Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

...Та..гледам в събота една лодка приближава с един Р-ровър ...ама много плахо... :lol: . да пуска твърда лодка, до тогава вече бях ошътал 10 дка... :lol: ....ама големи мъки след 1 ч. маневри, кавги и борби... :lol: .. при 40 сантима клиренс и 2-а пъти откачане и закачана си казах - Бачоооооу.... :lol: , това не е за тебе...лодката беше 4.5 м..... с 2-а души - без малко някой да се удуши.... :lol:
Та им казах...големи мъки а...а ? :lol:
-Мани, мани... :lol:
Та след малко приблежих Н.Г. и той ми вика:
-Какво щеше да купуваш.... :lol: .?! такова ли.... :lol: :lol:
-Ниее...е. :lol: ...нивгиш, егати египетските мъкотворци... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...не че няма да си взема 4 м, ама ще изчакам Есетроловителите... :lol: Бран-Фран.... :lol: да ми демонстрират, как става тая хава - ама самостоятелно.... :lol: :lol: :lol:
Абе момчета, да не дадохте черния ай..вер на някой.... :twisted: .. :lol: . :twisted: :lol: ...
...2-3 хиля.. :mrgreen: .дарки лева за кило му е в момента цената, е толкова вървеше и по времето на Христа ама в златни Таланти... :lol: :lol: :lol: :drinkers: пфюуууу...телефони ще звъните за подарък ...пфюуууу...
та те това изнасят... :lol: :lol: :lol:
Между другото предполагам, че е имало 2.7 кила без жилите.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...Ако не вярвате-искам да си купя 100 грама за 20 лева... :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Та нали бях обещал да ви разкажа случката, която чух от Н.Г....
Та след като хванал 92-а кг-вия сом и му взели интервю по вестниците и заминал за с. Горни Вадим на гости на Бай Борис, който го е учил и е имал 118 кила сом изчистен, теглен в кооперацията за продажба... :mrgreen:
...та бай Борис е бил тогава на 92 години и Н. Г. му чете вестника и му казва:
-Туй така пише; - бай Борис ме учеше от с. Г. Вадим да ловя сом...
- Николайчо, че това аз ли съм бе... :lol: , да ме пишат във вестниците чак... :lol:
-Ти си, ..ти си бай Борисе, че има ли друг кльонкаджия, който да е хванал 118 кила изчистен и да се казва Борис в с. Г. Вадим... :lol:
-Нема,...нема -само аз съм..май...., та да влезем Нилолайчо да ловим днес..., кво ще кажеш..
...и влязохме (синът му не ни даде двигател, за да не направи беля..., че той гребеше и казва, сега ще удари на тоя нишан ..и хоп хванахме още един...
Та след няколко години разбрах, че е починал, но не знам кога точно, но до последно е влизал с лодката и ако няма сом си вързва някой пън с кабел и го изкарва на буксир и като спадне нивото го цепеше на дребно и дори продаваше, като материал за огрев... :lol:
Следва продължение...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Н.Г. разправя...
...Та ловя си по Дунав и в Никопол са малко заядливи старите рибари..... :lol: ........ и ми правят забележка, да не удрям по 3-и пъти..Та ми стана смешно и като изляза от акваторията им удрям на рахат и по 3-и пъти... :lol:
Та отново минавам през Никопол и си бия по 2-а пъти и една голяма челюст щракна зад кльонка ми....направо не повярвах.. :shock: ., но когато видях остърганата ръка без кожа на бай ...(друг бай.. от Никопол-аз му забравих името... :lol: .) разбрах за какво става дума.
Та той има и 10 литрова туба потопена от сом - без да излезе 1 час... :shock:
....та по-късно си съставих портрет на това, което е станало.
Гледам една подобна туба по шосето надута от въздух и я настъпих...и тя е била изгнила от слънцето и се строши и тогава си казах-това се е случило..от умора на материала и налягането...затова не е изплувал... :wink:
....не следва продължение, че няма интерес... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

yco написа:Н.Г. разправя...
....не следва продължение, че няма интерес... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Има има интерес :D разправяй не си мисли,че като не пишем-не четем :lol: че кво да пишен след такива килограми :shock:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Аве Ицеее ,няма ли да подкрепим нашия приятел Троли -на състезанието :D имам два отбора фавотири номер 100 Петър Янев и Златко Неделчев,и Troli Lowranse Rapala и съпругата му :D Други май не познавам :lol: Я си аресай и ти някой отбор :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не смея да се обадя до 14.30, че Славе пак ще хване, не ми ли следите писанията...та затуй си казах, че ще мълча, като филма ..."бавни и яростни.."... :lol: :lol:

...Иначе държа за Троли, само на финала всички да не реват с едри сълзи и марсоли... :lol: :lol: :lol:

Ари,.. ари,.. ари,.. а... :lol: :lol: :lol:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, ти от къде черпиш информация...та :lol: -вагабонтино такъв.. :lol: :lol:
...Troli Lowranse Rapala- ей, ей ей.. :lol: ., на него не му знам и името биля.. :lol:

Кажи, кога ще направим едно яко и бързо на лични, че ми омръзна да ги каня на явни и повече няма, вземи си и приятел ако щеш, за да не ме мислиш за неприятел... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ....и ичкия .... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ся..., кой би последно на състезанието...?. :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ония които спечелиха :lol: :lol: :lol:
А повечето не биха :D
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Аз държах за Троли, ама до едно време..., като глътнах вчера и 5-атта ракия .. :drinkers: :lol: ...и вече не ми е кумир.. :lol: ....
Разбрахте ли сега, че тролинга е случайно събитие на случайни хора при неслучайно време.... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Та до сега се чудих на какво ми прилича тролинга, като спорт... :lol:
На времето играем "спортен белот".... :lol: .. и аз играя с Коцето, като си пийваме порядъчно, ама по едно време след 3-4 часа спорт... :lol: гледам го, че е забил чотурата в масата... :lol:
Та само си намигнахме останалите и моабеда продължи, по едно време след час, Коцето се събужда и ми вика:
- 'Кво става?....бием ли, бием ли..... :mrgreen: :lol: :lol:
- Бием естествено, мъъ..че ние сме най-добрите...... :lol:
...Като чу добрата новина и хайде пак главата у таблата..... с руска салата.... :lol:

Та ако някои хора си мислят, че това е световен спорт, ама е по-български - отколкото световен... :lol: :lol:
Затова го наричайте - БГ-тролинг.... :lol: :lol:
Всяка година "световните шампиони" от 1-о до 10-о място са различни и световно непознати, дори и у нас.... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега разбрах, защо букмейкъра William Hill не ви е сложил при залозите.... :lol: ..
Амиии.... то не се знае, какви коефициенти да ви се дадат от специалистите в този занаят..... :lol:
При него, дори конете и кучетата (надбягванията) са по-предвидими и си имат коефициенти - а тука не....егати спорта... :lol: :lol: :wink: :drinkers: :lol: .

Заложих 10 леву у кръчмата за Троли с коефицент 1.001.... :lol: , ама не ги приеха за залог, сега ще требим да ходим да си ги изпиеме....сам... :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ицее трева кУрбан да давам :lol: снощи щех да се удавя бре :shock: :lol: кат се правим на мъшшшш :axe: днеска цял ден си пием ракия-и все по блага ми се струва :lol: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”