гега и тогава ще видим голяма ли е разликата между българското и японското воблеростроене.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”