Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
gecata641
новобранец
новобранец

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от gecata641 »

Горното мнение не се отнася за Троли!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:

4-ри Кила соме за Троли винаги ще има! :wink: Некои ходиме на риболов,а други комплексари ходят за да покажат кви Минджи са,защото майка им е забравила да ги удари още два-три пъти у бордюра в опит да им смени физиономията и да заприличат поне малко на гъз! :ANAL: Но нема шанс и ще си умрат Минджи-грозни и миризливи! :mrgreen: Екстра е на Жребеца,заповядайте! :drinkers:
Браво :D Троли ако тея риби са от састезанието-Евала-който не е бил на вода-само той не знае за какво беше :rolleyes: :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

toci23 написа:Браво :D Троли ако тея риби са от састезанието-Евала-който не е бил на вода-само той не знае за какво беше :rolleyes: :lol: :drinkers:
Ето малко кадри от първия ден на състезанието:

Ето и от втория:

Колега, който има уред за мерене скоростта на вятъра ми каза, че в неделя поривите на вятъра са стигали до 21 метра в секунда. Основно е бил между 6 и 8 метра в секунда. Според мен в съботата беше същата работа, плюс допълнителната екстра от дъжд от време на време.

Доста от лодките търсеха места с някакъв завет, защото иначе беше крайно некомфортно.
19 лодки хванаха мерни риби - 10 от единия сектор, 9 от другия. Доколкото знам една или две лодки имат по две риби, останалите са с по една.
Сом имат май само първите трима.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

spookymiro написа:
Колега, който има уред за мерене скоростта на вятъра ми каза, че в неделя поривите на вятъра са стигали до 21 метра в секунда. Основно е бил между 6 и 8 метра в секунда. Според мен в съботата беше същата работа, плюс допълнителната екстра от дъжд от време на време.

Доста от лодките търсеха места с някакъв завет, защото иначе беше крайно некомфортно.
19 лодки хванаха мерни риби - 10 от единия сектор, 9 от другия. Доколкото знам една или две лодки имат по две риби, останалите са с по една.

Поздрави!
Знам как беше Колега :D аз също бях на вода -на Цонево :rolleyes: същата работа беше-дори може би и по зле :lol: За хората които не са били на вода -го написах това,да не се присмиват на слабите резултати на състезателите,защото пред компа е мн лесно :evil: ЕВАЛА ви на всички,които влизахте упорствахте :rolleyes: Радвам се че е минало състезанието без инциденти :wink: :prayer: :prayer: :prayer:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

spookymiro написа: ...поривите на вятъра са стигали до 21 метра в секунда. Основно е бил между 6 и 8 метра в секунда....

Поздрави!
Точно както го даваха в сайта който постна :D в Гисметео същата работа,абе грешат грешат-колко да грешат-казаха ни те за какво време става на въпрос :rolleyes: :lol: ама като сърце не трае :lol: можех аз да си лежа и в къщи :lol: ама кога ще изгоря 15л.бензин за 3-4-5км Тролинг :rolleyes: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа: :drinkers:
Браво :D Троли ако тея риби са от састезанието-Евала-който не е бил на вода-само той не знае за какво беше :rolleyes: :lol: :drinkers:[/quote]

Да,от тогава са повечето!Само сомчето е от четвъртък на моята схема,която обсъдихме на Лични и в момента работи на 100% безотказно и ефективно! :wink: Та не се офлянквай и действай САМ без да се разбира за нея,че ще спре да работи!Патента е мой и само ти го знаеш! :wink: :drinkers:

При мен вятъра никога не е бил проблем,защото АЗ съм Вятъра на Жребеца!Вятъра е изпитание за издръжливост и предел за риболовеца!Вятъра е основно предимство не само за хищника,но и за риболовеца стига да знае,кога да го използува в своя полза!Лодката ми е Класическа-Рибарска 2.86м. на 1.35м. и за двата ветровити дни не са влезнали повече от 200-300грама вода,защото ги "четя" вълните!В моята ситуация не всеки ще се справи,а точно това търся,да си достигна предела=авантюра! :idea: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Сеп 29, 2014 2:34 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

spookymiro написа: 19 лодки хванаха мерни риби - 10 от единия сектор, 9 от другия. Доколкото знам една или две лодки имат по две риби, останалите са с по една.

Поздрави!
С по 4-ри въдици фанахте по-малко риби от колкото с по две! :rolleyes: Преминети другия път с по 8 или 12 въдици на екипаж за още по-голяма ефективност! :mrgreen: С г-н Вестелов хванахте ли повече сомове от Троли,че нали по-ги чаткате нещата? :rolleyes: :mrgreen: Май само с ветъро си останахте,та надувайте се спокойно! :wink: :drinkers:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Troli Rapala написа:
spookymiro написа: 19 лодки хванаха мерни риби - 10 от единия сектор, 9 от другия. Доколкото знам една или две лодки имат по две риби, останалите са с по една.

Поздрави!
С по 4-ри въдици фанахте по-малко риби от колкото с по две! :rolleyes: Преминети другия път с по 8 или 12 въдици на екипаж за още по-голяма ефективност! :mrgreen: С г-н Вестелов хванахте ли повече сомове от Троли,че нали по-ги чаткате нещата? :rolleyes: :mrgreen: Май само с ветъро си останахте,та надувайте се спокойно! :wink: :drinkers:
Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м. :wink:
Изображение
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Ето и нещото което оцеля на зверския вятър :D

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:Ето и нещото което оцеля на зверския вятър :D

Страхотен Лагер,разбираш от хладилни чанти,макар и да бяха непотребни в тоя студ! :rolleyes: При Логистиката съм по-обигран и бях на завет! :wink: Само не ми е ясно Шатрата ти защо е оцеляла аджеба,като ми се види евтина? :roll: :rolleyes:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти още ли продължаваш да се правиш на величко бе миндил ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Единия е празноглав фукльо, а другия празноглав месар....
Подобни снимки и гледка на метровки сомчета в корито, че и вързани със сезал за чешмата "да не вземат да избягат някъде", предполагам на никого не са му приятни. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
vestel написа:Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м. :wink:
Изображение
Просто е много жалко това кое гледаме във форума, а това кое става по водоемите е направо.... трагично и.... нямам дума с която да го определя :finga: :finga: :finga:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Ще помоля последните двама колеги да ме осветлят кои риби от вида сом могат да бъдат прибирани, защото съвсем ми се объркаха представите след тези два поста.

Малките ги пускаме, щото са малки. Големите - щото са големи. Средните - щото е грехота да ги взимаме...

Колега Vid, доколкото знам сомчето е престояло в коритото за бъде пуснато в друг язовир.
Дали ще е по-добре ако го снима на тревата пред къщата си или на тревата пред язовира и после го провеси на ченгела?

Подобни постове са причина и аз все по-рядко да споделям разни неща във форумите. Все някой ще е недоволен от нещо...

Поздрави!

P.S. Докато си напиша поста, единият от колегите си е изтрил неговия, който беше:
xt33m33 написа:Това е грехота някой да прибере такава рибка...а като се сетя колко пари са им лодките примамките и тн.....правят цигански изпълнения.... :|
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

krokibg написа:Ти още ли продължаваш да се правиш на величко бе миндил ???
Колега, вместо да ръсиш епитети по адрес на хората ..вземи напиши нещо конкретно по темата !
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Vid написа:Единия е празноглав фукльо, а другия празноглав месар....
Подобни снимки и гледка на метровки сомчета в корито, че и вързани със сезал за чешмата "да не вземат да избягат някъде", предполагам на никого не са му приятни. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
vestel написа:Освен вятъра .... и това ... не е хванат през състезателно време - коритото е 1м. :wink:
Изображение
Просто е много жалко това кое гледаме във форума, а това кое става по водоемите е направо.... трагично и.... нямам дума с която да го определя :finga: :finga: :finga:
За да бъдем по-точни коритото е 1м. а "сомчето" е 1.15 и тежи 8.400 според ел. кантар - който не претендирам, че е от най точните. Според мен това е една добра банкетна риба :wink: Въпреки, че мисля да я пусна на Стамболийски ... ако господ реши да я запази жива до събота ... защото на Жребеца има в повече. А даже и да реша да я изям - си е мое право.... платил съм си билета ... давал съм пари за зарибяване и мисля че ми се полага да ям риба хваната от мен по законен начин. Предполагам, че ти също хапваш видове от този тип, а не караш само на маруля :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”