и аз упрех до сьвет..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

и аз упрех до сьвет..

Мнение от Бат Мирче-5кила »

много се огледах в следното нещо:

http://www.autotrade-vw.com/caddy-life-tramper.html

направо не мога да спя напоследьк,обаче сьм СТРАШНО предубеден кьм така нар. НОВИ автомобили,та мисьлта ми е-да ме светне някой читави ли са тия кадита и дали си заслужава 40 000 за 2ойка-фабричен метан или 38 000-за 1.9 ТДИ?или мама му стара-да се хвьрля на някой дьрт транспортер :roll: :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Не мога да се съглася с колегата по-горе.Имаме служебно Кади 1.9 ТДИ,за мен почти перфектен автомобил.Пъргав двигател,същевременно много стабилен автомобил при зимни условия.За справка-в най голямата зима се държа перфектно в адските условия на Румънските Карпати,на места където други автомобили закъсваха и се поднасяха,Кадито се справи перфектно....Съгласен че пластмасите мааалко неприятно поскърцват :roll:
Stand and fight
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

тва са дестинациите.на "конфигуратор"

http://autotrade-vw.com/konfigurator2.php?car_id=0

по принцип абсолютно нищо не може да ме впечатли и не ме интересува,обаче и аз си имам редките моменти,дето нещо наистина да ми ареса :cry: тьпи,викаш...знаех си аз.
ей това е другата вьзможност,ама още не сьм дорасьл :lol: :lol:

http://www.autotrade-vw.com/california.html

http://autotrade-vw.com/konfigurator2.php?car_id=10

...да еба... :evil:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: 1,9 TDI... си е двигател класика, Ауди, Шкода, Сеат и Фолцвагена все някви производители дет никой не ги е чувал :smt047 :smt047 :smt047 си го залагат вече от 20 годинки и ще го продават още 20 като най упешния си мотор :roll: А ти 5кила наистина си някъв извън стандартите и не мога да си те представя с нормален автомобил... тъй че тоз си е баш като за тебе :lol: Кеф ти на риба, кеф ти в Каварна на концерт и женати да те изгони ..... перфектен :idea: Питай само имали вградена 32 инчова плазма :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

executor написа:Съгласен че пластмасите мааалко неприятно поскърцват :roll:
това ми е последния проблем :lol: като надуем хеви метьла,даже пластмасите се вместват вьв ФОНА :lol: :lol: главно ме инт 2 неща-ходова част и двигател :wink: даже ламарината дали гние не ме боли-утре ще ми писне и ще го разкарам :idea: обаче все пак живота си оставя човек на разположение на двигател и ход част,нали?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа: главно ме инт 2 неща-ходова част и двигател :wink: даже ламарината дали гние не ме боли-утре ще ми писне и ще го разкарам :idea: обаче все пак живота си оставя човек на разположение на двигател и ход част,нали?

Няма, да ти казвам нищо за марката щото не съм карал такива :lol: :lol: :lol: Двигателите им не можеж ги чупи със душманско каране :lol: :lol: :lol: А и имам Един изостанал чип Хопа за дизелов двигател 1,9 .... дет се вика няма да фалим пред хората, ще ти го кача ти да им РАЗПРАВЯШ :lol: А ходовата час .... все пак караш в България (яка е) ма като при всяка друга марка си иска поглеждане :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мен ЧИП допьлнителен ми не требе :idea: мен ЧИПА ми е в мозька :lol: :lol: :lol: :lol: кога спрем,они тогава трьгват :lol: :lol: :lol: даже с цитрончето ксара,дето го имах и беше само 70 коня се справях :lol: :lol: :lol: 1.9,ама чист-без ТУРБО :wink:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: и аз упрех до сьвет..

Мнение от sampo »

5кила написа:обаче сьм СТРАШНО предубеден кьм така нар. НОВИ автомобили
Каквито и да са , новите са с 2-3 г. ГАРАНЦИЯ :!: + поне толкова години ЛИЗИНГ , а запазените Транспортери започват от 300000+ реални километри :roll: /без гаранция и плащане КЕШ :x / . Поне да подаряваха с тях по едно гедоре :x .
5кила написа:40 000 за 2ойка-фабричен метан или 38 000-за 1.9 ТДИ?
За сега алтернативно гориво за дизеловите мотори няма , вносителите у нас отказват гаранционни ремонти при използване на смес от дизел и "олио" /95% към 5%/ :roll: . Изчислено е , че петролните залежи на Земята ще стигнат до 2045 г. , и цените ще вървят бързо и нагоре . Карам дизел :roll: .

PS: от 1976 г. карам само нови коли , Трабант ама нов :wink: :!: , единствената изцепка ми беше 1987г. , Ситроен С15 D на 1г. и 5 мес. /136000км./ :oops:
НОВОТО СИ Е НОВО :!:
На платено не одим !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

дизела-ясно..за залежите горивни-ясно..за метана?кво ще се каже-фабричен дейба,кьм 10тина ст километьра..знам ли?инак-и аз сьм само на дизел от известно време
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Метана баце бутилките 300 кила и отгоре, като ги заредиш още някое кило ..... става така, че караш колата все едно винаги е натоварена, па и плюс още трима пасажери и плюс такъми и плюс две каси бира, не можеш ОТКИНА от место ма........ инак пък като заредиш за 40 вместо 100 ти се намазва :roll: Абе имаш 5кила глава, решавай сам :lol:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Преди време в ауди форума в една тема четох много мнения за Кади-то.
Регни се и пусни търсачката.По мои спомени пишеха за дизеловото, че само двигателя бил ок...оттам нататък кенефска работа.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Хубаво го съветвате за нов автомобил,но за нов автомобил трябват доста пари,дори и да е на лизинг.Аз дълго мислих да си купя нов пикап,около50000лв.Разпитвах доста хора и стигна до заключението,че нов автомобил има по скъпа подръжка от стар.Веднага ще се обоснова за моя случай.На 50000лв ми искат около 4000лв засраховка,след това нови гуми и др.разходи като всеки автомобил.Сметнах,че един автомобил за около10000лв закупен,мога с тези 4000лв да го подържам перфектно и да си копувам и гориво.Да не говорим,че като вземеш 2 ръка можеш да вземеш много по комфортен автомобил,който,ще вози подобре и всички други екстри.А разликата от 40000лв. мога да си джиткам по света.
Последно промяна от snegk на Вто Фев 12, 2008 9:10 pm, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

5кила според мен фабричния метн е най хубавото нещо което може да ти се случи..... само си представи да се спуснеш от софия до железница и пак да се прибереш в софия да ти струва 5 лв а може и по малко.... а и двигатела понищо не отстъпва да останалите дизелови и бензинови... за окачването няма какво да се притесняваш немците са предвидили всичко колата си вози много добре с добро ускорение... преди две седмици се возих на такова автомобилче и останах много доволен :lol:
Изображение
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

ANGEL 123 написа::roll: Метана баце бутилките 300 кила и отгоре, като ги заредиш още някое кило ..... става така, че караш колата все едно винаги е натоварена
Само едно пояснение , бутилките на този модел са от карбон :!: :idea: , много яки и леки , мой приятел си купи точно такова VW , а резервоара за бензин е 10-12 кг. , не запомних точно.
Пикап /730кг./ - 2.0 I EKO/метан/ - 2270 кг./мах./....цена 33370лв.
Пикап/730кг./ - 1.9 TDI DSG - 2240 кг. /мах./ :?: :?: ..цена 34645лв.
Разлика 30 кг. :?:
На платено не одим !
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Изображение

Ей тва ще ти върши работа :!: :!: :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”