Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
sandy написа:В неделя с брата бях на Дъбника!
Нашата цел беше костура и бялата риба, но освен 15-тина дребни костурчета хванати на рибка, не излезе нищо по-качествено.
Иначе на бял червей излизат дребни платички и бабушки, на царевица таранки и чат пат по някое шаранче ( това ловяха колеги около нас).
Шаранчетата са малки около половинката, но всеки прибира.
Това е!
п.п.
Чудя се сега с развалянето на времето, дали няма да тръгне смадока?
Ще се радвам, ако има колеги с информация.
Както си и мислех относно тези златни рибки, след зарибяванията в последните години, все някое шаранче ще оцелее и ще избегне мрежите, но ако НИЕ - Риболовците не ги опазим да растът, няма да стане работата и ще се ловят само платички.caretohristov написа:Регистрирах се отдавна но с първият ми пост ме направихте на льольо.Има и шарковци10инагоре кила ибяла риба по3-4и нагоре.Но като сте всезнайковци си я търсете нъде,кога и на какво!

Ясно е,че Ручина не упражняват достатъчно контрол и не им пука особено май май.Ще си чакаме зарибяването от обещаните хишници - сом и щука.
"Ако го пуснеш,ще го хване някой друг" -за съжаление, това е мисленето

Иначе относно другия Колега, вероятно с първия си пост е нарушил някое от форумните правила, което се случва на почти всеки в първите му писаници тук, така че няма нищо страшно. Това място е създадено за споделяне на преживявания,излети и опит натрупан с годините, които да помага на начинаещите в нашето любимо хоби и колкото повече Колеги споделят тънкости в майсторлъка, толкова по-добре и по-интересно за всички.( когато има и снимки,окрасяващи пейзажа, мисля чe всички са доволни

А в крайна сметка решението дали да пишем тук, или не, е индивидуално,така че всеки си знае.
Дано някой ден хората се замислят,че от взимането на маломерни рибки няма никакъв смисъл,защото радостта от двете хапки след това отива в канала.
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
За всеки случай: Ако някой е решил да си ловне някое шаранче, "Градина" не е мястото. Водоемът е затревясъл и е заприличал на блато, иначе с настояване може да се извади някой останал караконджул. 

-
- научил се да хвърля
Как е Колеги, има ли риби около Плевен или сам да си отговарям

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз като нямам време това лято и само на стрелбището ходя,ама едни лайняни толостолобчета по 2 кила,и шаранчета,дето мноого по-рядко се обаждат и тва е......
Здрaвейте колеги!Имa ли някой прясно инфо зa Дъбникa?
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Утре съм там,след сума ти и време...
.Като се върна ще пиша! 

Блaгодaря колегa предвaрително!Мисля си нещо кaто преспивaне другaтa седмицa,aмa дa видим тaм ли ще е.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Сега се върнах.....Бабушки най различни размери...Директен 8м,царевица ,жито,бял....Добре си починах!Две шаранчета по около 300 гр. пуснати разбира се...
Две -три платички,ама аз не съм ги и търсил....на дъно не съм ловил ,но колегите около мен ловиха на фидер дребни платички.Нищо особено ,традиционните риби на Дъбника! 

Здравейте колеги.Вчера бях на р.Вит до моста на с.Милковица.Лових с директен 7м. на дълбочина около 4м. предимно морунаж, платика и бабушка.Ето малко снимки.
- Прикачени файлове
-
- 1535495_854283207939213_4316445372782567374_n.jpg (88.6 KiB) Преглеждано 1573 пъти
-
- 10599431_854282661272601_6210763218360608043_n.jpg (93.1 KiB) Преглеждано 1573 пъти
-
- ще става разбирач
Браво колега,отлични риби, на тва немане тези снимки са като оазис в пустиня.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Чудесен излет си направил колега!Браво! 

-
- фен клуб-скобар
Аз съм на 3 километра от Милковица, днес ходих там и нищо, явно съм закъснял.
а иначе колега SIRO от къде си.
а иначе колега SIRO от къде си.
Вчера бях на Гулянци,нищо....................водата мътна,нямах пипане не само аз но и други колеги които бяха там.
-
- фен клуб-скобар
Tihomir75 написа:Вчера бях на Гулянци,нищо....................водата мътна,нямах пипане не само аз но и други колеги които бяха там.
Колега може да съм се припознал по никнейма но ти не си ли от милковица.. и не поправяш ли компютри. Ако съм сгрешил извинявай.
Бъркаш колега,несъм нито от Милковица,нито компютърен специалист................