Инфо за COOCON LAKE

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

EMSKI
новобранец
новобранец

Инфо за COOCON LAKE

Мнение от EMSKI »

Колеги дайте малко информация за цени и условия. Ако някой е ходил скоро да сподели как е.На какво взима и с каква стръв да се готвя. Има ли някакъв по специален начин за ловене на язовира.
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за COOCON LAKE

Мнение от geno77 »

такса 10 лева разрешени 4 пръчки на косъм,трябва ти кеп и карп дюшек.в таксата ти влиза една риба от кило до 3 кила.има много големи трофейни риби от по 10+ дори и 20+ кила (вътре е и Сиси,рекорда на България за 2013 година 29 кг.).взима на хот демон и банан с месо,но нищо не ти пречи да пробваш и други вече по лятни аромати.
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

ето ти още по точна информация http://www.ribolovenatlas.com/view-lake.php?id=895" onclick="window.open(this.href);return false;
break_master_g
новобранец
новобранец

Мнение от break_master_g »

Аз бях там миналата седмица с мача и болото.Захранвах с рибен аромат и пелети микс на Халдорадо с няколко грама шарен.
Съответно хвърлях на шарен - каракуда,а на рибни пелети 8мм имах доста гелета.Водоема си струва!
break_master_g
новобранец
новобранец

Някой скоро да е бил там?
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

В неделя на 14ти бях там, язовира беше под обсада от народ. Точно на разведеляване разпънахме такъмите - стръв ползвахме различна - царевица една с аромат на мед и една вкисната, топчета банан и монстър краб, земен червей, бял червей. Захранвах със спомба с пелети и царевица. Резултата до 13 часа бяха 2 каракуди към 200-300грамови на стръв земен със едно зърно царевица. Като цяло при колегите около нас излизаха редки и епизодични каракуди и не видях никой да извади шаран. Като цяло рибата не беше изобщо активна и не се влияеше от захранката , на фидера нямах и пипане.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

По незнайни причини миналата събота се озовах на гьола. Стоях 48 часа. Като изключа неделята през деня, изкарах над 40 шарана без да си давам зор.Хубавите риби бяха само 5 и излезнаха през тъмната част(8,9 и три 12).Много борбени и красиви риби. Съботата ударите бяха през 15-20 минути, но рибоците са малки 2,3 кила макс. Понеделника реших да си хода, защото времето се скапваше, но пак имаше удари докато събирам циганията.Казаха ми,че не дава на сладки аромати, но на мен най-успешното топче ми беше ванилия. Едва ли повече ще отида там, но ми хареса много. Иначе целта ми беше Арбовия(Стрелците). Пътя до там е повърня. Издразних се и си бих шута, въпреки че си бех запазил сектор. Там, ако превали и не си с БТР си загинал. Поредното разочарование от прехвален гъол.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
break_master_g
новобранец
новобранец

Мерси за инфото.На този водоем единственото нещо което ползвам е бял и рибни пелети.Пелети SENSAS 8мм,захранка отново рибна HALDORADO микс пелети 6мм + дип.Последния път на мача изтървах доста едричък звяр на пелетите,а на болонезата изкарах два по 1.5кг.konty,много си прав - ден с ден няма.Смятам скоро пак да скокна.akoto13,как мислиш царвица аромат слива+захранка слива с допълнителен същ аромат бустер дали ще може да се дръпне нещо 4+ на мач д монтаж косъм и пелет ваглер?
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

На аромат слива /царевица/ не ми пипна грам в неделя бях и аз там ... Направих 10 кг риба нормата е преизпълних и и другото каракуди до 500гр само на фидер ловях ....
Роден за риболов, принуден да работи !!!
break_master_g
новобранец
новобранец

филм... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”