Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Ако е бил Димитров и не е проверил другият Кн колега-това означава :Валиден риболовен и супер отношение към риболова на редовен посетител!В много случаи през дадената година няма нужда при редовни проверки много от нас да вадят всеки път билета или да отварят живарници-Димитров си знае работата кога и къде да пипне!dechev написа:В сряда бяхме на Бобошево.Реката беше голяма и мътна,но с триста зора хванах десетина мренки на фидер.Най изненадващото за мен бе,че от 20-на години за пръв път ме провериха от ИАРА.Мисля,че беше Димитров.Другата изненада беше ,че провериха само нас,а до нас имаше и друг колега от Дупница.Може би,че нашата кола беше с номер С,а неговата-КН.Знам ли?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Кална ли е много?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
яко ,а и днес валя напоително поне 5-6 часа .
До неделя ще оттече....надявам сеakira написа:яко ,а и днес валя напоително поне 5-6 часа .

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Те го и Синоптико се появи:D извади Срамежливия и ни затепайakira написа:яко ,а и днес валя напоително поне 5-6 часа .

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Oстани поне една неделя, заведи жената на театър, операtopsoft написа:До неделя ще оттече....надявам сеakira написа:яко ,а и днес валя напоително поне 5-6 часа .

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
От кога ми се ходи на опера ако знаеш.....

- jasonsmith
- разбира нещата
Абе какво се случва с реката, става ли за риболов или е кална??
Любо2 написа:Инфо от днес в района на Благоевград.Реката е мътна и риболова е много тегав.Само дребни мренчета.Скобари няма.

-
- фен клуб-скобар
Чакам инфо от Благоевград от мои близки другари на щека!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- новобранец
Инфо от Конявския мост http://www.blitz.bg/news/article/293538" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
[quote="Любо2"]Инфо от днес в района на Благоевград.Реката е мътна и риболова е много тегав.Само дребни мренчета.Скобари няма.
морунажи нема ли мислим да одим там да ги тераме вече ... гледам бая вода има ..... залело ми е местото маи
морунажи нема ли мислим да одим там да ги тераме вече ... гледам бая вода има ..... залело ми е местото маи

И морунажите ги нямаше.Забърках им и малко захранка,но никакво присъствие.prodigy666 написа:Любо2 написа:Инфо от днес в района на Благоевград.Реката е мътна и риболова е много тегав.Само дребни мренчета.Скобари няма.
- daanndo
- фен клуб-скобар
В неделя на земен между мрените се излъга и един скобар около 6-700 гр.,смених тактиката веднага ама цък,само той си остана,интересното беше,че ми се стори доста дълъг за размера си и мнооого борбен,около 5 мин докато влезе в кепа.После на 3-4 пъти щеше да изскочи от живарника,явно много го беше яд че съм го пре..ал
накрая от благодарност ми изми очите за довиждане и си замина.Яд ме е че не го снимах ама и така ще си го помня дълго.Наслука