Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
Колеги къде точно на Роман ги ловите скобарите. Мисля скоро да се пробвам, че явно на никоя река няма риболов и не издържам вече.
-
- научил се да хвърля
колега това с тия скобари не е истина водата е висока и няма риба.
В долното течение на реката - с. Брегаре, Ореховица, Крушовене - нивото на водата е много високо и е мътна. Бреговете са заляти и риболов няма!
Снимката е от вчера до моста на с.Староселци.
- jasonsmith
- разбира нещата
На тая вода ако некой се похвали с добър улов, го поздравявам и обявявам за риболовец на годината!SIRO написа:Снимката е от вчера до моста на с.Староселци.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Какво е нивото на Искъра.Да ли ще става за риболов утре
или да не се хабя.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- вече хвърля и на тежко
В района на Своге поспадна, но според мен към този момент още не става, ако имаш друга алтернатива по-добре избери нея!Menkata написа:Какво е нивото на Искъра.Да ли ще става за риболов утреили да не се хабя.
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ако не вали днес и утре, уикенда ще е ОК вече. Вчера след работа прескочих за 30 мин. Резултат: 1 кефалче на блесна, нямаше повече удари. Още беше мътна реката. Нивото вече поспадна, както колегата d.n.mihaylov 
Става въпрос за Своге.

Става въпрос за Своге.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Искъра е огромен в средното течение и мътен все още не става за риболов ,може би в близката една седмица не се хабете смисъл няма.Обаче това ме разби днес
,ако някои не виждал моторница ,ама тези бяха на косъм да се прибият в средата на вира има едно голямо дърво което е потопено извадиха невероятен късмет.А от къде бяха вкарали моторницата един господ знае

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- mblagoev
- научил се да хвърля
В района на Своге е почти ОК 

-
- новобранец
Колеги мисля, че се отнесохте с неуважение към инфото за добрия риболов по реката.....мога да кажа, че инфото си е достоверно от http://bigfish.bg/news/novini/Brutalna- ... Roman.html" onclick="window.open(this.href);return false; (заглавието само по себе си казва за къде става въпрос)......и да върви много силен риболов на скобари и тук там едри мрени.....ама има една малка подробност, която не са споделили тия тарикати, че става въпрос не за р. Искър, а за река Малък Искър.......а относно сечта съм сигурен, че е така защото "братята" роми там са си ......майката.......имам съвет към сайта ......като им дават някаква такава информация да я поднасят малко по-подробна, защото ние редовите риболовци няма да изловим рибата (а съм сигурен, че и доста от нея ще си плува след това), а напротив колкото повече от нас има там толкова е по-голям шанса и да остане малко риба там
п.с. с риск да стана досаден, ако някой от ИАРА чете това дано да подсети колегите си да направят и някоя нощна проверка щот като си тръгнем става мазало!!!
п.с. с риск да стана досаден, ако някой от ИАРА чете това дано да подсети колегите си да направят и някоя нощна проверка щот като си тръгнем става мазало!!!
-
- новобранец
Колеги от впечатлението ми в неделя, мисля че по реката в региона Роман - Кунино има риболов на скобар и понякога морунаж и мрени, тия дни сигурно нивото в спаднало и е още по-добро даже. Аз се отчетох с 12 скобара(300 - 400гр) за Неделя 05.10 е информацията.
-
- новобранец
преди няколко дни доста добър риболов на скобар имаше и по долното течение но нещо позамряха нещата
Риболов по реката има от доста време още от голямата вода че до ден днешен, ето и едно доказателство

Някой ако иска мога да му дам още доказателства на лични.