Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега,как се стига до гьола и какви са условията там?Благодаря.lazo65 написа:Ha Пожарево рибата е чиста. Има шаран, канален сом, едри каракуди и мноооого раци. Успех!BV написа:За шаранчета до 3-4 кг на фидер да препоръчате някой платен гьол около София, колеги?
Бих желал да е чист водоема, за да си взема 1 риба за консумация. Бистришкия беше страхотен гьол, ама му еб@ха мам@та![]()
Благодаря предварително!
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- StaAnt
- ще става разбирач
От София,през Божурище,Гурмазово и си в Пожарево.Язовира ти се пада от дясно на пътя и се вижда.
-
- вече хвърля и на тежко
условия 10 лева за 24 часа и каквото си хванеш си взимаш. Лови се на плувка със стръв царевица. Препоръчвам ти да използваш натурална царевица. Вземи си и захранка - поне 3-4 килограма. Търси рибата на 7-8 метра от брега около водораслите, като стръвта да е на дъното. Шаранчетата не са много едри, но са борбени и приятни за вадене. Има доста каракуда, така, че слагай повече от 1 зърно царевица на куката. Препоръчвам бели куки номер 10 и по-фин повод - 0.14-0.16. Това е от мен надявам се да съм помогнал. Ако тръгнат раците , вдигни дълбочината и ще избегнеш рачешки кълванета.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Мерси колеги,по принцип не ходя на платено,но ме спечелиха отзивите за чисти хубави шаранчета.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- TRAP
- ще става разбирач
От коя страна дава резултат?milenminds написа:условия 10 лева за 24 часа и каквото си хванеш си взимаш. Лови се на плувка със стръв царевица. Препоръчвам ти да използваш натурална царевица. Вземи си и захранка - поне 3-4 килограма. Търси рибата на 7-8 метра от брега около водораслите, като стръвта да е на дъното. Шаранчетата не са много едри, но са борбени и приятни за вадене. Има доста каракуда, така, че слагай повече от 1 зърно царевица на куката. Препоръчвам бели куки номер 10 и по-фин повод - 0.14-0.16. Това е от мен надявам се да съм помогнал. Ако тръгнат раците , вдигни дълбочината и ще избегнеш рачешки кълванета.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- вече хвърля и на тежко
Не откъм стената , а на другия бряг в стеснението и около залива.TRAP написа:От коя страна дава резултат?milenminds написа:условия 10 лева за 24 часа и каквото си хванеш си взимаш. Лови се на плувка със стръв царевица. Препоръчвам ти да използваш натурална царевица. Вземи си и захранка - поне 3-4 килограма. Търси рибата на 7-8 метра от брега около водораслите, като стръвта да е на дъното. Шаранчетата не са много едри, но са борбени и приятни за вадене. Има доста каракуда, така, че слагай повече от 1 зърно царевица на куката. Препоръчвам бели куки номер 10 и по-фин повод - 0.14-0.16. Това е от мен надявам се да съм помогнал. Ако тръгнат раците , вдигни дълбочината и ще избегнеш рачешки кълванета.
-
- разбира нещата
По принцип рибата винаги е на другия бряг.
- koko_alfata
- новобранец
Какво става със 7-ците колеги ?Мисля довечера да ходя на една последна нощтна 

Колкото повече набира,толкова повече набира........
- SBANKOV
- ще става разбирач
КОлега, студено е вече за ракия на теферич, а друго няма да направишkoko_alfata написа:Какво става със 7-ците колеги ?Мисля довечера да ходя на една последна нощтна

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- разбира нещата
Абе не е студено...всичко зависи от количеството на ракията но там за друго не става.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
За седмиците нз но на канала до седмиците чат пат излизат хубави рибета 

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Доколкото видях днес,
Реките и каналите в Софийското поле са с много високо ниво, мътна и даже кална вода в тях !
Реките и каналите в Софийското поле са с много високо ниво, мътна и даже кална вода в тях !
- Garbolino
- разбира нещата
Вчера на Пънча, като се позахрани си се завъртяаха бабки и въпреки мизерията, стана някакъв риболов.

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Хераково пълна скръб ,за пет часа нищо.
Днес на Челопечене 20-тина червеноперки, като 6 от тях бяха 20+сантима + 4 костура по педя и 1 платичка, обаче водата е качила с половин метър от миналата седмица.... Нямам снимки, защото заваля и събрахме набързо.