Информация за Катерини и Паралиа
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Информация за Катерини и Паралиа
От 10-12 октомври ще съм на Паралиа. Моля за информация каква риба да търся и как по това време. Изборът на мястото
не беше мой.http://www.nariba.com/forum/posting.php ... &start=100#" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Информация за Катерини и Паралиа
Здравейте колеги,
Моля Ви, дайте ми малко информация каква риба и как да я търся по това време в Паралия. Явно не е най-подходящото место, но такава е програмата. Търсих по форумите и отзивите са слабички, но все пак "който е предупреден той е въоръжен".
Моля Ви, дайте ми малко информация каква риба и как да я търся по това време в Паралия. Явно не е най-подходящото место, но такава е програмата. Търсих по форумите и отзивите са слабички, но все пак "който е предупреден той е въоръжен".
Забравих да питам за най-важното - КЪДЕ ТОЧНО ОКОЛО ПАРАЛИЯ ?
Човече какво питаш?Къде ще си ?В Катерини?Или на плажа на катерини,защото паралия е плаж,на кой плаж си?Ако си в района на Катерини,вчера се върнах от там.Става риболов след плажа на Катерини посока Солун,пътя покрай брега,след светофара ,чакълест път в дясно ,след параклиса като излезеш на плажа имаш бряг 5-6км където ти е кеф.Другото е пристанището на Макригялос,пак в тази посока .После става под селото(на крайбрежната) Макригялос,на къмпинга,село Метони зад пристанището,има много места в посока Солун +-30км.Лови се лаврак,ципура и засега по рядко зарган и октоподи.вчера се върнах и не беше зле.Другото е да пазариш някой от мидените гемии и на полетата да дърпаш каквото има,предимно сафрид ,гопа и мурмура ама нон стоп.