Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо не мога да вляза в темата за АМАРЕНА?
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Точно сега в момента не мога да ти кажа,защото и аз не знам .grandal_331 написа:Градски имам само един въпрос-кой ти е доставчика на НЕТА
По принцип съм към КТВ и Телекабел (ЕВРОКОМ) ,ама откакто от 2 седмици взеха да сменят канали и да правят проби

Спряха и цифровата и Интернета и той забави .Мисля сега да се разправям като хода да плащам.Вземат предварително парите ,а вече 3 седмица нямам Цифрова.Обадих се по телефона щели да бъдат пробите до 14 февруари.Сега поне кабелната малко изчистиха ,ама Нета насича ,една игра не мога изиграя като хората,постоянно ме изхвърля от сървърите.
А най Интересния случай преди 2 месеца бях закъснял с 2 дена за плащането и ми се обаждат в 22.00 часа посред нощ да ме известят ,че тъй като не съм си бил платил щели да ми спрат Нет-а (ХАХА смях в залата ) .
Викам им ,ами аз и без това нямам !
- Ама как ,защо не сте се обадили досега ?
Сметката ми за телефона половината разговори са към кабелната май .Аз и без това само таксата плащам за телефона ,така и не мога да си изговоря 50 мин.
Абе как викаше Слави ...IT CAN BE DON'T ....И те така !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За името ОК, поправи се , но сигурно ли е че в темете ти влиза колегата?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй като повечето колеги май не са отворили препратката и не разбраха , че се шегувам помествам снимка на препратката :

Просто беше шега
Желаех да наблюдавам какво въздействие оказва името АМАРЕНА в заглавие на тема
С това смятам темата за приключена

Просто беше шега

Желаех да наблюдавам какво въздействие оказва името АМАРЕНА в заглавие на тема

С това смятам темата за приключена

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН