Защо не мога да вляза в темата за АМАРЕНА?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Ето на опитах се и на лично да и пиша , ама ето какво ми излиза :shock:

Изображение

Усещам дългата ръка на Бат Неделчо тука :!:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:evil: :evil: :evil: :evil:

Ам стигате вече де,няма да играя повече с вас.Се бат Неделчо,бат неделчо :idea: Ми бат Неделчо си има работа,на пияно ли да са уча,баници ли да меся,ся ми са кордисаха и бални рокли да подшивам,ужас,къде по напред незнам.Добре че е Амаренчето то удря по едно рамо :D :D :D
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

d_bozhkov написа:Ето на опитах се и на лично да и пиша , ама ето какво ми излиза :shock:

Изображение

Усещам дългата ръка на Бат Неделчо тука :!:
Градски имам само един въпрос-кой ти е доставчика на НЕТА :?:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

grandal_331 написа:Градски имам само един въпрос-кой ти е доставчика на НЕТА :?:
Точно сега в момента не мога да ти кажа,защото и аз не знам .
По принцип съм към КТВ и Телекабел (ЕВРОКОМ) ,ама откакто от 2 седмици взеха да сменят канали и да правят проби :?: :!:
Спряха и цифровата и Интернета и той забави .Мисля сега да се разправям като хода да плащам.Вземат предварително парите ,а вече 3 седмица нямам Цифрова.Обадих се по телефона щели да бъдат пробите до 14 февруари.Сега поне кабелната малко изчистиха ,ама Нета насича ,една игра не мога изиграя като хората,постоянно ме изхвърля от сървърите.
А най Интересния случай преди 2 месеца бях закъснял с 2 дена за плащането и ми се обаждат в 22.00 часа посред нощ да ме известят ,че тъй като не съм си бил платил щели да ми спрат Нет-а (ХАХА смях в залата ) .
Викам им ,ами аз и без това нямам !
- Ама как ,защо не сте се обадили досега ?
Сметката ми за телефона половината разговори са към кабелната май .Аз и без това само таксата плащам за телефона ,така и не мога да си изговоря 50 мин.
Абе как викаше Слави ...IT CAN BE DON'T ....И те така !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Не ща да правя рекламано от 2г. почти съм на БТК и рядко има пробл.-тъй-че ако имаш възм. бий шута на КТВ и се отървай от проблеми.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Като неможете да влизате в темета за АМАРЕНА поканете я на гости. :rock: :partyman: :wink:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Такааааааа,не мисля,че е нужно да се продължава тази тема,защото човека вече си влиза в темата ми (опс,темата на Неделчо де :oops: ),.......та дори и пише в нея :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За името ОК, поправи се , но сигурно ли е че в темете ти влиза колегата?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Тъй като повечето колеги май не са отворили препратката и не разбраха , че се шегувам помествам снимка на препратката :

Изображение
Просто беше шега :D :D :D

Желаех да наблюдавам какво въздействие оказва името АМАРЕНА в заглавие на тема :P

С това смятам темата за приключена :D :D :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”