Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
Еее в Мичурин да хванеш толкова малко риба само една кофичка от кисело мляко това е вече тъжно. Преди 7-8 години само 2 лихмара едва се събираха в кофичка от кисело мляко а с по малко от 2-3 кила не съм излизал.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В този форум сякаш времето е спряло. Наистина ли никой не е правил излет на брега? До онзи ден времето беше повече от подходящо. Информацията, че няма риба също е полезна
Някой да се е пробвал на Агалина или Германката?

-
- вече хвърля и на тежко
вчера на Германката от 9:30 до към 12 нямах удар .Времето беше идеално за сафрид имаше доста вятър и вълната беше доста голяма бях сам за сафрид от другата страна имаше един човек за зарган но не отидох да го видя.Бях доста настоятелен но без какъвто и да е успех.Ако има колеги дето четат и не пишат а са ходили нека пишат все пак спестявате разходи на много колеги с инфо дори и то да е отрицателно от към риба.
Кефа цена няма така е ама едно ходене до созопол с разходи по червей и чепарета излиза 15-20 а може и повече
Кефа цена няма така е ама едно ходене до созопол с разходи по червей и чепарета излиза 15-20 а може и повече

- g.atanasov
- новобранец
Не пиша от скръб и мъка. Нема такова нещо. Толкова клатете, чепаруване на вълнолома, на Ной - буната, че съм се изкривил от упражнения. Пробвах всякакви ламета, куки от 9-11номер. От две седмици съм хванал една граца на Ной и два сафрида на вълнолома на клатене и то по обяд. Спрял съм пробите от три дена и се надявам някой да се похвали със слука, че да ме окуражи поне малко. Заркъл съм се пак да пробвам пре уикенда ако ми остане време и ще пиша обещавам. Дано, дано скоро се появи тази дългоочаквана риба, че сезона ще отмине и хайде пак на пролет проби. Незнам как е с лодка, дали се хваща нещо ама бреговаците за сега са капо, е поне тези които аз познавам. Слука на всички и пълни чепарета.
Сякаш откакто заградиха Каваци с мидарници, всичката риба се върти там и нищо не слиза към брега. Агалина и Германката вече не са същите. В морето риба има. Казвам го, защото миналата събота влизах с лодка и около мидите се хваща доволно и сафрид и чернокоп.
Нормално е - мидарниците са добро скривалище и развъждат дребни червейчета и разни малки организми а те са храна на която малките рибки налитат а на тях налитат по големите рибки и те така....
lefera1 написа:Нормално е - мидарниците са добро скривалище и развъждат дребни червейчета и разни малки организми а те са храна на която малките рибки налитат а на тях налитат по големите рибки и те така....
Точно .Откакто се появиха мидените ферми,ако не искаш да си капо се завърташ около буйовете ,или в самата ферма и отърваваш валата.Да не казвам ,че това лято (поне края му,щот през останалото време освен меджит и поп нямаше друго)от всички места по които обикаляме из вилаета-Агалина -Колкита само там даде сафрид.
Снощи на Тюленово - без удар.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, хобито риболов няма граници. Разговорите и запитванията стават на различни езици - руски, английски, пакистански, но темата е една:риболов.
Това са наши колеги, радвайте се, че четат нашият форум.
Абсолютно съгласен!Нека не правим риболова политика!kiril_bulgaria написа:Колеги, хобито риболов няма граници. Разговорите и запитванията стават на различни езици - руски, английски, пакистански, но темата е една:риболов.
Във Варна пресен сафрид няма.Някой да може да помогне? 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съжаление и в Бургас положението е подобно поне за момента.И на пазара не се наблюдава.
Качествени чепарета Borkata

Не е съвсем така Борка. Преди два часа баща ми се е разходил до Краснодар и е видял, че има пресен сафрид.
При рибарите на 3 буна пробвай,ама сутрин.А за другоезичните май само руския и македонския диалект са разбираеми и не трябва да има брадва.