Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Да.
Само,че сега синковците им го ползват за еб@лник и по-цял ден кръстосват езерата.
Само,че сега синковците им го ползват за еб@лник и по-цял ден кръстосват езерата.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Красимир Атанасов написа:Да.Само,че сега синковците им го ползват за еб@лник и по-цял ден кръстосват езерата.
Ееееее,
Значи 2 в 1,
Пък ако си носят пиене - 3 в 1
И тове е Преход, да го ева
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Записахме малката на танци и днес и беше първият ден.
И аз като загрижен татко влязох да наблюдавам нещата от близо

И аз като загрижен татко влязох да наблюдавам нещата от близо

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Вчера гледах един филм на който действието се развива през далечната 1962 в Гърция.
Това което ми направи впечатление е,че главните герой,а и не само пушеха където им падне.
В кафенета,ресторанти в автобуса
и забележете дори и в самолета
Всеки път като гледам филми в който няма сцена без да палят цигара и едвам се сдържам да не скоча и да си купя
Едно мазно като ги вадят и запалват и звука е фокусиран върху първото опъване и пукането на тютюна и се чувствам слаб и зависим
Миналата година до като гледах "Под прикритие"пак едвам успях да задържа козите в кошарата
но злите сили се засилват в мен с голяма сила,дано успея да устискам.
Това което ми направи впечатление е,че главните герой,а и не само пушеха където им падне.
В кафенета,ресторанти в автобуса
Всеки път като гледам филми в който няма сцена без да палят цигара и едвам се сдържам да не скоча и да си купя
Едно мазно като ги вадят и запалват и звука е фокусиран върху първото опъване и пукането на тютюна и се чувствам слаб и зависим
Миналата година до като гледах "Под прикритие"пак едвам успях да задържа козите в кошарата
- Vid
- кандидат преподавател

Краси, нищо подобно не се случва особено ако живееш на запад и имаш възможност да се добереш лесно да класни такъми. Виж си макарата, да не е някоя за 10 юро? Виж как навива- на конус, обратен или прав или равномерно?? Там ти е проблема в 90% от случаите...Красимир Атанасов написа:То не са бради,мустаци и още куп мизерийки които брейда е в състояние да ти причини![]()
Красимир Атанасов написа:Вчера гледах един филм на който действието се развива през далечната 1962 в Гърция.
В кафенета,ресторанти в автобусаи забележете дори и в самолета
![]()
Жоре, утре ще кача някоя снимка, че все снимки ги прави Гендо (JettroniX), а аз заложих на риболова...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Преди няколко страници бях пуснал снимка на такъма,не е от 10 евра баш но може да се каже,че е евтин боклук.Vid написа:... лесно да класни такъми. Виж си макарата, да не е някоя за 10 юро...
Навива много добре,равно и стегнато това при нормален риболов.
Обаче когато ловя с кастмастери и понеже не съм усвоил особено добре техниката с обирането и отпускането и явно на моменти навивам хлабаво и нещата се случват.
Новобранската работа кво да правиш.
Иначе за протокола да кажа комплекта е на абу гарсия и го купих на намаление от 150 за 50 евра.
Живот и здраве догодина по-скъп като придобия малко увереност и така.
- GODzillata

А дано!Красимир Атанасов написа:....злите сили се засилват в мен с голяма сила,дано успея да устискам.
Не се изкушавай по тъмната страна....
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov

След като спрях да пуша, вече цигарите не ме изкушаваха,
Развих даже някаква непоносимост към цигарения дим !
Верно, понякога силно почерпен
, съм запалвал цигара - ама с отвращение, просто от келешлък,
Никога не ми хареса вече пушенето !
А тази година - риба няма, ама гъбите са неудържими
!
Никога не съм ял толкова много и толкова продължително гъби
!
Миналата седмица изкарах на сърнели,
Тази - ще ям манатарки докато ми омръзнат
!/става дума за предястие, иначе ям и манджи
/.
Много гъби, много нещо - а не спира да вали !
А Вид да не се шашка - елементарно обучение и да почва да събира манатарки,
Те са най-лесните - остане ли бяла при нарязването - ядеш и мляскаш
!
Как ще даваш по 30 кинта на Метро, като ти се мотляркат в краката, бре
!
Развих даже някаква непоносимост към цигарения дим !
Верно, понякога силно почерпен
Никога не ми хареса вече пушенето !
А тази година - риба няма, ама гъбите са неудържими
Никога не съм ял толкова много и толкова продължително гъби
Миналата седмица изкарах на сърнели,
Тази - ще ям манатарки докато ми омръзнат
Много гъби, много нещо - а не спира да вали !
А Вид да не се шашка - елементарно обучение и да почва да събира манатарки,
Те са най-лесните - остане ли бяла при нарязването - ядеш и мляскаш
Как ще даваш по 30 кинта на Метро, като ти се мотляркат в краката, бре
- GODzillata

Краси, заеби помислите за цигари, ами ходи по-често на танци и не забравяй фотото, че убаво дупе има таа даскаличка!

- Vid
- кандидат преподавател

Една снимка от днес за Краси с идея да смени то кастмастер с някой воблер. Дори и морските работят..

Най добре работещите примамки за бяла риба са меките, като тази.

И, някоя снимка за Георги от по миналия ден по Тракиец...
Някои от гъбите не ги познавам като тази?

или тази?

Това мислЪ са манатарки

И две малки змии излезли през нощта да се топлят на напечените от слънцето камъни. Мисля, че са отровни, защото не бягат, а съскат. Не са пепелянки, щото нямат рогче???

Най добре работещите примамки за бяла риба са меките, като тази.

И, някоя снимка за Георги от по миналия ден по Тракиец...
Някои от гъбите не ги познавам като тази?

или тази?

Това мислЪ са манатарки

И две малки змии излезли през нощта да се топлят на напечените от слънцето камъни. Мисля, че са отровни, защото не бягат, а съскат. Не са пепелянки, щото нямат рогче???

Сенека
Сенека
- Павел Иванов

Здрасти ви муцковци , еле ме е пак
Току що се прибирам от тридневен воаяж по гърчко и се присетих защо не ми харесва да ходя там .
Баси , Уатерланда , едно от нещата зарад които огрех там , го затворили в аванс , това при положение че днес следобяд по Солун външните термометри показваха 40 градуса
Верно че Меджик парка бачкаше , ама освен с 4Джи въртележката , по нищо не превъзхожда вече затвореният София ленд , даже напротив .
Всички канавки по селца и паланки в околовръст си се оттичат право в морето , покрай шезлонгите на хората , а течностите обикновено са доста благоуханни и разноцветни .
Пътищата им по разбити от нашите .
Гледат на българите малко кофти по кръчмите , кога са пълни де , освен ако не са единствени клиенти , или не шпрехат гръчки .
Да не говорим че сочна телешка пържола не се найдва под 15 юро , докато във "Воденичката" в Градешница , чини 8лв. и е наготвена повече от превъзходно .
Верно риба имат , и в морето , и в реките . То май с рибата и узото плюсовете се изчерпват .
Та тъй , ся да зема отношения

Току що се прибирам от тридневен воаяж по гърчко и се присетих защо не ми харесва да ходя там .
Баси , Уатерланда , едно от нещата зарад които огрех там , го затворили в аванс , това при положение че днес следобяд по Солун външните термометри показваха 40 градуса
Всички канавки по селца и паланки в околовръст си се оттичат право в морето , покрай шезлонгите на хората , а течностите обикновено са доста благоуханни и разноцветни .
Пътищата им по разбити от нашите .
Гледат на българите малко кофти по кръчмите , кога са пълни де , освен ако не са единствени клиенти , или не шпрехат гръчки .
Да не говорим че сочна телешка пържола не се найдва под 15 юро , докато във "Воденичката" в Градешница , чини 8лв. и е наготвена повече от превъзходно .
Верно риба имат , и в морето , и в реките . То май с рибата и узото плюсовете се изчерпват .
Та тъй , ся да зема отношения
То като му изтрещи половин кг. кустур на 10 - 15м. дълбочина , на 00 Комет с УЛ такъм ще разбере , че си е заслужавало чакането по пропадането . Инак цикадите също са много добро решение , ама много фира при техVid написа:...Давай по добра идея...
Гледаш , гледаш , ама само си приказваме . Аз вече толкоз бюджетни макари нямам . Съвсем наскоро си продадох и последната макара в този ценови диапазон , една Дайва Калдия .трапера написа:Гледам по назад Павел и Краси се разправят за макари и пръчки, за няк`ви 200€...
Като видях снимката и аз се загрижихКрасимир Атанасов написа:... И аз като загрижен ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Жоре, мисля, че тия де ги продават в Метро ги берат циганите и после ги предават по изкупватели... Щото не съм чул още манатарка да се произвежда в парник като печурката? Де да знам, ама като не ги разбирам, предпочитам да ги заобикалям.G.Petkov написа:А Вид да не се шашка - елементарно обучение и да почва да събира манатарки,
Те са най-лесните - остане ли бяла при нарязването - ядеш и мляскаш!
Как ще даваш по 30 кинта на Метро, като ти се мотляркат в краката, бре!
Инак, манатарката има уникален аромат и вкус. Само едно парченце в добавка към свинското бонфиле го прави кулинарен шедьовър.
Павка, недей да заблуждаваш човека. Комета с две 00, ще потъва цяла вечност докато стигне 10-15 м. дълбочина. Не съм чул или видял някой някъде да лови риби с блесна 1гр. на тази дълбочина?? Това е професионално неиздържано и нелогично, и супер тегаво като практика??... Не мислиш ли?Павел Иванов написа: То като му изтрещи половин кг. кустур на 10 - 15м. дълбочина , на 00 Комет с УЛ такъм ще разбере , че си е заслужавало чакането по пропадането . Инак цикадите също са много добро решение , ама много фира при тех
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Без излишни препирни между двамата относно моите на пръв поглед глупави въпроси!
Аз приемам съвети всякакви и отсявам това което ми е нужно и угодно.
Аз приемам съвети всякакви и отсявам това което ми е нужно и угодно.
- GODzillata

Краско, ти отвори кутията на Пандора и ся не моете се спрете да бъбрите за риби.
Съвет от мен - земи си едно УЛ фото с голям, но все пак лайт обектив, обаче с ултра хеви резолюция, па земи седни зад онаа даскаличка-танцьорка и си щракай ем с пръсти, ем с фотото.
Бах тоа клинчарник днес навън, некфи 13 фатални градуса, мислите ме връщат към ой, слънце, ой, баня, ой, кеф, машала аферим!
А'ре да пуснем един трейлър преди зимната премиера на пътеписа...
Те у таа десната виличка бехме:

Яла я те и нощем:

А ето го и слонът, мой приятел, разплул телеса след зверска апка-пийка:

Съвет от мен - земи си едно УЛ фото с голям, но все пак лайт обектив, обаче с ултра хеви резолюция, па земи седни зад онаа даскаличка-танцьорка и си щракай ем с пръсти, ем с фотото.
Бах тоа клинчарник днес навън, некфи 13 фатални градуса, мислите ме връщат към ой, слънце, ой, баня, ой, кеф, машала аферим!
А'ре да пуснем един трейлър преди зимната премиера на пътеписа...
Те у таа десната виличка бехме:

Яла я те и нощем:

А ето го и слонът, мой приятел, разплул телеса след зверска апка-пийка:

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Аре наздраве за повишението
Сравнение с предният,този е като космически кораб

Сравнение с предният,този е като космически кораб

Последно промяна от Красимир Атанасов на Вто Сеп 23, 2014 8:22 am, променено общо 1 път.