и аз упрех до сьвет..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

ANGEL 123 написа::roll: Метана баце бутилките 300 кила и отгоре, като ги заредиш още някое кило ..... става така, че караш колата все едно винаги е натоварена
Само едно пояснение , бутилките на този модел са от карбон :!: :idea: , много яки и леки , мой приятел си купи точно такова VW , а резервоара за бензин е 10-12 кг. , не запомних точно.
Пикап /730кг./ - 2.0 I EKO/метан/ - 2270 кг./мах./....цена 33370лв.
Пикап/730кг./ - 1.9 TDI DSG - 2240 кг. /мах./ :?: :?: ..цена 34645лв.
Разлика 30 кг. :?:
На платено не одим !
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Изображение

Ей тва ще ти върши работа :!: :!: :!:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: и аз упрех до сьвет..

Мнение от SILVESTER »

5кила написа:....обаче сьм СТРАШНО предубеден кьм така нар. НОВИ автомобили,.....

Мисля че преди време самия ти,беше споменал нещо за електрониката на новите автомобили и за механиката при една 5-10 годишна кола,или бус,както е в твоя случай.
Само ще ти кажа че при един нов автомобил,дори и маслото само да му сменяш,дори и да не е в гаранция ти трябва специализиран сервиз,за да ти го закачат за компютъра и да ти изгасят лампата за маслото,и да ти го нагласят да светне пак след около 15 хил.кил.
И защо?за да ти вземат всеки път по 40-50кинта,като реално работата е да речем за 10лв.
Не сме дораснали още,за съжаление да караме нови автомобили(или да ни ги потдържат)в така наречените ИМ фирмени сервизи.

Това е мое мнение.Ти си знаеш хала,така че ще си вземеш сам решението.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

5кила, аз споделям мнението на Сампо.
На мен лично ми харесва метановия вариант :wink:
Все пак решението си е лично твое :smt017
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ти да не удари от тотото приятелю
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

vinil написа:Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно
Колега,това 40 000лв е ТОТАЛ,ако ме разбираш де :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

imitev72 написа:Ти да не удари от тотото приятелю
ць-оня ден,като отложихме доспата от яд убих майка си и баща си и отчасти некои други роднини и забогатех :lol: :lol: мерси за сьветите-ще взема още малко да помисля и явно ще се хвьрля в джаза :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

SILVESTER написа:
vinil написа:Колега snegk, може ли да обясниш каква е колата и коя е застрахователната компяния, която ти иска застраховка на ст-т 40 000 лв. за автомобил на ст-т 50 000 лв. !?!? Нещо не ми се връзва. Застраховката е 5 % от стойността, а в твоя случай е нещо много по-различно
Ставаше на въпрос за 4 000лв.Грешка в нулите.Изастраховката навсякъде е различна.Аудито го застраховах за 8000лв уж да платя по-малко,но застраховката е 750лв.смятай колко процента е.Има застрахователи които ще ти я застраховат и за 4 процента,но недаи си боже стане нещо,не е сигурно дали ще видиш цялата сума.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:
SILVESTER написа:
Ставаше на въпрос за 4 000лв.Грешка в нулите.Изастраховката навсякъде е различна.Аудито го застраховах за 8000лв уж да платя по-малко,но застраховката е 750лв.смятай колко процента е.Има застрахователи които ще ти я застраховат и за 4 процента,но недаи си боже стане нещо,не е сигурно дали ще видиш цялата сума.
процента е 10% :wink: дай,аз ще ти ги застраховам,щи смькнем процента и пр-а ЦЯЛАТА сума-никога нема да я видиш-на 80% се дава при тотал :wink: такива ми ти работи..а за 4% малко се сьмнявам... :roll: има ли такова нещо?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”