Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
popai
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от popai »

..................................................................

Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеря :wink: Предполагам, но не гарантирам ... след 10 дена за състезанието - темп. на водата - сутрин 18-20 градуса на дълбочина до 2м. 23-24 градуса до 8м. ... това е ако времето е такова както го прогнозират за тогава :wink: Предполагам кълванета на 5-7м. ... трябва да се пробва ... възможно е и някоя риба да се хване на по-плитко - 3.5-4м ... ако слънцето грее по здраво :wink: ... относно цвета ... е няма да го кажа ... въпреки, че подозирам какъв ще е ... знам го кой е ... но ще станат много жокерите :wink:
Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне :wink:
Дано съм бил полезен ... със споделеното :D[/quote]

Жребеца не ми е дестинация!Натискам друг язовир!
Но за мен,споделенето по-горе е наистина полезно! И на Vestel му прави чест за което! :prayer:
От сърце-мн успехи напред! И достойно представяне на състезанието! :supz:
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

popai написа: Но за мен,споделенето по-горе е наистина полезно! И на Vestel му прави чест за което! :prayer:
Радвам се,че ти е полезно споделеното,само ми кажи кое по-точно,защото Троли вижда една каша и миш-маш от общи приказки! :mrgreen: Подобни глупости пише постоянно и Емка,та не виждам нищо ново или оригинално! :rolleyes:
Този,който разчита на Готово Инфо,не разбира Нищо от Тролинг! :idea:
Този,който Открие-Създава Инфото разбира от Тролинг! :idea:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа: Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.

Дано съм бил полезен ... със споделеното :D
Само не разбрах как твоето ЛЪЖЛИВО Инфо ще помогне на Заблудените! :cry: :oops: :rolleyes: Защото на Твоя клип се вижда друг воблер различен от изброените по-горе! :cry: :shock: :rolleyes: Къси са ти крачетата и нема да ти станат моите чепици! :wink: :mrgreen: :twisted: Приятно гледане на Джойнтед-13 SFC! :idea:

Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

maria88999 написа:Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: Не ми беше идвало на ум ... да ровя в нета ... но сега ми се изясниха някой неща ... Да Ника му е точен и определено това каде е изписано във wikipedia е на 100% вярно :D
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maria88999 написа:Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
"Мразя ви безплатно"! :idea: :wink: :mrgreen:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:

Дано съм бил полезен ... със споделеното :D
Само не разбрах как твоето ЛЪЖЛИВО Инфо ще помогне на Заблудените! :cry: :oops: :rolleyes: Защото на Твоя клип се вижда друг воблер различен от изброените по-горе! :cry: :shock: :rolleyes: Къси са ти крачетата и нема да ти станат моите чепици! :wink: :mrgreen: :twisted: Приятно гледане на Джойнтед-13 SFC! :idea:

Да тука си прав джойнтед и е 14см. за 1см. няма да спорим ... воблерът е този :arrow:

Изображение

Не съм го писал и няма смисъл да пиша за него ... понеже е самоделен и е уникат ... единствен и няма друг такъв,
цветово е боядисан по мое виждане и до състезанието няма да има такива в наличност след него ще има някоя друга бройка :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:
... Рапала джоинтед синята ...

vestel написа:

Да тука си прав джойнтед и е 14см. за 1см. няма да спорим ... воблерът е този :arrow:

Изображение

Не съм го писал и няма смисъл да пиша за него ... понеже е самоделен и е уникат ... единствен и няма друг такъв,
цветово е боядисан по мое виждане и до състезанието няма да има такива в наличност след него ще има някоя друга бройка :D
Чук-чук,Съдът се оттегля за да вземе решение за ПРИСЪДАТА! :idea: :axe:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Присъдата е ясна ... не го търси воблера - няма да намериш такъв ... на 30 сеп. ще пусна и другите ловящи на Жребеца - също уникати ... За днес въпреки, че не съм ходил там знам за една 10 ка хваната на Yo-zuri BTCL 13 пуснат на 50м. и една 6 ца на Хорнет 9 ФТ - не знам дистанцията , но след 7 дена първият цвят няма да е актуален, другият под съмнение, а това се дължи на ..... някой знаят защо :D
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

хорнета около 5те метра ли газеше?
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

а на кустурова окраска няма ли риби?
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

kamson написа:хорнета около 5те метра ли газеше?
9 ка та им дават 6м. и ги прави ... а за окраската знам само за тези двете ... а би трябвало да я взема
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kamson написа:хорнета около 5те метра ли газеше?
Би ли купил кисело мляко на Вестел? :rolleyes: :cry:

И какъв отговор очакваш от патологичен лъжец? :rolleyes: :shock:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:Присъдата е ясна ... не го търси воблера - няма да намериш такъв ...
И тя е,че си патологичен ЛЪЖЕЦ=нека Господ те съди! :idea:
Другите са глупаци и нека си влачат ......Рапала Джойнтед синия......,а ти като "по-умен" ша влачиш съвсем друг воблер-уникат! :rolleyes: Точно това му липсва на селяка-Достойнство и Чест,че няма къде да ги побере в пълната торба с лъжи! :twisted: :axe: :evil:
maria88999
новобранец
новобранец

Мнение от maria88999 »

А ти като изобщо не ходиш,как даваш информация?Не обиждаи Вестела,защото не е излъгал за нищо и маи е единствения които дава информация.Замисли се малко с тези твои непрестанни обиди до къде ще стигнеш.Да не се чудиш после от къде ти е дошло.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”