Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Абе колеги от Варненския регион вие за риба не ходите ли,или жените не ви пускат
или не ви се споделя.Гледам по реките хора а да не говорим за Николаевка и седмия на Николаевка а темата е на изкуствено дишане защото никой не я съживява.Извинявайте ако съм засегнал някого и наслука.

Ходим колега , ама с тия алчни арендатори ни е срам да пишем за капото , друго и е надолу към Бургас такси по 2 -5 лв и риба се лови , тука по 15 -20 лв и риба няма , някой друг сляп шаран се закача от време на време , събота ще ти кача снимки соециално за тебе 

Колега zombata, накарай го и Дончо да качи някоя негова снимка от Провадийска река или Девненска
.

Началство трябва и ти да дойдеш някой път с мен да ти предам малко уроци

Вчера на Девненка много слабо.Четири риби доло-горе добри.Абе така ли няма кой да ги изпържи тия скрабаджии от Девня,че и е....т мамата нарекичката.Вчера през целия ден текоха мазгочи дето ги изхвълят в нея.
здравейте колеги! Дайте някаква насока на кой язовир да отида да си начеша крастата, на Кеселово съм бил преди две години много таранка имаше как е положението там сега, или някой друг ??? благодаря
Зависи каква риба търсиш колега.
Здравейте ,
колеги някои има ли информация как е положението на Одринци ?
Утре мисля да ходя натам , но съм ходил само веднъж и не познавам достъпа до язовира , т.е. пътищата .Как да стигна от страната на кулата до стената , ще пътувам с едно "джипче" Хонда Цр-в , но пътя там е сериозно спускане и не знам ако е валяло както във Варна дали ще мога да се върна .
Има ли други пътища и как да стигна и върна до там без проблеми с този автомобил (ако желаете ми отговорете на ЛС)?
колеги някои има ли информация как е положението на Одринци ?
Утре мисля да ходя натам , но съм ходил само веднъж и не познавам достъпа до язовира , т.е. пътищата .Как да стигна от страната на кулата до стената , ще пътувам с едно "джипче" Хонда Цр-в , но пътя там е сериозно спускане и не знам ако е валяло както във Варна дали ще мога да се върна .
Има ли други пътища и как да стигна и върна до там без проблеми с този автомобил (ако желаете ми отговорете на ЛС)?
По принцип шаран, но каквото има важно е риба да има някаква за ловенеDoncho69 написа:Зависи каква риба търсиш колега.

Колега немога да ти кажа на кой от двата да отидеш,по простата причина че аз по такива частни и опоскани гьолове не ходя.А риба има най-различна и по свободните язовири и по реките.Успех и наслука.
Колеги някои знаели дали излиза нещо хищно на Цоневския ?
Наслука
Наслука
Всяко хоби е за удоволствие 

Колеги някои знаели дали излиза нещо хищно на Цоневския ?
Наслука
Наслука
Всяко хоби е за удоволствие 

По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан
Туй пък кой ти го каза?pasator написа:По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
zhikata написа:Туй пък кой ти го каза?pasator написа:По неофициална информация,язовир Тръстиково е отворен за свободен риболов.Билети за дневен риболов се издават в магазин Go fish при Стефан