Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат. 

-
- новобранец
Сашко,бъди мъж.Втора покана за двубои очи в очи.Сигурен съм,че пак ще се скатаеш.Докажи,че го можеш и на вода,не само от компа.
Това е начина - изпробваноruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат.

Ще стане белни както се казва по нашенски, утре тръгвам към СЗ и ще хвърлям чоп жребчево или римския мост...па да видимbatceco написа:Това е начина - изпробваноruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На мен доста ми допада вашата "Селска вечеринка" в която и куцо и сакато ръси мозък на поразия относно тролинга по Жребчево!pacho69 написа:Чета от доста време тази тема, като и други свързани с риболова на тролинг, нали и аз пълен лаик в тази област, съм се насочил натам. Чета и вместо да науча нещо полезно
се сблъсквам с простотиите на някои колеги. Може някой от Вас да е голям майстор, корифей или там както се сеща, но същия този, който се определя, като такъв с постовете си показва колко жалки сме голяма част от Българите. Този егоцентризъм и егоизъм, породени от завист или не знам как да го нарека, просто убива и най-детските ми мечти. Има една приказка "Бий глупака с мълчание" и друга "Прекаления светец и богу не е драг"... та замислете се малко колеги, не обръщайте форума на кавгаджийница, вместо това споделете някой трик, тактика, възел или как си пиете ракията например, та белким научим нещо полезно, вместо да четем простотии...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Гениална мисъл,то на ракийка можеш и да забременееш в чуждия лагер!ruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей,по-спокойно със злобата бре,че ме изедеш целия от зор!maria88999 написа:Сашко,бъди мъж.Втора покана за двубои очи в очи.Сигурен съм,че пак ще се скатаеш.Докажи,че го можеш и на вода,не само от компа.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кажи кой те е изпробвал,че не стана ясно!batceco написа:Това е начина - изпробваноruci_bo написа:Колега - тролинга няма да научиш от форума /поне от българския/ тука всеки се бъзика със селския луд /Тролчо/ и толкоз. Ако искаш да научиш нещо - отиваш на бивак на место - язовирите са пълни - местата малко - биваците - по нагъстичко. Отиваш при комшиите по бивак със стъкленка ракийка, и польочка нещата ще ти се изяснат.

Колега, познавам те индиректно от постовете тук из форума и няма как да изказвам мнение по отношение на големия ти опит в тролинга (виж ако мога да науча нещо е друга работа) , но явно си се припознал в по-горния ми пост, което веднага извиква у мене една друга поговорка "Гузен негонен бяга". Тук е мястото да отбележа, че между опитните тролингисти има и такива, които вместо да робуват на егото си и да си избиват комплексите в подобни форуми, просто ти помагат ей така щот са пичове. Що се касае за снимки - още съм блед юноша бледен в този занаят, което е очевидно, че не го крия, но дай боже да имам повод да постна някоя друга снимка.Troli Rapala написа:На мен доста ми допада вашата "Селска вечеринка" в която и куцо и сакато ръси мозък на поразия относно тролинга по Жребчево!pacho69 написа:Чета от доста време тази тема, като и други свързани с риболова на тролинг, нали и аз пълен лаик в тази област, съм се насочил натам. Чета и вместо да науча нещо полезно
се сблъсквам с простотиите на някои колеги. Може някой от Вас да е голям майстор, корифей или там както се сеща, но същия този, който се определя, като такъв с постовете си показва колко жалки сме голяма част от Българите. Този егоцентризъм и егоизъм, породени от завист или не знам как да го нарека, просто убива и най-детските ми мечти. Има една приказка "Бий глупака с мълчание" и друга "Прекаления светец и богу не е драг"... та замислете се малко колеги, не обръщайте форума на кавгаджийница, вместо това споделете някой трик, тактика, възел или как си пиете ракията например, та белким научим нещо полезно, вместо да четем простотии...
Наистина точно аз съм убиеца на всичко детско у вас,защото го мога и съм го доказал с риби и снимки!Та ако нещо си недоволен и ти се реве,не мога да ти забърша,оправяй се сам без мама при улова на тролинг по Жребеца!
Покажи некоя снимка на тролинг от там,ако не не ни занимавай с жално си квичене!
![]()
Мяу!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще ми викаш "колега",ако си тролингист!pacho69 написа: Колега, познавам те индиректно от постовете тук из форума и няма как да изказвам мнение по отношение на големия ти опит в тролинга (виж ако мога да науча нещо е друга работа) , но явно си се припознал в по-горния ми пост, което веднага извиква у мене една друга поговорка "Гузен негонен бяга". Тук е мястото да отбележа, че между опитните тролингисти има и такива, които вместо да робуват на егото си и да си избиват комплексите в подобни форуми, просто ти помагат ей така щот са пичове. Що се касае за снимки - още съм блед юноша бледен в този занаят, което е очевидно, че не го крия, но дай боже да имам повод да постна някоя друга снимка.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич,ти в кой век живееш,бре?pacho69 написа:просто ти помагат ей така щот са пичове.

Колкото и странно да ти се струва, намери се човек с който се видяхме и ми обясни някои подробности в риболоваTroli Rapala написа:Пич,ти в кой век живееш,бре?pacho69 написа:просто ти помагат ей така щот са пичове.Кажи ми кой ще ти помогне в днешно време за нещо,за без пари,заради сините ти очи?
Живееме в джунгла и ако не можеш да се оправяш сам или немаш пари и си довиждане!
Аман от наивници!
Точно на мен ли ще ми обясняваш на кой-колко съм помогнал след 2700мнения?
Мога да ти изброя конкретни имена на неблагодарници и ти кво?-ще ми кажеш че съм комплексар!
Като Спокимиро и още поне 100човека!
Нема как да ме надскочат по нито един елемент в тролинга,защото съм преди тях и не могат да го променят исторически!Ако наистина се интересуваше от тролинг,никога немаше да ми скочиш с критика,защото ще е смешно и жалко с оглед на това колко съм дал безплатно,като ПИЧ!
![]()
Та да търпя нищожеството от Централна България да ме нарича 2-3пъти п----ка!На живо нема как да има този шанс,та нека се радва!Но не забравям никой и нищо,во-веки веков!
![]()
Кефиш,мъ!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,гневен съм,но с ОСНОВАНИЕ и защото ми писна да ми скачат 100селяка на главата без причина!pacho69 написа:Сигурно си свестен човек, но просто се прочети - каква е тази злоба и гняв и егоцентризъм?

Последно промяна от Troli Rapala на Сря Сеп 17, 2014 11:54 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,нали си пич та се надяваме да ни отвориш кво ти е казал "твоя човек в тролинга",та да залебиме и ние безплатно без да се мъчим!pacho69 написа: Колкото и странно да ти се струва, намери се човек с който се видяхме и ми обясни някои подробности в риболова![]()
![]()
на тролинг и повярвай ми някои неща не съм ги срещал в темите за тролинг нито тук нито в други риболовни форума

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Брей Троли ти направо бъкаш от знания, ама нещо не мога да те видя между първите трима на състезанието, вече ще ми е трето и никакав те няма, нали си много добър бре, вземи се класирай тоя път, впрочем съм те виждал сврян на масите по нисък от тревата, там много не умуваш май и стига си обиждал хората със епитети, които не разбираш и ако много държиш да ме обориш другата седмица четвъртък съм там!