Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Браво„ Тоци! Този повод 300lb. ли е? :D :wink:
:shock: :rolleyes: Верно ли е 300лбр.повода? :rolleyes: Тоци,браво за улова!А онова дет ви е избегало,може да е папвало каракуда,която се е хванала преди това на царевичака! :roll: :?: Бе луда работа=Кльонкаджиите станаха-Есетраджии,а Шаранджиите-Сомоловци! :rolleyes: :mrgreen:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

:lol: Какви 300 либри бре :rolleyes: обикновена шаранджийска въдица-яка,майката е 500м. 0.45-дайва сензор ,а повода е 0.25 плетеняк теклонски на граувел ,и кука 1-номер гамакацу.Съвсем нормална шаранска въдица,но водоема е пълен до горе и всички храсти и дървета са под вода,рибата до последно си ходеше точно на където тя си искаше-без да успея да и въздействам :rolleyes: :lol: Накрая се спря в некви огромни храсти и мача свърши :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ей ..., че си нагъл... :twisted: Та.."накрая изправи куката 1-номер Гамакатцу"
- Я ми кажи на тая кука как ще вържеш нещо....луд..луд...луд.. :lol: 300 либри е 1,5 мм бе ахмак- по дебело от кука 4/0....аман от арпаджици.... :lol:
Все едно на кука 16 да вържеш 0.25 ...оппа излузи се..пак :lol: .бегай у форума за телескопите.. :lol: :lol:

P.S. Това беше за Троли, ама си ме изпревар.... :lol: :wink: :mrgreen: :drinkers:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Специас за троли - Пляс, пляс... педалите, пляс, пляс... педалите...с водно колелооооооооооо.... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа: :shock: :rolleyes: Верно ли е 300лбр.повода? :rolleyes:
Тоз ренде, дето Емка Шекерова го научи на клонкинг (рендето специално му благодари 2007-8 година и го тачеше като манна небесна), а той нея на траулинг, не знае какво е повод 300 либри :rolleyes: Ам к'во си научил бе рендьоо...? За мЕтал поводи да не говорим :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа: :shock: :rolleyes: Верно ли е 300лбр.повода? :rolleyes:
Тоз ренде, дето Емка Шекерова го научи на клонкинг (рендето специално му благодари 2007-8 година и го тачеше като манна небесна), а той нея на траулинг, не знае какво е повод 300 либри :rolleyes: Ам к'во си научил бе рендьоо...? За мЕтал поводи да не говорим :rolleyes:
Бе гъзльо,не очаквах такива клевети от теб! :shock: На първо влизане с кльонка гепих 25-ца без да знам дали кльонкам правилно или какъв звук вадим! :rolleyes: И ти да ми казваш,че оня омразен типаж-Тартюф ме е учил? :shock: :shock: :shock: Това е страшна обида! :shock: :shock: :cry: :cry: Точно от теб разбрах,че кльонкам различно от всички останали,защото вадя звука при вкарване на петата,а не при изкарване! :oops: Щом сте все още негови сол-ташаци,да ви плюя на темата=никога нема да имате контакт с отвъдното! :twisted: Мяу! :evil:

Последно промяна от Troli Rapala на Сря Сеп 17, 2014 10:58 pm, променено общо 2 пъти.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Специас за троли - Пляс, пляс... педалите, пляс, пляс... педалите...с водно колелооооооооооо.... :lol: :lol:

Мерси,да ти се връща тройно през следващите 131страници! 8) Предателството носи след себе си лоша поличба,та ти си знаеш! :wink: Като се чудиш от къде ти е дошло се върни в началните си страници,за да видиш кой единствен те подкрепи и кой ти се подигра! :idea: Но вече е свирено и не ми пука за миналото,загуби! :wink: Нямам приятели,та за това немам шанс как да станем педераст като вас! :evil: :twisted:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Стига се вживявай във филмова музика... :lol: :lol:
-Дръж дереджето, докато им опъвам мустакаците .... :lol:
-Кай, той не знаеше какво е дередже, ама го държеше... :lol: :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:
Бе гъзльо,не очаквах такива клевети от теб! ..
Не е клевети, а анали... :wink: К'во се пънеш бе лигльо (от вида на въдиците)? Всеки на нещо някого е научил.
За първия ти сом, евала, ебати късмета. Добре, че беше със сомска въдица, а не лигавка. Затова сома оживя (имам предвид живя до транжорната).
Та, риболова с лигави въдици удължава ваденето с 2-3 часа (зависи колко е търпелив лигавещия се). Това води рибата до пълен енергиен срив и тотална прострация, в крайна сметка- смърт.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Току що се връщам от язовира :lol: нещата започват да се развиват в моя полза :lol:за една нощ-вчера към 19 часа бях там :wink: днес в 12 часа си тръгнах :lol: :rolleyes: :drinkers: Изображение Изображение Изображение Изображение
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
popai
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от popai »

toci23 написа:Току що се връщам от язовира :lol: нещата започват да се развиват в моя полза :lol:за една нощ-вчера към 19 часа бях там :wink: днес в 12 часа си тръгнах :lol: :rolleyes: :drinkers: Изображение Изображение Изображение Изображение

.....Лош Човек ! :axe:
Знаеш че не моа мръдна :oops: от дивано,а ми пращаш снимки дето ми действат на ....Психиката! :wink: :D
"...Ооооооооткачам.....,а с теб не моа да дойда......" :D
Стъпало по стъпало-катериш стълбицата! :wink: :supz:
Постоянството дава резултат!!!
Не! Не завиждам-знаем се! Но наистина ме радва успехът ти!
Се така! :wink: :supz:
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Браво Тоци, натрил си им носовете :D Аз спретнах едно тридневно капо... :evil: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Вчера, като се прибирах в дъжда, чух по радиото, че имало земетресение в Гърция и ги клатело 3-4 дена преди това... :evil: Казах си баш...., как го нацелих...пак... :lol:
Като пристигнах, първото нещо, което видях-един изгубен кльонк....ама грозен, че и обратен... :lol: , колкото си иска-Казах си: Това е лоша поличба, само нямаше червен конец на него вързан или птичи косъм от ирландка - червендалеста за вървеж..... :lol: :lol: :lol:
Ама го преодолях със зор ....и напук влязох с 6-7 риби....и си излязох със същите... :lol:
На другият ден се появи и Гълъбов и ми даде 1/2 кураж.. :lol: влязох за първи път с 2-е въдици - а той със 3-и...и като го започнахме шахматно и триизмерно.. :lol: .. на всички дълбочини до дъното, ...на три размера стръв и на три вида биля.. :lol: .и си сменяме позициите през 100 м, като кънко-бегачите и така 2-дена с него го ушмулихме целият... :lol: , но без и едно почукване. :twisted: ..
За два дена/10 ч. доста научих от него....ама файда йок.... :lol:
Поне си изкарахме добре... :wink: :D :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

....Видях му и "страшната" канжа с които ги вади.... :lol: :lol: :lol:
по тънка е куката от моята основна на въдицата 7/0, но с по-дълго стебло - това е разликата (тип руска)...примерно...8-10/0...завързана за дренче, колкото молив дебело - 50 сантя ...и отзад една бутилка 2-а литра-това е... :lol:
Та..., като си гледам канжата - вече ме е срам... :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ицко старай се да не научаваш всичко за сома :lol: :lol: :lol: :lol: много приятели научиха всичко
спреха да се допитват до другите .....и спреха да ловат. :lol: :lol: :lol: :lol:
Преди 10 дни,твърдо кълвът 11-12метра,влачене и тролинг.преди 5 дни на 17 метра по нагоре нищо,
и вчера на 4.50 а ти кажи къде е логиката и кой спец може да го предвиди е това нещо,постоянна температура на вода и тн ..и тн никакви промени в времето.
За толко години аз установих,както е казал оня учен аз знам,че нищо не знам.
когато достигнеш и ти до тоя извод,значи си научил всичко за сома :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”