Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

и аз упрех до сьвет..
Модератор: dantho.mihov
Само едно пояснение , бутилките на този модел са от карбонANGEL 123 написа:Метана баце бутилките 300 кила и отгоре, като ги заредиш още някое кило ..... става така, че караш колата все едно винаги е натоварена

Пикап /730кг./ - 2.0 I EKO/метан/ - 2270 кг./мах./....цена 33370лв.
Пикап/730кг./ - 1.9 TDI DSG - 2240 кг. /мах./

Разлика 30 кг.

На платено не одим !
- SILVESTER
- ще става разбирач
Re: и аз упрех до сьвет..
5кила написа:....обаче сьм СТРАШНО предубеден кьм така нар. НОВИ автомобили,.....
Мисля че преди време самия ти,беше споменал нещо за електрониката на новите автомобили и за механиката при една 5-10 годишна кола,или бус,както е в твоя случай.
Само ще ти кажа че при един нов автомобил,дори и маслото само да му сменяш,дори и да не е в гаранция ти трябва специализиран сервиз,за да ти го закачат за компютъра и да ти изгасят лампата за маслото,и да ти го нагласят да светне пак след около 15 хил.кил.
И защо?за да ти вземат всеки път по 40-50кинта,като реално работата е да речем за 10лв.
Не сме дораснали още,за съжаление да караме нови автомобили(или да ни ги потдържат)в така наречените ИМ фирмени сервизи.
Това е мое мнение.Ти си знаеш хала,така че ще си вземеш сам решението.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Колега,това 40 000лв е ТОТАЛ,ако ме разбираш деvinil написа:Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- и господ не е толокова добър
Ставаше на въпрос за 4 000лв.Грешка в нулите.Изастраховката навсякъде е различна.Аудито го застраховах за 8000лв уж да платя по-малко,но застраховката е 750лв.смятай колко процента е.Има застрахователи които ще ти я застраховат и за 4 процента,но недаи си боже стане нещо,не е сигурно дали ще видиш цялата сума.SILVESTER написа:Колега,това 40 000лв е ТОТАЛ,ако ме разбираш деvinil написа:Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
процента е 10%snegk написа:Ставаше на въпрос за 4 000лв.Грешка в нулите.Изастраховката навсякъде е различна.Аудито го застраховах за 8000лв уж да платя по-малко,но застраховката е 750лв.смятай колко процента е.Има застрахователи които ще ти я застраховат и за 4 процента,но недаи си боже стане нещо,не е сигурно дали ще видиш цялата сума.SILVESTER написа:Колега,това 40 000лв е ТОТАЛ,ако ме разбираш деvinil написа:Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".