Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

захранка тимар
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: захранка тимар
Приятели, разбъркването на захранката е важно, разбира се че може да се прави със сито и с кофи и винтоверт . Но може и без тях по бавно става претрива се с ръце , чака се и т.н. Но риболова не е само подхранка. А множество малки детайли които само с гледане по тв-то няма как да станат. Подготвянето на подхранката също е един от детайлите. Така че разликата нали ще гледате другите как ловят или ще ловите и вие зависят от много дребни на пръв поглед неща
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не е същото ,това е оправдание пред себе си да не изхарчите 20лв.Я питай баба ти като подготвя тесто за питка, брашното защо го минава през ситото :ideaLubol написа:Приятели, разбъркването на захранката е важно, разбира се че може да се прави със сито и с кофи и винтоверт . Но може и без тях по бавно става претрива се с ръце , чака се и т.н. Но риболова не е само подхранка. А множество малки детайли които само с гледане по тв-то няма как да станат. Подготвянето на подхранката също е един от детайлите. Така че разликата нали ще гледате другите как ловят или ще ловите и вие зависят от много дребни на пръв поглед неща
И тия дебати не са конкретното питане.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Красимир Атанасов
- учете се от него
ТАПАbutnik написа:...питай баба ти като подготвя тесто за питка, брашното защо го минава през ситото...

Всяко друго мнение ще е киша

и сега да кажа за резултата/само да отбележа че водоема е платен но много специфичен - и ако не уцелиш храната ще гледаш/ - само да кажа че конкретния ден беше много слаб
направих три типа - рецепти
първата 50/50 база на сенсас и шаран на ван де енде сложих ароматизатор скопекс
втората само на мондиал шаран /фен съм на марката/
третата тимар - халибут коноп - метод микс с добавка ароматизатор чесън
редувах захранките на две въдици на метод - без да има някаква последователност, като замятах на всеки час и то - противно на логиката на различни далечини и дъбочини - просто търсих рибното петно - бях около 6 часа
на първите две нямах пипане
на тимара - на едната въдица отпускане, и сега - след около 2 часа на другата понеже има височина се качих до колата да се раздвижа и да обядвам - и след малко чувам аванса - развива като за световно въдицата се гъне ама яко /беше поставена на 90 градуса спрямо посоката на хвърляне/ шаранджийска 3 либри
- бях хвърлил на около 15 метра - близо до брега - докато сляза засичам почвам за вадя не мога да укротя рибата
много дърпа - пък съм вадил там десятки но това беше направило трийсет метра аванс и за моя изненада скочи над водата но беше далече и не разбрах - но мисля че беше толостолоб
- е откачи се предполагам щото куките бяха №8 но в един момент даже се изплаших че ще счупи въдицата
- после де допиша
направих три типа - рецепти
първата 50/50 база на сенсас и шаран на ван де енде сложих ароматизатор скопекс
втората само на мондиал шаран /фен съм на марката/
третата тимар - халибут коноп - метод микс с добавка ароматизатор чесън
редувах захранките на две въдици на метод - без да има някаква последователност, като замятах на всеки час и то - противно на логиката на различни далечини и дъбочини - просто търсих рибното петно - бях около 6 часа
на първите две нямах пипане
на тимара - на едната въдица отпускане, и сега - след около 2 часа на другата понеже има височина се качих до колата да се раздвижа и да обядвам - и след малко чувам аванса - развива като за световно въдицата се гъне ама яко /беше поставена на 90 градуса спрямо посоката на хвърляне/ шаранджийска 3 либри
- бях хвърлил на около 15 метра - близо до брега - докато сляза засичам почвам за вадя не мога да укротя рибата
много дърпа - пък съм вадил там десятки но това беше направило трийсет метра аванс и за моя изненада скочи над водата но беше далече и не разбрах - но мисля че беше толостолоб
- е откачи се предполагам щото куките бяха №8 но в един момент даже се изплаших че ще счупи въдицата
- после де допиша
най вероятно е случайност но така стана с тази захранка
- и само нещо да кажа за колегите от софия
преди малко на боянска река в жк бъкстон две момчета изкараха пъстърва близо килограм
гледам и не вярвам
-бати чудесата стават
- и само нещо да кажа за колегите от софия
преди малко на боянска река в жк бъкстон две момчета изкараха пъстърва близо килограм
гледам и не вярвам
-бати чудесата стават
- кирил великий
- разбира нещата
Шегуваш се, нали?преди малко на боянска река в жк бъкстон две момчета изкараха пъстърва близо килограм
гледам и не вярвам
-бати чудесата стават
не се щегувам - и аз не вярвам въпреки че го видях - просто незнам
пък и момчетата се смееха и викаха - кой ще повярва
пък и момчетата се смееха и викаха - кой ще повярва