Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
..................................................................
Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеря
Предполагам, но не гарантирам ... след 10 дена за състезанието - темп. на водата - сутрин 18-20 градуса на дълбочина до 2м. 23-24 градуса до 8м. ... това е ако времето е такова както го прогнозират за тогава
Предполагам кълванета на 5-7м. ... трябва да се пробва ... възможно е и някоя риба да се хване на по-плитко - 3.5-4м ... ако слънцето грее по здраво
... относно цвета ... е няма да го кажа ... въпреки, че подозирам какъв ще е ... знам го кой е ... но ще станат много жокерите
Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне
Дано съм бил полезен ... със споделеното
[/quote]
Жребеца не ми е дестинация!Натискам друг язовир!
Но за мен,споделенето по-горе е наистина полезно! И на Vestel му прави чест за което!
От сърце-мн успехи напред! И достойно представяне на състезанието!
Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Миналата седмица бяхме 3 дена ... кълванета - от 3м до 5м ... 90% на син цвят .... най много хванати риби на Юзури кристал миноу 130ДД синьо със черние точки хлорограмното ... дистинация 30-35м. скорост 3.0-3.6
останалите риби на Понтон 21 -120ДР цвят клоун ... Рапала джоинтед синята ... Рапала ДеепТаил Дансер 11см. на дистинация 20-25м, Рапала Х шад рап синята, Сливър Ред Хеад и ФТ и едно на Магнум 11 ка ФТ.
Не забравяйте, че това е било за миналата седмица и всеки ден е различен от другия ... Сутрин водата беше темп. 23.5 градуса при вечер ... до 25.5 градуса - при пуснат термометър на 10 метра - сутрин вечер темп. 25 градуса - термоклин няма ... или ако има такъв е на дълбочина 20м. поне така го показва на сонара, но това е условно (софтуерно) ... нямам по дълбока сонда да го измеря

Това е мое виждане и не искам да вкарвам някой във заблуда - за миналата седмица всичко е на 100% вярно, но кълванета та се променят почасово ... влияещи се от ъгъла на слънчевите лъчи падащи във водоема ... посоката на вятъра, като по правило на Жребчево сутрин духа от запад слетобяд и при вечер от изток и всичко свързано със правилния избор на подходящата примамка, ги степенувам така ... на първо място дълбочина, на второ цвят, на трето - скорост при влачене, която хич не е за подценяване ..... И най важното .... късмет (положително настроени) ... не вярваш ли, че ще те удари ... нищо не може да ти помогне

Жребеца не ми е дестинация!Натискам друг язовир!
Но за мен,споделенето по-горе е наистина полезно! И на Vestel му прави чест за което!

От сърце-мн успехи напред! И достойно представяне на състезанието!

Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Радвам се,че ти е полезно споделеното,само ми кажи кое по-точно,защото Троли вижда една каша и миш-маш от общи приказки!popai написа: Но за мен,споделенето по-горе е наистина полезно! И на Vestel му прави чест за което!![]()

Този,който разчита на Готово Инфо,не разбира Нищо от Тролинг!

Този,който Открие-Създава Инфото разбира от Тролинг!

-
- новобранец
Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само не разбрах как твоето ЛЪЖЛИВО Инфо ще помогне на Заблудените!vestel написа: Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]

- vestel
- новобранец
maria88999 написа:Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
"Мразя ви безплатно"!maria88999 написа:Troli Rapala=Трол http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

- vestel
- новобранец
Да тука си прав джойнтед и е 14см. за 1см. няма да спорим ... воблерът е тозиTroli Rapala написа:Само не разбрах как твоето ЛЪЖЛИВО Инфо ще помогне на Заблудените!vestel написа: Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
Дано съм бил полезен ... със споделеното![]()
![]()
Защото на Твоя клип се вижда друг воблер различен от изброените по-горе!
![]()
![]()
Къси са ти крачетата и нема да ти станат моите чепици!
![]()
![]()
Приятно гледане на Джойнтед-13 SFC!
![]()

Не съм го писал и няма смисъл да пиша за него ... понеже е самоделен и е уникат ... единствен и няма друг такъв,
цветово е боядисан по мое виждане и до състезанието няма да има такива в наличност след него ще има някоя друга бройка

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чук-чук,Съдът се оттегля за да вземе решение за ПРИСЪДАТА!Troli Rapala написа:vestel написа: Относно темата Тролинг на Жребеца ... [/color]
... Рапала джоинтед синята ...
vestel написа:
Да тука си прав джойнтед и е 14см. за 1см. няма да спорим ... воблерът е този![]()
Не съм го писал и няма смисъл да пиша за него ... понеже е самоделен и е уникат ... единствен и няма друг такъв,
цветово е боядисан по мое виждане и до състезанието няма да има такива в наличност след него ще има някоя друга бройка

- vestel
- новобранец
Присъдата е ясна ... не го търси воблера - няма да намериш такъв ... на 30 сеп. ще пусна и другите ловящи на Жребеца - също уникати ... За днес въпреки, че не съм ходил там знам за една 10 ка хваната на Yo-zuri BTCL 13 пуснат на 50м. и една 6 ца на Хорнет 9 ФТ - не знам дистанцията , но след 7 дена първият цвят няма да е актуален, другият под съмнение, а това се дължи на ..... някой знаят защо 

хорнета около 5те метра ли газеше?
а на кустурова окраска няма ли риби?
- vestel
- новобранец
9 ка та им дават 6м. и ги прави ... а за окраската знам само за тези двете ... а би трябвало да я вземаkamson написа:хорнета около 5те метра ли газеше?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Би ли купил кисело мляко на Вестел?kamson написа:хорнета около 5те метра ли газеше?

И какъв отговор очакваш от патологичен лъжец?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И тя е,че си патологичен ЛЪЖЕЦ=нека Господ те съди!vestel написа:Присъдата е ясна ... не го търси воблера - няма да намериш такъв ...

Другите са глупаци и нека си влачат ......Рапала Джойнтед синия......,а ти като "по-умен" ша влачиш съвсем друг воблер-уникат!

-
- новобранец
А ти като изобщо не ходиш,как даваш информация?Не обиждаи Вестела,защото не е излъгал за нищо и маи е единствения които дава информация.Замисли се малко с тези твои непрестанни обиди до къде ще стигнеш.Да не се чудиш после от къде ти е дошло.