Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- vesofr
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2014
Днес голям кеф-много кал и нито един дразнител!Аз,с моето "скромно" SUBARU,реших да "рискувам" и ето го резултатът:от 9 до 12,30ч. ей тия "ситски" каиши набрах 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
Тези големите на са хубави за ядене бе,много са мазни и му се потриса на човек га ги яде.Утре и аз ще ги търся,нищо,че нямам субару 

- vesofr
- научил се да хвърля
Внимавай да не надереш аудито, че много драка на тая отбивка и ако видиш 2-3 коли, направо подминавай, то и беэ това има 3-4 хубави места!
А и да тръгнеш по-раничко-към 3-4ч.
А и да тръгнеш по-раничко-към 3-4ч.

-
- научил се да хвърля
Нещо не виждам снимки.Да не се е осветила лентата?plamenski4 написа:Другата седмица съм там и ще споделя със снимки
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
В едни стари времена когато законът бил в ръцете на този който му стиска , живял авантюриста Pe6o_Tikvata но приятелие му го наричали (поразяваща ръка а и някои поразяваща уста щото все не млъквал
) той много обичал да си обикаля в градчето Созпол и неговите околия , яхнал своя кон вихрогон Хататитла.Там често се завъртали и безчинствали индианци от племето заргани но към тях често се присъединявало и племето дребнокопи (демек ноктортезачки) Та както си обикалял нашият авантюрист в любимия си район по никое време кат лудите чул викове за помощ , и кво да види двете индиански племена се съюзили и нападнали керван със заселници (някои от тях и съфорумци те си знаят няма да ги издавам
) та гледа нашият герой в 05:30 се води люта битка и нали той е на всяка манджа мирудия та и той се наредил при мъжете.Та запознало едно хвърляне , едно псуване че заради тея от племето дребнокопи не мой се добреш до техните събратя заргани , бояприпасите почнали да намаляват но не и дребнокопите но въпреки че те стояли на всякава дистанция той все пак успял с малко зор да види сметката на 29 бр. индианци от племето заргани а падналите в боя дребнокопи били без чет към 11:00 и 3-те доЗи мониции бяха свършили и нашият герой си плю на петите преди да са го скалпирали
Наздраве и Наслука на всички
ПС.
Специално за Румбата

Наздраве и Наслука на всички

ПС.
Специално за Румбата

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Браво! И за улова, и за "приказката" 

Здравейте колеги и аз днес ще потърся малко зарганчета
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес в района на Созопол много труден риболов от 05:30 до 11:00 със зор взех 23 риби 

Най-накрая и аз открих зарганолова,вчера тормозихме чернокопите и днес за почивка реших да пробвам каишите.На Пешовото място в 5ч. имаше 4 коли(луда работа)затова направо подминах и отидох на едно не толкова дашно,но пък много спокойно местенце.Резултата 17бр. хубави заргани и 4-5 по-дребни,не съм ги снимал,че повечето бяха глътнали и са с разпорени човки.Много плахо пипаха и искаха бавно въртене и надлъгване,времето до обяд беше чудесно.
- vesofr
- научил се да хвърля
Аз нали ти казах да тръгнеш към 3ч. , на тия "весели" скали трябва да ходиш с предварителна резервация!Иначе браво за откриването и другя път да направиш снимки.
-
- новобранец
Браво колеги.Аз досега направих 2 излета за заргана на НОИ но явно е я няма или съм нямал слука.Но имаше и други колеги също като мен поне ьокато бях там не уловиха нищо. А аз мразя да гледам в чуждата торба какво има.Наслука на всички,здраве и много рибоци по кукичките
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво на Пешо- разказите са хубави , както винаги, а уловът за това време от годината си е майсторски. Надявам се съвсем скоро да се включа в задочния дуел с разкази на територията на форума
Щурчо, Пешката от миналата година експлоатира джедайската тематика, а аз клоня по-скоро към фентъзи-светът на Толкин...Така,че баницата е преразпределена достойно 
Наздраве и успехи на всички !!!

Наздраве и успехи на всички !!!
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Днес проби на Ной от 6:30-9:30ч и си останах само спробите.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес с едно аверче голямо обикаляне на на всякъде голяма вълна , накрая на едно заливче дръпнахме с много труд по 3-4 заргана