Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от кирил великий »

Хубаво ще е да се знае кой от състезателите, спечелили състезанието, с какъв никнейм е във форума.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

Ето класиране със сортиране на капотата, изнесени извън класирането по сектори и сортирани по азбучен ред:
Класиране със сортиране по азбучен ред капо, изнесени извън класиране по сектори и сортирани по азбучен ред.pdf
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Направих корекциите в класирането. От бързане бях дръпнал колонките, които излизат извън 3-те места на отборното с възходящ +1. Качил съм и отделна таблица на отборното.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

кирил великий написа:Хубаво ще е да се знае кой от състезателите, спечелили състезанието, с какъв никнейм е във форума.
Това не е ясно. Някои нямат регистрации, а други са записани от 3-ти лица...
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

humfy написа:Колко тежеше теглилката?
Мисля, че 780 суха и 840 мокра. Листата са ми в гаража. Резултатите в компютъра са след обработка.
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Саше метни некое фото бре, деба и таз мойта работа не можах да дойда, ма гледам отзивите перфектни, не че съм се съмнявал де....
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

pacho69 написа:Саше метни некое фото бре, деба и таз мойта работа не можах да дойда, ма гледам отзивите перфектни, не че съм се съмнявал де....
Аз имам 5 снимки на кръст, които съм направил аз... Ако някой е снимал повече и има желание може да ми прати снимки, за да ги кача на едно място. Можете да пращате на fixxer@nariba.com

Благодарско
WINNERS DON'T USE DRUGS
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

А кога ще се излъчва по телевизийте?
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

От 170 човека, само Чируса написа как е ловил.
Ще е интересно за нас, които не успяхме да дойде, да разберем повече хора как са ловили.
Изображение
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

pobeditelqt написа:Ние пък благодарим и за кефа, който ни направихте....
Беше весело, всички си помагахме, с каквото можем и въпреки състезателния характер на празника, всичко бе с настроение....
За рибите бе ясно, но не това бе най-важното....
Радвам се, че имах възможността да прекарам един весел и незабравим ден с приятели, сред деца, жени и толкова мераклии с въдица в ръце.... :wink:

+1 :smt038
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Завиждам благородно на всички присъствали и участвали на състезанието. Много исках да дойда, ама пустите хиляда и кусур километри и време ме отказаха.
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

kRaikkonen написа:От 170 човека, само Чируса написа как е ловил.
Ще е интересно за нас, които не успяхме да дойде, да разберем повече хора как са ловили.
Първо искам да поздравя "виновниците" за провеждането на това събитие с прекрасно организираното състезание откъм информираност,награден фонд и находчиво измислените табелки за всеки от състезателите с написани на тях номер на сектора и място,както и за дървените колчета по самите места.Естествено забележки винаги ще има-това беше напълно недостатъчното време за подготовка,разпределението на 160-170 човека в само три сектора и още някои дребни детайли,които обаче не помрачиха веселият дух сред участващите и ведрата обстановка.Все пак това е първо мероприятие от такъв мащаб за организаторите и ние трябва да разберем и простим малките им пропуски.Важното е,че всичко беше направено с желание от тяхна страна.
Сега за самия риболов-паднах се на 44 място във втори сектор.Бях подготвил три мача с 14,16 и 18 грама ваглера.Стартирах с 35-40 стиски захранка на около 4-5 метра преди въжетата и 10 стиски глина с кълцан торен на 1-2метра по-напред.Там и лових.Първия час нямах риби,а само инцидентни плахи натискания,което ме наведе на мисълта,че просто на петното нямам риби.Захранвах постоянно с малки стиски с глина и торен,след всяко презамятане на мача.И така дръпнах един уклей,който ми клъвна на торен с два бели червея.Ужас!Разбрах,че смислен риболов няма да се получи,рибите не се контролираха по никакъв начин,но продължих да подавам постоянно глина с торен,защото това беше единствения начин да привлечеш някои от случайно преминаващите риби.Наистина така и стана-завърших с четири каракуди,две червеноперки,един уклей и две кефалчета или общо 1365гр,които ми отредиха 11 място в сектора.Повечето риби ги хванах с 16 гр ваглер с 3,5гр по линията и повод 30см 0,145 и кука 14.Въобразявам ли си или не-но с 25 см повод нямах пипане.Може би по-правлно в случая щеше да мина на повод 0,125 и 16номер кука,което със сигурност щеше да ми донесе поне още по-дребни рибки,но нищо.Другият път.Като цяло риболов в първите два сектора нямаше,само в третия се ловяха някакви риби по-смислено.Но аз бях писал и преди,че без предварително подхранване на канала или тренировка предния ден,резултатите ще са такива.Факт е,че има и 25-30 процента капота,което не е никак малко.Все пак се получи истински празник и аз съм много щастлив,че бях част от него.Поздрави от мен!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бацета,не бях влизал скоро и вече съжалявам че не съм защото сте ми биле на гости а аз разбрах късно :lol: Нямаше да ловя дори и да знаех,ама поне щях да ви навестя да се видим.Нищо,ще започна по-редовно да влизам ама ми идва нанагорно да вися по фейса,да псевам крадливите,безродни и безполови политици и по форумите хахаха :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
NikLess
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от NikLess »

krokibg написа:Бацета,не бях влизал скоро и вече съжалявам че не съм защото сте ми биле на гости а аз разбрах късно :lol: Нямаше да ловя дори и да знаех,ама поне щях да ви навестя да се видим.Нищо,ще започна по-редовно да влизам ама ми идва нанагорно да вися по фейса,да псевам крадливите,безродни и безполови политици и по форумите хахаха :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Значи да имаме информация от първа ръка ... Дочува се че язовира пак е пуснат така ли е или не ?
Роден за риболов, принуден да работи !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

NikLess написа:
krokibg написа:Бацета,не бях влизал скоро и вече съжалявам че не съм защото сте ми биле на гости а аз разбрах късно :lol: Нямаше да ловя дори и да знаех,ама поне щях да ви навестя да се видим.Нищо,ще започна по-редовно да влизам ама ми идва нанагорно да вися по фейса,да псевам крадливите,безродни и безполови политици и по форумите хахаха :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Значи да имаме информация от първа ръка ... Дочува се че язовира пак е пуснат така ли е или не ?
Нямате проблем,имат ми телефона доста хора,можеше и да ми се обадите.Да,пуснах го за риболов защото рибата се повъстанови,каракудите които останаха пораснаха и като ги набараха мангалите,хващаха по един живарник риба,направо се втрещих като видях колко риба ловят.Да,шарана не е толкова колкото беше,хиляди заминаха в реката и си мислех че ще ми трябват няколко години за да го възстановя но съм се лъгал.Язовира е пуснат за риболов,беше паднала много водата но за един ден и една нощ сега е до преливника и е мътен,не знам дали дава или не но идват хора :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”